Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikEgymásnak ugrott a Comet legjobb klipjéről döntő szakmai zsűri
Vizuálguruk döntenek a 13. VIVA Comet gála Legjobb klipjének befutójáról! Az általában békés zsűrizés idén komoly szakmai vitává vált, de a Comet történelem leghosszabb egyeztetése után a zsűri tagjai végül meghozták a döntést. Szabó Simon, Oltai Kata, Kostyál Márk, Inkei Bence és Anh Tuan már most tudják, hogy melyik jelölt kapja majd a Comet-gömböt a Papp László Budapest Sportarénában, a rajongóknak június 13-ig várniuk kell az eredményre.


A Harley fesztivál után indul a Class Nyár 2013
A Class FM nem tart nyári szünetet! Sőt, magasabb fokozatra kapcsol, és őrületes programokkal készül, hogy a hallgatók nyári kikapcsolódása teljes lehessen. Magyarország kedvenc rádiója június elején a Harley-Davidson Open Road Fest-en vendégeskedik, majd útra kel a Class Nyár 2013 roadshow, amely Egerben, Balatonfüreden, Balatonlellén és Debrecenben izzítja a hangulatot.


Tapi, smaci, vagy tipli? A döntés a tiéd!
Premierözönnel indítja a nyarat a VIVA! Túlspilázott bombázók, egomán pasik és egy hollywoodi telenovella elvakult családjának mindennapjaiba nyerhetünk betekintést az ifjúsági és zenecsatorna új sorozataiban. Kilónyi smink, tízcentis műkörmök, duzzadó izmok: a reality tévézés csúcsára viszi a nézőket a tévéadó. Jó hírünk is van azonban, semmi nem marad úgy, ahogy volt!


Két Take That-es küzd a Class FM ringjében
Mark Owen nem fákat metsz londoni kertjében, hanem a semmittevés művészetének adja át magát. Ezzel a címmel készül ugyanis a Take That-es énekes új szólóalbuma, a The Art of Doing Nothing. Az ötfős fiúcsapat is csak átmenetileg van pihenőpályán, jövőre neki is állhatnak egy új lemeznek, addig azonban a slágerlistákon rivalizálnak a srácok. A Class FM-en a hét sztárja Kiss Orsinak mesélt magánéletről, zenéről és a Take That jövőjéről.


Pilótának álltak a Comet jelölt fiúk
Autót még nem vezethet, repülni azonban elvitte „ellenfeleit” Fluor Tomi. A VIVA Comet jelöltjei – Young G, SP, Düki és Fluor - egy Boeing 737-es szimulátorral hasították a képzeletbeli levegőt, Fluor kapitány egy jól irányzott manőverrel a Szabadság-szobor mellett tette le a gépet, nem éppen egy darabban.


Völgylakó libák és csődörök az MTV-n
Hittük – és valahol a lelkünk legmélyén reméltük -, hogy a Geordie Shore szereplőinél, a nyolc őrült fiatalnál, akik a kultsorozatban nem csináltak mást, mint gyúrtak, buliztak és piáltak , súlyosabb arcokat már nem lehet találni a ködös Albionban. Pedig de, lehetett. Magyarországra is megérkezett az új őrület, a The Valleys, amelynek szereplői mellett a Geordie Shore diszkópatkányai kifinomult angol lordoknak tűnnek.


Király Viktor megtalálta az igazit
Maga sem tudja, mi a sikere titka, de abban biztos: kitartónak és szorgalmasnak kell lenni. Bár továbbra is elsősorban angolul énekel, magyar dalok kiadására is készül. Jól érzi magát az Ének Iskolájában, a magánéletében is a lehető legjobban alakul minden, testvérével Lindával ráadásul nagyszabású terveket dédelgetnek.


Vakmerő gyerek volt Kovács Áron és Jáksó Laci
Jáksó Laci játékaival gyakran az életét veszélyeztette, Kovács Áron már kisfiúként is élt-halt a motorokért, Rákóczi Feri pedig igazi mintagyerek volt. A Class FM népszerű rádiósai gyerekkoruk legmeghatározóbb pillanatait elevenítették fel.


Brit rapper lesz a 2013-as VIVA Comet sztárvendége
Fény derült az eddig féltve őrzött titokra, hogy ki lesz a VIVA Comet idei sztárvendége! Vége a találgatásoknak, a zenecsatorna büszkén jelenti be: június 13-án este az angol sztár-rapper Wiley pörgeti majd a maximumra a közönséget a Papp László Budapest Sportarénában. A slágergyáros végre élőben mutatja meg, mitől is vált az európai klubok ünnepelt sztárjává. Eddig sem volt sok kétség, de most már biztos: őrületes buli lesz az idei Comet!


Magyar barátra lelt Eros Ramazzotti
Eros Ramazzotti a napokban Budapesten lépett fel. Ittléte során a zenész a Class FM-nél is látogatást tett, ahol honfitársa, a Class DJ Karmatronic beszélgetett vele. A két olasz hamar megtalálta a közös hangot és szinte baráti beszélgetés alakult ki a stúdióban.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!