Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikEgy fesztivál, ami jobb, mint a reklámja
Stand-up comedy, tehetségkutató estek, vendégprodukciók és számtalan koncert. Ezek várják a nevetni vágyókat a Dumaszínház jóvoltából rendezett balatonfüredi nyári humorfiesztán. Július 27-én veszi kezdetét a tíznapos jókedv, ahol a poén nagymesterei gondoskodnak a felhőtlen fesztiválhangulatról a SunCity-ben.


Punk’d: Nagy nevek, nagy átverések
Vasárnap este 20.25-kor visszatér az MTV képernyőjére a Punk’d! Az amerikai sztárok átverését szívügyének kikiáltó reality legújabb évadában már nemcsak Ashton Kutcher, hanem vendég műsorvezetők is a frászt hozzák celebtársaikra.


Rekordokat döntött az idei VIVA Comet
Az idén tizenkettedik alkalommal megrendezésre került díjátadó a Comet történelmének egyik legsikeresebbje lett. Fergeteges show, óriási nézettség, teltházas küzdőtér az év legrangosabb zenei eseményén.


Viva Comet: Tóth Gabi és Sp ujjongott, Tolvai Renáta mindent bedobott
Idén is megrendezésre került a Viva Comet 2012 Díjátadó Gálaműsor, ami Magyarország legrangosabb és legelismertebb könnyűzenei díjátadó estje. Sztárokból az idén sem volt hiány: mindenki eljött, aki számít.


Hollywoodi főszerepben Kamarás Iván!
Amikor közölték Kamarás Ivánnal, hogy Christopher Lambert kilépése miatt késik egyik munkája, egy hollywoodi produkció forgatása, a színész csalódott volt. Egészen addig, míg meg nem kérdezték, beugrana-e a főszereplő helyett.


VIVA Comet 2012: A jelöltek
Idén ismét a Papp László Budapest Sportarénában rendezi meg az áprilisban teljes tartalmi és arculati változáson átmenő VIVA Televízió a 12. Cometet. A 2012. június 14-i gálán a szervezők egy minden eddiginél látványosabb show-val szeretnék megörvendeztetni a zene szerelmeseit. A megújult arculattal és tartalommal jelentkező legnépszerűbb magyar zenecsatorna évente megrendezett ünnepén ismét öt kategóriában szerezhetik meg az elmúlt 12 hónap legjobb előadói a legendás zöld-narancssárga gömböket.


VIVA-Comet: Egyedi ruhákban lép színpadra Iszak Eszti
Gőzerővel készül a VIVA Televízió a június 14-én este esedékes grandiózus gálára, a 12. VIVA Cometre: Iszak Eszter többek között az R9 tervezőinél, míg az Interaktív másik két műsorvezetője, Pizsu és Marcell Random Marci kíséretében a Tyra Clothing showroomjában próbálták fel az egyedi ruhákat, amelyeket a gálán viselnek majd.


Az Anima Sound System kapta az idei első Comet-gömböt
Idén hetedik alkalommal adják át „A Magyar Könnyűzenéért” Comet-gömbjét, amelyet olyan előadók és zenekarok nyerhetnek el, akik legalább 10 éve vannak a pályán és munkájukkal kiemelkedően sokat tettek a hazai könnyűzenéért. 2012-ben az Anima Sound System nyerte el ezt a megtisztelő díjat, így a magyar zene olyan nagykövetei mellé kerültek, mint például Geszti Péter, a Neoton Família vagy Ákos.


Steiner: Önmagán dolgozó, spirituális embernek tartom magam
Steiner Kristóffal a Bravo Otto 2012 díjátadóról beszélgettünk. Kristóf egyébként harmadik könyvének, a Hajónaplóknak bemutatója alkalmából látogatott haza Izraelből, amelyet a könyvhéten dedikálni is fog.


Újabb bravó, a "Bravo Otto" díjátadónak!
Az idén immár 20. alkalommal került sor a Bravo Otto díjátadó gálaestjére. Az est házigazdája Steiner Kristóf volt, háziasszonya pedig Dukai Regina. Az estre óriási tömeg gyűlt össze és természetesen sok jelölt, díjazott is eljött. A megjelentek között volt Tóth Gabi, SP, Fluor Tomi, Lil C, Anti Fitness Club, Vastag Csaba és még sok neves előadóművész.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!