HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikBódi Sylvi tart a közelgő gyerekvállalástól
Bódi Sylviről kiderült, még nem készült fel az anyaságra. A Budapesten járt híres energiagyógyász, Uwe Albrecht öngyógyító módszerének segítségével azonban elkezdett oldódni benne a blokk. A szakember szerint 2012 a spiritualitás éve, mérföldkő lehet minden változásra vágyó életében.


Elhunyt Garas Dezső!
Garas Dezső (Budapest, 1934. december 9. – Budapest, 2011. december 30.) a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező.


20 éve halt meg Freddie Mercury!
Freddie Mercury (született Farrokh Bulsara, 1946. szeptember 5. – 1991. november 24.) Párszi indiai származású brit énekes és zenész, a Queen rockegyüttes egykori énekese és dalszerzője. Fő dalszerzőként jelentősen meghatározta az együttes stílusát, a legtöbb sikeres dalukat ő írta. Az 1980-as évek közepén jelentős sikerű szólókarrierbe kezdett, és Montserrat Caballé opera-énekesnővel közösen operai hatású könnyűzenei albumot készített Barcelona címen. 1991-ben AIDS betegségből származó szövődmények okozták a halálát.


Zámbó Jimmy - Emlékkoncert Csepelen
A Zámbó Jimmy emlékműsor idén is hatalmas sikerrel zárult múlt szombaton, a csepeli Művelődési házban. A Zámbó család, mint mindig kitett magáért, igazi partihangulat uralkodott. Neves művészek léptek fel, mint pl. Tabáni István, Kökény Attila, Nyári Károly, Tolnai András, Heller Tamás, Pintér Attila, és még sok elismert művész Jimmy emlékének tiszteletére.


A már-már Teréz anya jóságú Némedi Marit, mindig megtalálják a szélhámosok
Kikészültem. Nem hagyhatom a dolgokat így tovább! Szeretem az embereket, a barátaimat, megértő vagyok, segíteni próbálok, ahol tudok, de cserébe álnokul kihasználnak – kezdi kálváriáját Némedi Mari színész-énekesnő.


Boldog születésnapot Sophia!
Sophia Loren, redeti neve: Sofia Villani Scicolone. Az egyetemes filmtörténet egyik legnépszerűbb sztárja. Egyike azon kevés filmcsillagnak, aki nemcsak a közönség, hanem a kollégák körében is igen népszerű. Nemcsak színésznőként közismert: a tökéletes feleség, családanya és háziasszony mintaképének számít, főleg hazájában.


Stohl-ügy: "Nem félsz, hogy megerőszakolnak?"
A monori József Attila Gimnáziumban tartott drogprevenciós előadást Stohl András. A színészt maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt 2 év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték első fokon.


Szponzorokat keres Körtvélyessy és felesége az Auschwitz-darabra
Szponzorokat keres, és az egykori haláltábor borzalmairól szeretne megemlékezni a Barátok közt szélsőséges építésvezetőjét alakító Körtvélyessy Zsolt egy elhagyatott Budapesti Zsinagógában. A darab címe: „Last minute Auschwitz, avagy Versvonat a pokolba. Egy utazó szemén keresztül eleveníti fel a halálgépezet legkisebb fogaskerekeit, akit Körtvélyessy felesége Egerszegi Judit kelt életre.


Kate és Vilmos: Élőben nézheti az évtized eküvőjét
Az egész világ az évtized esküvőjére készül: a Magyar Televízió élő adásban közveíti Londonból Kate Middleton és Vilmos herceg kézfogóját.


Vilmos herceg nászútjának titkos helyszíne
Számtalan úticél jött szóba: Vilmos herceg az utolsó pillanatig titokban akarta tartani, hová is viszi núszútra feleségét.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!