Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikA falmászás megszállottja Vadon Jani
Rendszeresen feszül kötélnek, szívesen húz futócipőt, és a kettlebell is hatalmába kerítette Vadon Janit. A Morning Show népszerű műsorvezetője ezúttal a SportKlub stábjával eredt falnak. Jani hat éve ismerkedett meg a sportággal, és azóta heti rendszerességgel indul neki a terepnek.


A Tankcsapda kapja idén az első Comet-gömböt
Immár nyolcadik alkalommal adják át a „Magyar Könnyűzenéért” Comet-gömbjét, amelyet olyan előadók és zenekarok nyerhetnek el, akik legalább tíz éve vannak a pályán és munkájukkal kiemelkedően sokat tettek a hazai könnyűzenéért. Többek között az Anima Sound System, a Neoton Família és Ákos kapták eddig a zenecsatorna elismerését, idén pedig a Tankcsapdának ítélte oda a VIVA szakmai zsűrije a rangos díjat.


VIVA Comet 2013: megvannak a jelöltek!
Kiderült, kik esélyesek az idei Comet-gömbökre Júniusban felforrósodik a helyzet a VIVA TV háza táján, hiszen 13. alkalommal kerül megrendezésre a nagyszabású Comet-díjátadó. A 2013. június 13-án a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő popkulturális eseményen a hazai előadók krémje jön össze, hogy lehulljon a lepel arról, kik a fiatalok abszolút kedvencei.


Mesecsatornán bontogatta szárnyait Jessica Alba
Igazi sikertörténet a színésznő karrierje, aki mindössze 13 éves volt, amikor az Alex Mack titkos életében feltűnve játszotta el a szuperképességekkel rendelkező Alex nemezisét, aki 1994-ben, korát megelőzve alakított klasszikus tinihőst. Mégsem az őt megszemélyesítő Larisa Oleynik, hanem a helyes, de végtelenül gonosz kislányt alakító Jessica Alba hódította meg Hollywoodot, aki olyan szuperprodukciókban tűnt fel, mint a Sin City, a Sötét angyal, vagy éppen A Fantasztikus Négyes-filmek. Persze nem ő az egyetlen, aki a Nickelodeonon kezdte!


Miért ne körözhetné le Rihannát ByeAlex?
Nagy a készülődés ByeAlex háza táján: májusban Malmöben Európa és a világ színe előtt méretteti meg magát Kedvesem című dalával a fiatal énekes. Egyelőre próbálja feldolgozni a hirtelen jött ismertséget, de az utolsókig kitart az őszinteség mellett és mindig a saját feje után megy. Kiss Orsinak őszintén mesélt a Class FM-ben arról is, hogyan dolgozza fel a negatív kritikákat.


Cristofel élete!
Pittmann Cristofel már több mint egy éve az Astoria Fitnessben edz, egy héten öt alkalommal, és fokozott intenzitással. Elmondottakon kívül, egy mixer iskolában tanul, és sajátítja el a mixer szakma fortélyait.


Cristofel mentorával meghódítja a buli helyeket!
Cristofel gondolt egyet, és bármixernek állt, mivel meg fogta őt, az italokban rejlő produktivitás, és energia, ugyanis - ő - hasonlóan sok színű, mint jó néhány koktél, amit sok gyakorlással, művészi szintre fejlesztetten prezentál elénk.


Reviczky szívesen kölcsönzi hangját
„Az egyre hihetőbb arckifejezések, az érzelmi rajzolatok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a nézőközönség beleélhesse magát a történetbe, hiszen sokszor az apróságokon dől el manapság, hogy egy meseszéria mennyire lesz sikeres. Ezek azok, amelyekben nagyon erős A Madagaszkár pingvinjei.” – mondta el Reviczky Gábor, aki a Kapitányt szólaltatja meg a második Madagaszkár film után játszódó történetben.


Új társra lelt Caramel
Nemrégiben ünnepelte születésnapját, hamarosan pedig új nagylemezzel lepi meg közönségét. Caramel életében jelenleg a zene szerepel az első helyen, azonban szabadidejét korántsem tölti magányosan. Sőt, új élettársra lelt! Hazánk leghallgatottabb rádiójában Kiss Orsival beszélgetett szerelemről, randizásról, és zenéről az egykori Megasztáros.


A Nickelodeon kezében van Adele és Johnny Depp
Döntött a fiatal korosztály! A gyerekeken múlik, hogy ki lesz az év legmenőbb színésze, hogy az iCarly vagy a V, mint Viktória fut-e be a legjobb sorozatnak járó díjért való versenyben és megközelíti-e valaki Will Smith-t, a tavalyi show házigazdáját, aki tízszer diadalmaskodott már a rendezvény történetében. Március 23-án rendezik meg az év legnépszerűbb gyerekműsorát, amely Amerikában évről-évre rekordnézettséggel tarol, olyan sztárokkal, mint a Napos oldal főszereplőnője, Jennifer Lawrence, a Bosszúállók Fekete Özvegye, Scarlett Johansson, vagy éppen a három díjra esélyes Taylor Swift. A nagyszabású díjátadót a hazai rajongók március 27-én, szerdán 19 órától a nézhetik meg magyarul a Nickelodeonon.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!