Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikEzen a napon hunyt el Elvis Presley
Elvis Aaron Presley, Mississippi, Tupelo 1935. január 8. – 1977. augusztus 16. A világ leghíresebb könnyűzenei énekese mind a mai napig. Tizennégyszer jelölték Grammy-díjra, ebből hármat meg is nyert, valamint a Grammy Életműdíját is neki ítélték 1971-ben.


Sziget 2012: Snoop Dogg és a Pogues is fellép szombaton
Az amerikai gangsta rap királya, Snoop Dogg is fellép szombat este a Sziget nagyszínpadán, a fesztivál világzenei programjában az ír Pogues, a magyar fellépők között pedig a Carbonfools és a Péterfy Bori & Love Band is szerepel.


A férfilét szabályairól indul sorozat az MTV Hungary-n
Tényleg annyira jó nők a modellek? Mikor lehet egy pasinak sárga járműve? Mit kell tennie egy igazi szárnysegédnek? Egyáltalán, mi az a szárnysegéd? Az igazi pasik tudják a válaszokat, vagy ha eddig nem voltak pontosan tisztában vele az MTV Hungary új sorozatából mindenki megtudhatja, mit is rejt a Pasikódex. Augusztus 12-én vasárnap minden kiderül, amit a srácoknak tudniuk kell. Napjaink legnagyobb komikusai, sportolói és szakértők segítenek eligazodni a férfilét bonyolult szabályrendszerében.


Sziget 2012: Ákos-koncert és metálnap a nulladik napon
Legjobb dalaiból ad “szintirockos” hangszerelésű válogatást Ákos egész estés nagykoncertjén kedden este a Sziget fesztivál nagyszínpadán; a nulladik napon metálnapot is rendeznek a Petőfi rádió magyar zenei nagyszínpadon.


50 éve halt meg Marilyn Monroe
Norma Jeane Mortensonként született Los Angelesben (1926 június 1), de az édesanyja első férje után Norma Jeane Baker néven ismerjük. Gyermekkorát nevelőszülőknél és intézetben töltötte. Apját nem ismerte, anyja elmegyógyintézetbe került.


Sziget 2012: A YouTube világszerte élőben közvetíti
A jubileumi, huszadik Sziget idén először a világ legnagyobb „Nagyszínpadán” lép fel. A fesztivált a YouTube – a világ legnagyobb videomegosztó oldala – élőben fogja közvetíteni. Válogatott programját így az egész világon követni lehet majd az interneten keresztül – akár mobiltelefonról is – a Sziget hivatalos YouTube csatornáján. Ez az első rendezvény, amelyet a YouTube élőben közvetít Magyarországról.


Borgore a Sziget Fesztiválon
Ígéretes tehetségű DJ és producer Izraelből, akit, bár alig múlt huszonnégy éves, mindenki jól ismer a nemzetközi dubstep hálózatban. Egyedi stílusa, amit alkotója csak gorestepnek nevez, masszív dobalapokra, illetve a heavymetalra jellemző kemény és torzítós hangzásra épül. Több anyaga jelent meg a Mad Decent, a Sumerian Records és saját kiadója, a Buygore védjegye alatt.


Megvannak a 2012-es MTV Video Music Awards jelöltjei
Bejelentették a 2012-es MTV Music Video Awards jelöltjeit. A díjakat szeptember 6-án este, a los angelesi Staples Centerben adják majd át, amit az MTV Hungary eredeti hanggal, élőben közvetít. Rihanna és Drake számára lesz a legizgalmasabb az este, hiszen mindketten öt-öt kategóriában esélyesek az év egyik legfontosabb zenei eseményén. A gálán Alicia Keys és a brit One Direction is fellép.


Szponzorokat keres Körtvélyessy és felesége az Auschwitz-darabra
Szponzorokat keres, és az egykori haláltábor borzalmairól szeretne megemlékezni a Barátok közt szélsőséges építésvezetőjét alakító Körtvélyessy Zsolt egy elhagyatott Budapesti Zsinagógában. A darab címe: „Last minute Auschwitz, avagy Versvonat a pokolba. Egy utazó szemén keresztül eleveníti fel a halálgépezet legkisebb fogaskerekeit, akit Körtvélyessy felesége Egerszegi Judit kelt életre.


Gina Lollobrigida ma 85 éves
Luigina Lollobrigida néven látta meg a napvilágot 1927 július 4-én. Subiacoban, egy festői szépségű olasz faluban tölötte gyermekkorát. Az 1947-es Miss Italia szépségversenyen harmadik helyezést ért el.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!