Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
Mozaik30 éve halt meg Romy Schneider
Rosemarie Magdalena Albach-Retty néven színészcsaládba született 1938. szeptember 23-án, Bécsben. Szülei: apja, az ausztriai Wolf Albach-Retty és anyja, német Magda Schneider. 1945-ös válásuk után Magda vette magához Romyt és öccsét, Wolfit. Mostohaapjával, Hans-Herbert Blatzheimmel - Magda támogatta tehetséges kislánya karrierjét.


Elsöprő sikert aratott Bódi Sylviék gasztro-divatbemutatója
Cseppet sem szokványos premier részesei lehettek a divat és gasztronómia kedvelői. Tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján a Sugarbird csapata a csodás ruhakölteményeken túl, a Bock Józseffel közös kreációkról is lerántotta a leplet. Az est folyamán egy gombostűt sem lehetett volna leejteni, rekordszámú érdeklődő tette tiszteletét a rendhagyó eseményen.


Donna Summert legyőzte a rák!
Donna Summer eredeti neve: La Donna Andrea Gaines. Az 1970-es évek legnagyobb diszkókirálynője volt, aki tehetsége és sikerei révén lekörözte a legnagyobb riválisait. Egyike volt azon kevés diszkósztárnak, akik a műfaj hanyatlásával sem merültek feledésbe: az 1980-as és az 1990-es években, sőt, még az új évezredben is szerepelt a slágerlistákon.


György Ádám zongoraművész Varsóban
György Ádám, az ifjú magyar zongoraművész januárban ünnepelte 30. születésnapját a New York-i Carnegie Hall-ban adott teltházas koncertjével. Június 8-án a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság megnyitóján lép fel Varsóban, az esemény egyetlen magyar résztvevőjeként. György Ádám, akit a nemzetközi közönség a világ számos országában rock-sztároknak kijáró rajongással ünnepel, különleges műsorral készül az eseményre, amelyet a televízióban várhatóan 300 millióan kísérnek majd figyelemmel világszerte.


Omega először az Arénában!
Csodás karriertörténete során az Omega szinte mindent elért, amiről egy magyar zenekar csak álmodhat. Mégis, bármilyen meglepő, de a legendás együttes idén október 6-án először lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.


Bódi Sylvi tart a közelgő gyerekvállalástól
Bódi Sylviről kiderült, még nem készült fel az anyaságra. A Budapesten járt híres energiagyógyász, Uwe Albrecht öngyógyító módszerének segítségével azonban elkezdett oldódni benne a blokk. A szakember szerint 2012 a spiritualitás éve, mérföldkő lehet minden változásra vágyó életében.


Elhunyt Garas Dezső!
Garas Dezső (Budapest, 1934. december 9. – Budapest, 2011. december 30.) a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező.


20 éve halt meg Freddie Mercury!
Freddie Mercury (született Farrokh Bulsara, 1946. szeptember 5. – 1991. november 24.) Párszi indiai származású brit énekes és zenész, a Queen rockegyüttes egykori énekese és dalszerzője. Fő dalszerzőként jelentősen meghatározta az együttes stílusát, a legtöbb sikeres dalukat ő írta. Az 1980-as évek közepén jelentős sikerű szólókarrierbe kezdett, és Montserrat Caballé opera-énekesnővel közösen operai hatású könnyűzenei albumot készített Barcelona címen. 1991-ben AIDS betegségből származó szövődmények okozták a halálát.


Zámbó Jimmy - Emlékkoncert Csepelen
A Zámbó Jimmy emlékműsor idén is hatalmas sikerrel zárult múlt szombaton, a csepeli Művelődési házban. A Zámbó család, mint mindig kitett magáért, igazi partihangulat uralkodott. Neves művészek léptek fel, mint pl. Tabáni István, Kökény Attila, Nyári Károly, Tolnai András, Heller Tamás, Pintér Attila, és még sok elismert művész Jimmy emlékének tiszteletére.


A már-már Teréz anya jóságú Némedi Marit, mindig megtalálják a szélhámosok
Kikészültem. Nem hagyhatom a dolgokat így tovább! Szeretem az embereket, a barátaimat, megértő vagyok, segíteni próbálok, ahol tudok, de cserébe álnokul kihasználnak – kezdi kálváriáját Némedi Mari színész-énekesnő.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!