HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikMegtalálta a rendőrség az ellopott kecskeméti Kodály-szobrot
Őrizetbe vettek a rendőrök egy férfit, aki beismerte, hogy leszerelte és ellopta a Kodály Zoltánt ábrázoló szobrot a kecskeméti Kéttemplom közből, majd meg is találták az elrejtett alkotást - közölte a rendőrség a honlapján.


Emberölés kísérletével vádolják a fogvatartottakat, akik áramot vezettek a zárkaajtóba
A Fővárosi Főügyészség hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével vádol két fogvatartott fiatalt, akik áramot vezettek a zárkájuk ajtajába - tájékoztatta a fővárosi főügyész helyettese pénteken az MTI-t


Kutyák támadtak meg egy munkába tartó nőt Cecén
Kutyák támadtak egy nőre Cecén, gazdájukat gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.


A Star Wars-úttörő Jonathan Erland Oscar-díjat kap életművéért
A filmipar fejlődését előrelendítő tíz tudományos és technológiai eredményt díjaz az amerikai filmakadémia februárban, a kitüntetettek között szerepel Jonathan Erland, aki úttörő munkát végzett a vizuális effektusok terén, egyebek mellett a Csillagok háborúja különleges effektusain is dolgozott.


Ellopták a világ legdrágább vodkáját egy koppenhágai bárból
Ellopták a világ legdrágább, 1,1 millió eurót (mintegy 340 millió forintot) érő üveg vodkáját egy koppenhágai gyűjteményből - jelentette a The Local.dk hírportál.


Világhírű énekesek is részt vettek Mága Zoltán újévi koncertjén
Világhírű énekesek, köztük Katharine McPhee amerikai előadó, Aida Garifullina tatár származású énekes, valamint a többszörös Grammy-díjas David Foster is részt vett Mága Zoltán hegedűművész 10. Budapesti Újévi Koncertjén a budapesti Arénában.


Erzsébet Jósnő, a mindenszentek küldötte
Erzsébet Jósnő neve, mindenki számára ismert az ezotéria hívők körében. Halott szeretteikkel közvetít, félresiklott életeket, szerelmeket tesz helyre. Sikermágiáival csődszélén álló cégeket hoz vissza az élvonalba. A jósnőt ezoterikus körökben, csak Müller Rózsa utódjaként emlegetik.


Kultúra-film Az utolsó Jedik hozta idén itthon a legnagyobb mozibevételt
Kevesebb mint két héttel hazai premierjét követően a 2017-es év legnagyobb magyarországi mozibevételét elérő filmje lett a Star Wars: Az utolsó Jedik 823 millió forinttal - közölte a film forgalmazója, a Fórum Hungary szerdán az MTI-vel.


Az utcán talált krokodilt fogtak be karácsonykor Melbourne-ben
Az ausztrál rendőrség keresi annak a krokodilnak a gazdáját, amelyet karácsonykor találtak Melbourne egy külvárosában, az utcán - számolt be róla szerdán a BBC News.


Harry herceg menyasszonya is a királyi családdal ünnepelte a karácsonyt
Harry herceg amerikai menyasszonya is a brit királyi családdal ünnepelte a karácsonyt. Meghan Markle hétfőn jelen volt a karácsony első napján esedékes, hagyományos közös templomlátogatáson, II. Erzsébet királynővel és férjével, Fülöp herceggel együtt.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!