Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikBoldog születésnapot Sophia!
Sophia Loren, redeti neve: Sofia Villani Scicolone. Az egyetemes filmtörténet egyik legnépszerűbb sztárja. Egyike azon kevés filmcsillagnak, aki nemcsak a közönség, hanem a kollégák körében is igen népszerű. Nemcsak színésznőként közismert: a tökéletes feleség, családanya és háziasszony mintaképének számít, főleg hazájában.


Stohl-ügy: "Nem félsz, hogy megerőszakolnak?"
A monori József Attila Gimnáziumban tartott drogprevenciós előadást Stohl András. A színészt maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt 2 év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték első fokon.


Szponzorokat keres Körtvélyessy és felesége az Auschwitz-darabra
Szponzorokat keres, és az egykori haláltábor borzalmairól szeretne megemlékezni a Barátok közt szélsőséges építésvezetőjét alakító Körtvélyessy Zsolt egy elhagyatott Budapesti Zsinagógában. A darab címe: „Last minute Auschwitz, avagy Versvonat a pokolba. Egy utazó szemén keresztül eleveníti fel a halálgépezet legkisebb fogaskerekeit, akit Körtvélyessy felesége Egerszegi Judit kelt életre.


Kate és Vilmos: Élőben nézheti az évtized eküvőjét
Az egész világ az évtized esküvőjére készül: a Magyar Televízió élő adásban közveíti Londonból Kate Middleton és Vilmos herceg kézfogóját.


Vilmos herceg nászútjának titkos helyszíne
Számtalan úticél jött szóba: Vilmos herceg az utolsó pillanatig titokban akarta tartani, hová is viszi núszútra feleségét.


Koncert közben rabolták ki Shakirát
Sok minden megeshet egy popsztárral egy koncert alatt. De ami Shakirával történt a minap Mexikóban, az a ritka alkalmak egyike, arról nem beszélve, hogy ez esetet kamera rögízette, sőt az énekesnő is látta, mégsem tett semmit.


Stadler: "Több száz nőt vittem ágyba!"
Csak a szex-kalandokban hitt életrajzi könyvének tanúsága szerint az alföldi "pénzcsináló", Stadler József. Egy rosszul sikeredett házasság után, amikor fodrász felesége egy borotvával az életére tört, annyi csajt tartott egyszerre, hogy jegyzeteket kellett készítenie arról, hogy mikor, melyikkel, hol találkozik. Persze így is előfordult, hogy az események maguk vették át az irányítást.


Három éve halt meg Antal Imre a legendás műsorvezető
Antal Imre nemzetközi sikerű, Erkel Ferenc-díjas zongoraművész volt, de legtöbben talán a Szeszélyes évszakok apró termetű, mindenki által kedvelt showmanjeként emlékezünk rá.


Kisbabája lesz a 94 éves Gábor Zsazsának
A magyar származású filmdíva férje váratlan lépésre szánta el magát: petesejtdonor és béranya segítségével gyermeket nemz a 94 éves Zsazsának.


Kárpátaljai magyar lány lesz Daniel Craig partnere az ÁVH filmben!
Egy kárpátaljai magyar, Budapesten élő beregszászi közgazdász lány, Tóth Mónika lesz Daniel Craig egyik partnere abban a most készülő magyar filmben, amely az ötvenes évek borzalmait kívánja történelmi hitelességgel bemutatni. A fiatal lány egy szovjet-orosz KGB-s kémnőt játszik majd.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!