HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikA hóesés a Class FM sztárjait is szánkózásra csábította
A Normafa lejtőire merészkedtek a Class FM népszerű rádiósai. Jáksó Laci óvatosságában inkább a lángosok között válogatott, Vágó Piros és Abaházi Csaba azonban vidáman szánkóztak és hógolyóztak csemetéikkel. Mégis nagy szó, hogy így összejöttek, hiszen a műsorvezetők legtöbbször megbeszéléseken, illetve akkor találkoznak, amikor egymást váltják hazánk leghallgatottabb rádiójának mikrofonja mögött.


Gyermekklinika intenzív osztályának felújítására gyűjtött a VIVA
A zenecsatorna immár tíz éve, 2002 óta rendezi meg különleges, jótékonysági rendezvénysorozatát a VIVA Teletont, idén 5 millió forintot gyűjtött össze a november 15-től december 31-ig tartó akcióban. Bartosz Witak, a több csatorna mellett a VIVA televíziót is üzemeltető Viacom International Media Networks kelet-európai régiójának vezérigazgatója adta át Dr. Szabó Andrásnak, a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika vezetőjének az adományt.


A Zeneakadémián jártak a Class DJ-k
Karmatronic, Shane54 és Whiteboy mixei ugyan nem igazán tartalmaznak komolyzenei elemeket, a Class FM népszerű lemezlovasai úgy döntöttek, belépnek a Liszt Ferencről elnevezett szentélybe , hogy klasszikus hangszerekkel ismerkedjenek. Stradivari és Skrillex botlott egymásba a Zeneakadémián. Nem mindennapi esemény ez, hogy két ennyire eltérő stílus találkozzon, a több milliós hegedű kezet fogjon a keverőpulttal és együtt ünnepeljék a zene diadalát és halhatatlanságát. Hazánk leghallgatottabb rádiójának péntek esti házigazdái, a Class DJ-k úgy döntöttek, kicsit közelebbről is megismerkednek azokkal a hangszerekkel, amelyeket kiskorukban félve forgattak csupán. Karmatronic már fiatalon, Milánóban is foglalkozott a zenei hagyományokkal, legnagyobb inspirálója pedig nem más, mint a zene mindenkori géniusza, Mozart. A Zeneakadémián hárfán is kipróbálhatta magát, amelynek hangját lenyűgözőnek találta.


102 éves volt a legidősebb játékos
A Morning Show megint hatalmasat dobott! Magyarország leghallgatottabb reggeli műsorában most egy budapesti család élete változott meg, hiszen 17 éves, sokat próbált járművüket egy vadonatúj autóra cserélhették Balázsék segítségével.


Rúzsa Magdi életében mindig fontos szerepet játszott a spiritualitás
Az énekesnő hisz az angyalokban és úgy gondolja, hogy a 11-es szám rendszeres felbukkanása életének fontos pillanataiban nem a véletlen műve. Sikerei titkáról és jövőbeli terveiről bensőséges beszélgetés során mesélt Kiss Orsinak.


Jelest kapott diplomamunkájára Iszak Eszter, a VIVA Televízió műsorvezetője
A PR, marketing szakon végzett Eszti az utóbbi néhány hétben rendkívül intenzíven tanult, államvizsgája után pedig annyira elfáradt, hogy párjával közös ünnepi vacsoráját is másnapra halasztotta.


Rákóczi Feriék családjában a fiúk uralják a konyhát
20 éves korában szeretett bele a főzésbe, kedvence az olasz konyha, sőt, tanítja is a konyhaművészetet Rákóczi Feri. A Class FM népszerű rádiósa ráadásul kedvese válláról is leveszi a terhet, otthon ugyanis Feri a „szakácsnő”. De nemcsak családja élvezheti a finomságokat, péntekenként Sebestyén Balázsékat lepi meg egy kis általa készített kóstolóval, műsorvezető társai nagy örömére.


Barca-mezt sorsoltak ki a Morning Show hallgatói között
Hazánk kedvenc reggeli műsorának hallgatói közül valaki élete egyik legboldogabb pillanatát köszönhette ma a Morning Show-nak, hiszen egy fantasztikus futball relikvia tulajdonosa lett. Az idén újra Arany labdát kapó Messi, valamint Iniesta és Pique kézjegyével ellátott focimez talált gazdára a Class FM-en. A legnagyobb meglepetést a nyertes feleségének öröme okozta, aki alig bírta abbahagyni a sikítozást a hír hallatán.


A Class FM műsorvezetői rendhagyó listával zárták az évet
2012 legmeghatározóbb 100 dala az év utolsó napján a Class FM-en. Biztosan mulatni támadt kedve annak, aki Szilveszter éjszakája előtt a Class100-at hallgatta, hiszen Kiss Orsi és Kovács Áron a tavalyi év legnagyobb slágereit sorakoztatta fel, amelyek között a két műsorvezető saját kedvencei is felbukkantak.


Felülmúlta önmagát Abaházi Csaba
Kétmillió hallgatónak tett ígéret után állt rajthoz Abaházi Csaba. A Margitsziget mai körbefutásával nyilvánosan is megpecsételte fogyókúráját a népszerű rádiós. Ráadásul a másfél hónapos edzésnek és az egyedi étrendnek köszönhetően a kitűzöttnél több feleslegtől sikerült megszabadulnia.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!