Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikNövelte magyarországi eladásait a Ford
Az év első 9 hónapjában 11 334 személy- és haszongépjármű eladásával 4 százalékos növekedést ért el Magyarországon éves összehasonlításban a Ford, amely közel 12 százalékos részesedéssel továbbra is piacvezető a belföldi gépjármű-értékesítésben - közölte az amerikai autóipari vállalat szerdán az MTI-vel.


Folyamatosan nő az új személygépkocsik eladása Csehországban
Az idén szeptember végéig 205 511 darab új személygépkocsit adtak el Csehországban, 6,6 százalékkal többet, mint a múlt év azonos időszakában, szeptemberben éves összehasonlításban 1,4 százalékkal nőtt az értékesítés - közölte a cseh autóipari szövetség szerdán Prágában sajtótájékoztatón.


Március 24-én nyílik az Automobil és Tuning Show 2017 kiállítás
Budapest, 2017. január 30., hétfő (MTI) - Idén március 24-26 között rendezik meg az Automobil és Tuning Show (AMTS) 2017-et, a régió legnagyobb autós és tuning rendezvénye 15 ország több mint 1500 járművével és 200 kiállítójával lesz látható a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban - jelentették be a szervezők sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.


DasWeltAuto: pörgött a használt autók piaca tavaly
Budapest, 2017. január 28., szombat (MTI) - Pörgött a használt autók magyarországi piaca tavaly: 611 859 használt jármű cserélt gazdát, 12,2 százalékkal több, mint 2015-ben, az eladott kocsik háromnegyede 10 évesnél idősebb volt - közölte a DasWeltAuto az MTI-vel.


Ha jó lesz az ára, népszerű lehet az új Lada
Ősztől újra beindítaná a Lada autók európai, és azon belül magyarországi forgalmazását az orosz AvtoVaz autógyár. A portfolio elemzője azt mondta: egyelőre kevés az információ, így nem tudni, hogy lesz-e külön forgalmazói hálózata a Ladának, ahogy azt sem, hogy milyen áron adnák ezeket a járműveket - írja az inforadio.hu


Miért jó vétel az új Lada Niva ?
Miért éri meg új Lada Niva 4×4 terepjáró gépkocsit vásárolni ?


Új ©KODA Fabia Combi: Praktikus szépség
A ©KODA Fabia Combi a legnépszerűbb kombi a kisautók kategóriájában, és harmadik nemzedékében a ©KODA Fabia Combi ismét mércét állít a térkínálat, a funkcionalitás és a környezetkímélés terén. A legújabb és nagyobb méretosztályokból ismerős biztonsági-, kényelmi- és infotainment-rendszerek teszik teljessé az újdonság kelléktárát, többek között olyan megoldásokkal, mint az okostelefon és az autó egyszerű összekapcsolását lehetővé tévő MirrorLink™-szabvány és SmartGate-funkció. Az új ©KODA Fabia Combi február végén kerül a magyar piacra.


Közel hatmillió autót értékesített a Volkswagen Személyautók márka 2013-ban
A Volkswagen Személyautók márka 2013-ban új kiszállítási rekordot ért el: első ízben adott át tizenkét hónap alatt 5,93 millió (2012: 5,74 millió; + 3,4 százalék) autót ügyfeleinek. December hónap során a márka 535.200 (2012. december: 517.900; + 3,3 százalék) gépkocsiját értékesítette.


Elkezdődött az új Lada Kalina értékesítése
Hivatalosan is elkezdődött az új Lada Kalina értékesítése Oroszországban. Az AvtoVaz ötajtós ferdehátúként és kombiként is forgalmazza a megújult Kalinát, amelynek Lux változata nem marad el a versenytársak felszereltségétől.


Hivatalos: befejeződik a Lada Samara gyártása is
Oroszország legnagyobb autógyártója az AvtoVaz hivatalosan is bejelentett, hogy 2014-től befejezik a Lada Samara gyártását. Idén októberben jelentek meg olyan hírek az orosz sajtóban, amely szerint ennek a típusnak is befejeződik a gyártása, ekkor még a cég nem erősítette meg az információkat.


1 2 3 4 5 6Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!