Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikBarca-mezt sorsoltak ki a Morning Show hallgatói között
Hazánk kedvenc reggeli műsorának hallgatói közül valaki élete egyik legboldogabb pillanatát köszönhette ma a Morning Show-nak, hiszen egy fantasztikus futball relikvia tulajdonosa lett. Az idén újra Arany labdát kapó Messi, valamint Iniesta és Pique kézjegyével ellátott focimez talált gazdára a Class FM-en. A legnagyobb meglepetést a nyertes feleségének öröme okozta, aki alig bírta abbahagyni a sikítozást a hír hallatán.


A Class FM műsorvezetői rendhagyó listával zárták az évet
2012 legmeghatározóbb 100 dala az év utolsó napján a Class FM-en. Biztosan mulatni támadt kedve annak, aki Szilveszter éjszakája előtt a Class100-at hallgatta, hiszen Kiss Orsi és Kovács Áron a tavalyi év legnagyobb slágereit sorakoztatta fel, amelyek között a két műsorvezető saját kedvencei is felbukkantak.


Felülmúlta önmagát Abaházi Csaba
Kétmillió hallgatónak tett ígéret után állt rajthoz Abaházi Csaba. A Margitsziget mai körbefutásával nyilvánosan is megpecsételte fogyókúráját a népszerű rádiós. Ráadásul a másfél hónapos edzésnek és az egyedi étrendnek köszönhetően a kitűzöttnél több feleslegtől sikerült megszabadulnia.


Összefogtak a sztárok a Gyermekklinikáért
Közösen gyűjtöttek december 15-én és 16-án a legmenőbb magyar sztárok a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikának. A kétnapos élő adás során több mint 3,8 millió forint gyűlt össze a VIVA Teletonon, amellyel a Klinika Intenzív Osztályának felújítását segíti a csatorna. A sztárok mindannyian hozzájárultak a gyűjtés sikeréhez, az adakozás mellett karácsonyi történetekkel és egyedi produkciókkal tették felejthetetlenné a maratoni adást.


Kamarás Iván whiskyt ajándékoz a barátainak
A színész lehet éppen Amerikában, vagy dolgozhat itthon, tudatosan szán időt a feltöltődésre is. Elmondása szerint, ehhez olykor nem kell több, mint egy nagy beszélgetés egy jó baráttal, vagy egy kellemes este egy jó könyv, egy szép vers társaságában. A lényeg a hangulat, amelyet olykor fel lehet dobni egy kevéske aranyló skót nedűvel.


Jáksó Laci nem állít karácsonyfát
Szakítása után a munkába temetkezik a Class FM műsorvezetője. Míg a legtöbben lázasan készülnek a Karácsonyra, addig Jáksó Laci a dolgozóasztal mellett tölti az ünnepeket. Az ajándékvásárlás sem erőssége a népszerű rádiósnak, aki újdonsült szingliként idén a munkának szenteli az év utolsó napjait is.


Sztárvendégekkel várja a nézőket a VIVA Teleton
A legnagyobb sztárok élőben a VIVA Televízión december 15-én és 16-án! Az idei Teletonnal a zenecsatorna a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikának gyűjt, hogy az adományokból az Intenzív Osztály teljes felújításához életmentő berendezéseket is tudjanak vásárolni. A Teleton hétvégi maratoni műsorában olyan előadók vendégeskednek majd, mint Majka, Tóth Gabi, SP, Fluor, Radics Gigi, a Magna Cum Laude vagy éppen az Irie Maffia.


Október 21-én debütál a suttyóreality hatodik szezonja
Utolsó évadához érkezett minden idők legmegosztóbb realityje. A Jersey Shore nem teljesen komplett főszereplői végigbulizták az elmúlt hat év összes nyarát, október 21-én, vasárnap este 22:55-től pedig az utolsó szétesésüket is bemutatja az MTV Hungary.


Meghalt Emmanuelle
Világhírnevét az Emmanuelle (1974) című erotikus film főszerepének köszönheti. A szerepet több folytatásban is eljátszotta. Színészi képességeiről eltérőek a vélemények, ám főleg az 1970-es években számos figyelemre méltó alkotásban kamatoztatták előnyös megjelenését, ártatlanságot és érzékiséget egyszerre sugárzó egyéniségét.


Meghalt Komár László
Súlyos, gyógyíthatatlan betegségben szenvedett Komár László, de nem akarta, hogy sajnálják, ezért titokban tartotta, hogy a szervezetében már évek óta ott lappangott kór. Komár László szerda hajnalban otthonában, felesége karjaiban hunyt el.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!