Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikElőkerült Hemingway első, tízévesen írt elbeszélése
Előkerült Ernest Hemingway első elbeszélése, amelyet még tízéves korában írt. A fikciós útinaplót két Hemingway-kutató, Sandra Spanier és Brewster Chamberlin találta meg egy Key West-i magánarchívumban.


Újabb áldozat tett feljelentést Polanski ellen
Feljelentést tett egy svájci rendőrségen Roman Polanski ellen egy egykori német színésznő, aki azzal vádolta a filmrendezőt, hogy több mint ötven éve, 15 éves korában megerőszakolta - írta kedden a The Hollywood Reporter.


Rendőrökre támadt egy család Miskolcon
Miskolc, 2017. február 8., szerda (MTI) - Jogszerűen intézkedő rendőrökre támadt egy család három tagja Miskolcon, a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folytat nyomozást két férfival és egy nővel szemben - közölte a vádhatóság az MTI-vel szerdán.


Enyhítették az újszülött gyermeke halálát okozó mátranováki nő büntetését
Debrecen, 2017. február 8., szerda (MTI) - Gondatlan emberölés vétsége miatt két év hat hónap fogházbüntetéssel sújtotta az újszülött gyermeke halálát okozó mátranováki nőt a Fővárosi Ítélőtábla szerdán. A Debreceni Ítélőtábla kirendelés alapján eljáró tanácsa ezzel jelentősen enyhítette az első fokon még szándékos emberölés miatt hozott, hét év fegyházat kiszabó ítéletet.


Emléktáblát avattak Máté Péternek születése 70. évfordulóján
Budapest, 2017. február 3., péntek (MTI) - Emléktáblát avattak Máté Péter tiszteletére pénteken a főváros I. kerületében annak a háznak a falán, ahol életét leélte. Az 1984-ben fiatalon elhunyt zenész, énekes, dalszerző szombaton lenne 70 éves, az eseményen jelen volt Máté Péter özvegye, Edit, lányai és unoká


Eszenyi Enikő kapta az idei Páger Antal-színészdíjat
Makó, 2017. január 29., vasárnap (MTI) - Eszenyi Enikő kapta idén a Páger Antal-színészdíjat; a művész vasárnap vette át a makói önkormányzat elismerését Farkas Éva Erzsébet polgármestertől a Maros-parti városban, a Hagymaházban.


César-díj - Roman Polanski lemondta a felkérést
Párizs, 2017. január 24., kedd (MTI) - Roman Polanski lemondott kedden a 42. César-díjátadó ceremóniájának elnökségéről a személye körül kirobban vita miatt, amelyet a francia-lengyel filmrendező ugyanakkor indokolatlannak tart.


Julia Roberts is esélyes az év legrosszabb színésze díjára
Los Angeles, 2017. január 23., hétfő (MTI) - Ben Afflecket és Julia Robertset is jelölték az év legrosszabb színésze, illetve színésznője kategóriában az idei Arany Málna-díjra - jelentették be hétfőn Los Angelesben.


Napfény-Jósnő: A fukarság, negativitás démonoktól való
A lélek és a szellem csodákra képes… Minden a fejben dől el, hiszen a test önmagában egy tehetetlen hústömeg. Mindent a gondolataink teremtő ereje valósít meg. A negatív gondolatokat viszont, mind-mind a démonok sugallják, illetve rontás-átok – mondja Napfény Jósnő, hozzátéve, hogy rengeteg emberen segített már, csak azokon nem tudott, akik maguk akartak a mélybe zuhanni és ellökték a segítő kezet.


GYilkos magzatok
Bűnügyi újságírói pályafutásom alatt sokszor tapasztaltam már, hogy a gyilkosok köztünk járnak. Bizony olykor onnan leselkedik ránk a legnagyobb veszély, ahol a legkevéssé várnánk. Hiszen lehet épp a zöldséges, akihez naponta járunk, és mindig mosolyog, vagy akár az orvos, aki gyógyít, de lehet, hogy épp ő néz át ránk a másik autóból, amikor a pirosban állunk, vagy épp kedves örög szomszédbácsi. És rá kellett döbbennem, hogy kortól, nemtől függetlenűl bárki lehet...


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!