HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikVilmos herceg nászútjának titkos helyszíne
Számtalan úticél jött szóba: Vilmos herceg az utolsó pillanatig titokban akarta tartani, hová is viszi núszútra feleségét.


Koncert közben rabolták ki Shakirát
Sok minden megeshet egy popsztárral egy koncert alatt. De ami Shakirával történt a minap Mexikóban, az a ritka alkalmak egyike, arról nem beszélve, hogy ez esetet kamera rögízette, sőt az énekesnő is látta, mégsem tett semmit.


Stadler: "Több száz nőt vittem ágyba!"
Csak a szex-kalandokban hitt életrajzi könyvének tanúsága szerint az alföldi "pénzcsináló", Stadler József. Egy rosszul sikeredett házasság után, amikor fodrász felesége egy borotvával az életére tört, annyi csajt tartott egyszerre, hogy jegyzeteket kellett készítenie arról, hogy mikor, melyikkel, hol találkozik. Persze így is előfordult, hogy az események maguk vették át az irányítást.


Három éve halt meg Antal Imre a legendás műsorvezető
Antal Imre nemzetközi sikerű, Erkel Ferenc-díjas zongoraművész volt, de legtöbben talán a Szeszélyes évszakok apró termetű, mindenki által kedvelt showmanjeként emlékezünk rá.


Kisbabája lesz a 94 éves Gábor Zsazsának
A magyar származású filmdíva férje váratlan lépésre szánta el magát: petesejtdonor és béranya segítségével gyermeket nemz a 94 éves Zsazsának.


Kárpátaljai magyar lány lesz Daniel Craig partnere az ÁVH filmben!
Egy kárpátaljai magyar, Budapesten élő beregszászi közgazdász lány, Tóth Mónika lesz Daniel Craig egyik partnere abban a most készülő magyar filmben, amely az ötvenes évek borzalmait kívánja történelmi hitelességgel bemutatni. A fiatal lány egy szovjet-orosz KGB-s kémnőt játszik majd.


Stadler József: "Szó szerint, még a sz*rból is pénzt csináltam!"
Bár Stadler Józsefről kevesen tudják, hogy már gyerekként birkákat terelt az éjszakai pusztában, azt még kevesebben, hogy hogyan is kezdte a "pénzcsinálást". A vagyonáról, majd bukásáról és börtönéveiről elhíresült vállalkozó azonban erről is kitálal 5 kötetes memoárjában, melyről tudja: sokan nem örülnek neki.


Meghalt Komlós Juci
Életének 93. évében hunyt el a Nemzet Színésze, az ország Lenke nénije. A Jászai Mari-díjas és érdemes művész haláláról a Nemzeti Színház értesítette a távirati irodát. Komlós Juci búcsúztatása szűk családi és baráti körben lesz.


Körtélyessy Zsolt is feltűnik az ÁVH-film csapatában
Egy Jászai Mari-díjas, a tévéképernyőkről is jól ismert színművész csatlakozik a főszereplői gárdához. Oszter Sándor és Haumann Petra után Körtvélyessy Zsolt lesz az ÁVH-film harmadik, eddig titkolt főszereplője.


Dj Stadler: Nehéz volt kitörni apám árnyékából
Ma már országszerte DJ Stadler-ként ismerik, de Stadler Zoltánnak nem volt könnyű dolga az életben, kilépni országosan ismert apja a stadionépítő nagyvállalkozó Stadler József árnyékából, hogy ne csak úgy emlegessék, hogy a Stadler Józsi fia. Zoltán ma DJ-ként járja az országot, sőt időről-időre átlépi a határokat is, de mint mondja neki sokszorosan kellett bizonyítania, hogy munkája mögött tehetsége, nem pedig apja pénze áll.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!