HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
Mozaik



Elhunyt Szenes Iván
Szenes Iván zseni volt, amihez nyúlt, abból sláger lett - mondta Aradszky László táncdalénekes a hétfőn elhunyt szövegíró, zeneszerző halála kapcsán. Koós János fantasztikus emberként emlékszik a 86 éves korában elhunyt művészre, Malek Miklós alkotói igényességét emelte ki.


Viva Benék veszélyes kalandjai a forgatáson
Izgalmas , sőt, veszélyes pillanatokat élnek át a Stáb tagjai a VIVA népszerű reality műsorának forgatása közben. VJ Ben és a kis csapat nagyon jól érzi magát Balatonfüreden: szerveztek fergeteges karaoke party-t, kipróbálták a gokart pályát, adtak rögtönzött koncertet az utcán, most pedig wakeboardozni tanultak, ám volt, akinek csúnyán végződött az eset…


ÚJ SOROZAT! – Indul a Diplomatavadász!
Augusztus 19-től indul a Duna Televízió új, saját gyártású sorozata, a Diplomatavadász. Az összesen 22 részt hetenként két-két epizódra osztva láthatjuk majd, minden csütörtök este 21.00 órától a Duna Televízió műsorán.


Bunyós Pityu kontra Lenox Lewis
Harmadjára is összecsap Szikora István, mostanság „Bunyós Pityu” és Lennox Lewis. A két nehézsúlyú öklöző még az ősszel randevúzik Miami közelében egy magyar üzletasszony jóvoltából. Szikora fogadkozik, hogy most elkapja Lewist.


Meghalt Kállai Ferenc a Nemzet Színésze
Vasárnap este 85 éves korában elhunyt Kállai Ferenc a Nemzet Színésze. Információink szerint a színészt otthonában érte a halál. A színészlegenda már több éve betegeskedett, így már nem játszott a színpadon sem. Úgy tudjuk, hogy a Pesti Magyar Színház saját halottjának tekinti, halálig a testület tagja maradhatott.


Kamarás: Ügyvéd legyek, vagy elveszett ember?
Dr. Kamarás Péter ma a legismertebb büntetőügyvédek egyike az országban, neve szinte nap, mint nap megjelenik a médiában. Az ember azt gondolná, hogy igen ő megvalósította azt az álmot, amire valószínűleg egész életében vágyott. Ám Kamarás Péter megdöbbentő őszinteséggel vágja az olvasók arcába nemrég megjelent Fricska című életrajzi kötetében, hogy bizony, csak azért lett ügyvéd, mert nem volt más választása, ezt dobta neki az élet.


Körtvélyessy: Beköltözik Auschwitz a zsinagógába
Az egykori haláltábor borzalmait idézi meg a Barátok közt szélsőséges építésvezetőjét alakító Körtvélyessy Zsolt egy elhagyatott Budapesti Zsinagógában. A darab címe: „Last minute Auschwitz, avagy Versvonat a pokolba. Egy utazó szemén keresztül eleveníti fel a halálgépezet legkisebb fogaskerekeit, akit Körtvélyessy felesége Egerszegi Judit kelt életre.


Stadler: Én is voltam födönfutó!
Solt - Régi emlékek törtek felszínre Stadler Józsefben az áradásokról, elmosott életekről szóló tudósítások láttán. Mivel az egykori juhászból lett futtballklub tulajdonos már maga is átélte, milyen egyik percről a másikra nincstelenné válni és elbukni egy élet munkáját felajánlotta, hogy pénzzel, ruhacsomagokkal, tisztítószerekkel támogatja a természeti csapás áldozatait.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!