Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikTúljutott a depresszión: saját dalait hallgatta az énekes
Lionel Richie nem gondolta volna, hogy saját dalainak a szövegei segítenek neki


Ez végzett a zenésszel - elkészült a halottkémi jelentés
A rapper Chris Kelly halálát kábítószer-túladagolás okozta.


Kegyetlenül bántalmazta barátnőjét a zenész
50 Cent volt barátnője a hálószobába zárkózott be, onnan hívta a rendőrséget.


Egy robot pályázik SpongyaBob sikerére
Úgy tűnik, vége SpongyaBob egyeduralmának! Az amerikaiak szerint a világhírű sárga szivacs utódja ugyanis egy robot és annak lila szörny barátja lesznek. Magyarországra június 17-én érkezett a furcsa páros, és kíváncsian várjuk, hogy nálunk is olyan kultikus figurává válik-e a két cimbora, mint szülőhazájukban. A Nickelodeon új sorozata , a Robot és Mumus az anyacsavarok és a túlságosan heves szívek világába kalauzolja el a magyar meserajongókat.


Megtöltötte a Budapest Parkot a Tankcsapda és a Soproni
Magyarország egyik legsikeresebb zenekara, a Tankcsapda június 14-én elköszönt Budapest nagyszínpadaitól, hiszen 25. évfordulójuk megünnepléséig nem térnek vissza önálló koncerttel a fővárosba. A pénteki koncerten azonban 2 órás műsorral, fény-és lángshow-val kápráztatták el a közönséget. A Sopronival közösen szervezett Optimizmus Napjára megtelt a Budapest Park, így sokezren csápoltak 24 év Tank-dalaira.


Emmy-díjas vendég volt a VIVA Comet sztárja
Nyüzsögtek a nemzetközi sztárok a 2013-as VIVA Cometen! Osvárt Andrea bézs miniruhában diktálta a stílust a díjátadón, Palvin Barbi pedig végre felvállalta legújabb kedvesét. A modell kéz a kézben érkezett a mindig vidám SpongyaBobbal, aki az életidegen környezet ellenére is megtalálta a helyét a gálán! Együtt nevetett a kukában érkező Fluor Tomival, Dopemannel közösen biztatta ByeAlexet és még Barbi kedvéért sem volt hajlandó otthagyni a vörös szőnyeget, ahol felvonult a magyar zenei élet színe-java.


Nagy Feró kalapáccsal tört-zúzott
A Beatrice frontembere kiabálva esett neki egy tucat használaton kívüli mobiltelefonnak. Minderre Danny Blue kérte meg, aki ennek a különös közös mutatványnak a végén mutatta be az új Alcatel One Touch Idol Ultra készüléket.


Dáwid Tisztánlátó Médium, a krisztusi gyógyító
Napjainkban egyre többet hallani róla, és még népesedik híveinek tábora, addig növekszik a hitetlenkedők száma is. A bűvös szó a spiritualitás: - szellem, angyalvilág. Az internetes kereső legtöbbször Dáwid Tisztánlátó Médiumot dobta ki… Így hát, úgy döntöttünk, hogy a http://david-jos.hupont.hu oldal után, felkeressük a 24 éves fiatalembert, aki kora ellenére, miután megismertük, több emberöltőnyi tudással rendelkezik. A riportra komoly migrénes fejfájással érkeztem, ami évek óta rendszeresen visszatért, ám Dáwid kézrátételes energia gyógyításának köszönhetően, azóta teljesen tünetmentes lettem. Dáwid a gyógyításon kívül, számos képességgel rendelkezik, még a szellemvilággal is képes kapcsolatba lépni, szerelmi mágiát köt, rendbehozza a kilátástalannak hitt életeket is.


Egy kézzel rodeózott Vágó Piros és Abaházi Csaba
Harmadszorra vonult le a Class FM a Harley-Davidson Open Road Fest-tel Alsóörsre, hogy megnyissa az év hazai motoros felvonulását. A rendhagyó adássorozat részeként a népszerű műsorvezetők június 6-9. között egy konténerstúdióval az egész Balatont körbejárták és miközben őrületes műsorokkal szórakoztatták a hallgatókat, maguk is felejthetetlen élmények részeseivé váltak.


Palvin Barbara és Osvárt Andi is díjat ad át a Cometen
Holnap este igazi őrület lesz a Papp László Budapest Sportarénában! A 13. alkalommal megrendezett gálán olyan sztárok teszik tiszteletüket díjátadóként, mint a világszerte ismert szupermodell Palvin Barbara és az Arany Nimfa-díjas Osvárt Andrea. Magyar és nemzetközi fellépők, látványos show, és az év legközösségibb elismerése, a #SuperFan díj várja azokat, akik 19:30-kor a VIVA-ra kapcsolnak és élőben nézik meg a gálát!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!