HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikÚjabb áldozat tett feljelentést Polanski ellen
Feljelentést tett egy svájci rendőrségen Roman Polanski ellen egy egykori német színésznő, aki azzal vádolta a filmrendezőt, hogy több mint ötven éve, 15 éves korában megerőszakolta - írta kedden a The Hollywood Reporter.


Rendőrökre támadt egy család Miskolcon
Miskolc, 2017. február 8., szerda (MTI) - Jogszerűen intézkedő rendőrökre támadt egy család három tagja Miskolcon, a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folytat nyomozást két férfival és egy nővel szemben - közölte a vádhatóság az MTI-vel szerdán.


Enyhítették az újszülött gyermeke halálát okozó mátranováki nő büntetését
Debrecen, 2017. február 8., szerda (MTI) - Gondatlan emberölés vétsége miatt két év hat hónap fogházbüntetéssel sújtotta az újszülött gyermeke halálát okozó mátranováki nőt a Fővárosi Ítélőtábla szerdán. A Debreceni Ítélőtábla kirendelés alapján eljáró tanácsa ezzel jelentősen enyhítette az első fokon még szándékos emberölés miatt hozott, hét év fegyházat kiszabó ítéletet.


Emléktáblát avattak Máté Péternek születése 70. évfordulóján
Budapest, 2017. február 3., péntek (MTI) - Emléktáblát avattak Máté Péter tiszteletére pénteken a főváros I. kerületében annak a háznak a falán, ahol életét leélte. Az 1984-ben fiatalon elhunyt zenész, énekes, dalszerző szombaton lenne 70 éves, az eseményen jelen volt Máté Péter özvegye, Edit, lányai és unoká


Eszenyi Enikő kapta az idei Páger Antal-színészdíjat
Makó, 2017. január 29., vasárnap (MTI) - Eszenyi Enikő kapta idén a Páger Antal-színészdíjat; a művész vasárnap vette át a makói önkormányzat elismerését Farkas Éva Erzsébet polgármestertől a Maros-parti városban, a Hagymaházban.


César-díj - Roman Polanski lemondta a felkérést
Párizs, 2017. január 24., kedd (MTI) - Roman Polanski lemondott kedden a 42. César-díjátadó ceremóniájának elnökségéről a személye körül kirobban vita miatt, amelyet a francia-lengyel filmrendező ugyanakkor indokolatlannak tart.


Julia Roberts is esélyes az év legrosszabb színésze díjára
Los Angeles, 2017. január 23., hétfő (MTI) - Ben Afflecket és Julia Robertset is jelölték az év legrosszabb színésze, illetve színésznője kategóriában az idei Arany Málna-díjra - jelentették be hétfőn Los Angelesben.


GYilkos magzatok
Bűnügyi újságírói pályafutásom alatt sokszor tapasztaltam már, hogy a gyilkosok köztünk járnak. Bizony olykor onnan leselkedik ránk a legnagyobb veszély, ahol a legkevéssé várnánk. Hiszen lehet épp a zöldséges, akihez naponta járunk, és mindig mosolyog, vagy akár az orvos, aki gyógyít, de lehet, hogy épp ő néz át ránk a másik autóból, amikor a pirosban állunk, vagy épp kedves örög szomszédbácsi. És rá kellett döbbennem, hogy kortól, nemtől függetlenűl bárki lehet...


Delfina Jósnő: Az árnyak világa körülvesz, a hitetlenség életekbe kerülhet...
A körülöttünk lévő világban a hétköznapi ember számára sokminden láthatatlan, ám létezésük fizikai jeleit mégis tapasztalják önmagunkon, de nem tudják mihez kötni. Szellemek, lidércek, démonok, ha hiszünk a létezésükben, ha nem képesek pokollá tenni életünket - tudtuk meg Delfina Jósnő Médiumtól, akit már kislánykorában megérintett ez a sötét világ, és felvette velük szemben a harcot...


Életeken át - ezotéria praktikák
Delfina Jósnő egy eldugott kis nógrádi településen él, mégis sokan felkeresik, hogy segítsen megváltoztatni zátonyra futott életüket. A jósnő szerint rajtunk áll, hogy hogyan telik majd a 2015-ös esztendő. Újévi sikermágiája révén sorfordító lehet bárki számára. Ő készen áll bármikor bárkinek segíteni, ám mint mondja, csak azon lehet segíteni, aki saját maga is akarja, hogy segítsenek rajta. Delfina tudását őseitől örökölte, mely tudás, évszázadok óta, ősökről gyermekeikre száll. Mágiája titkát egy nap majd ő is átadja születendő gyermekének.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!