HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikKét Take That-es küzd a Class FM ringjében
Mark Owen nem fákat metsz londoni kertjében, hanem a semmittevés művészetének adja át magát. Ezzel a címmel készül ugyanis a Take That-es énekes új szólóalbuma, a The Art of Doing Nothing. Az ötfős fiúcsapat is csak átmenetileg van pihenőpályán, jövőre neki is állhatnak egy új lemeznek, addig azonban a slágerlistákon rivalizálnak a srácok. A Class FM-en a hét sztárja Kiss Orsinak mesélt magánéletről, zenéről és a Take That jövőjéről.


Pilótának álltak a Comet jelölt fiúk
Autót még nem vezethet, repülni azonban elvitte „ellenfeleit” Fluor Tomi. A VIVA Comet jelöltjei – Young G, SP, Düki és Fluor - egy Boeing 737-es szimulátorral hasították a képzeletbeli levegőt, Fluor kapitány egy jól irányzott manőverrel a Szabadság-szobor mellett tette le a gépet, nem éppen egy darabban.


Völgylakó libák és csődörök az MTV-n
Hittük – és valahol a lelkünk legmélyén reméltük -, hogy a Geordie Shore szereplőinél, a nyolc őrült fiatalnál, akik a kultsorozatban nem csináltak mást, mint gyúrtak, buliztak és piáltak , súlyosabb arcokat már nem lehet találni a ködös Albionban. Pedig de, lehetett. Magyarországra is megérkezett az új őrület, a The Valleys, amelynek szereplői mellett a Geordie Shore diszkópatkányai kifinomult angol lordoknak tűnnek.


Király Viktor megtalálta az igazit
Maga sem tudja, mi a sikere titka, de abban biztos: kitartónak és szorgalmasnak kell lenni. Bár továbbra is elsősorban angolul énekel, magyar dalok kiadására is készül. Jól érzi magát az Ének Iskolájában, a magánéletében is a lehető legjobban alakul minden, testvérével Lindával ráadásul nagyszabású terveket dédelgetnek.


Vakmerő gyerek volt Kovács Áron és Jáksó Laci
Jáksó Laci játékaival gyakran az életét veszélyeztette, Kovács Áron már kisfiúként is élt-halt a motorokért, Rákóczi Feri pedig igazi mintagyerek volt. A Class FM népszerű rádiósai gyerekkoruk legmeghatározóbb pillanatait elevenítették fel.


Brit rapper lesz a 2013-as VIVA Comet sztárvendége
Fény derült az eddig féltve őrzött titokra, hogy ki lesz a VIVA Comet idei sztárvendége! Vége a találgatásoknak, a zenecsatorna büszkén jelenti be: június 13-án este az angol sztár-rapper Wiley pörgeti majd a maximumra a közönséget a Papp László Budapest Sportarénában. A slágergyáros végre élőben mutatja meg, mitől is vált az európai klubok ünnepelt sztárjává. Eddig sem volt sok kétség, de most már biztos: őrületes buli lesz az idei Comet!


Magyar barátra lelt Eros Ramazzotti
Eros Ramazzotti a napokban Budapesten lépett fel. Ittléte során a zenész a Class FM-nél is látogatást tett, ahol honfitársa, a Class DJ Karmatronic beszélgetett vele. A két olasz hamar megtalálta a közös hangot és szinte baráti beszélgetés alakult ki a stúdióban.


A falmászás megszállottja Vadon Jani
Rendszeresen feszül kötélnek, szívesen húz futócipőt, és a kettlebell is hatalmába kerítette Vadon Janit. A Morning Show népszerű műsorvezetője ezúttal a SportKlub stábjával eredt falnak. Jani hat éve ismerkedett meg a sportággal, és azóta heti rendszerességgel indul neki a terepnek.


A Tankcsapda kapja idén az első Comet-gömböt
Immár nyolcadik alkalommal adják át a „Magyar Könnyűzenéért” Comet-gömbjét, amelyet olyan előadók és zenekarok nyerhetnek el, akik legalább tíz éve vannak a pályán és munkájukkal kiemelkedően sokat tettek a hazai könnyűzenéért. Többek között az Anima Sound System, a Neoton Família és Ákos kapták eddig a zenecsatorna elismerését, idén pedig a Tankcsapdának ítélte oda a VIVA szakmai zsűrije a rangos díjat.


VIVA Comet 2013: megvannak a jelöltek!
Kiderült, kik esélyesek az idei Comet-gömbökre Júniusban felforrósodik a helyzet a VIVA TV háza táján, hiszen 13. alkalommal kerül megrendezésre a nagyszabású Comet-díjátadó. A 2013. június 13-án a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő popkulturális eseményen a hazai előadók krémje jön össze, hogy lehulljon a lepel arról, kik a fiatalok abszolút kedvencei.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!