HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikUkrajna megkezdte feltölteni gáztározóit
Ukrajna a hét elején megkezdte feltölteni gáztározóit, miután befejeződött a téli fűtési szezon az országban - közölte szerdán az Ukrtranszhaz ukrán állami gázszállító vállalat.


Új gyártóközpontot épít Salgótarjánban a Wamsler SE
Új 5400 négyzetméteres üzemcsarnokot épít és robotizált gépsorokkal fejleszti termelését a tűzhelyeket és kandallókat gyártó salgótarjáni Wamsler SE. A 3,6 milliárd forintos fejlesztés a 124 éves gyár legnagyobb beruházása lesz.


IMF: Oroszország, Törökország és Kazahsztán növelte aranytartalékát februárban
Oroszország, Törökország és Kazahsztán aranyat vásárolt februárban, amivel devizatartalékait növelte.


Eljárás indult a Volkswagen csoportnál piaci manipuláció gyanúja miatt
Eljárást indított a braunschweigi ügyészség a Volkswagen járműgyártó csoportnál (VW) piaci manipuláció gyanúja miatt - erősítette meg kedden a németországi város nyomozóhatósága a VW-nál tartott razziáról szóló sajtóhíreket.


Mától egyszerűbb és gyorsabb a csok igénylése
Mától egyszerűbb és gyorsabb a családi otthonteremtési kedvezmény, a csok igénylése, és még több család számára elérhető lesz.


Süli János: indokolt az új paksi blokkok megépítése
Magyarország energetikai helyzete, az ellátásbiztonsági és a nemzetbiztonsági szempontok is indokolttá teszik Paks II megépítését - hangsúlyozta Süli János, az atomerőmű két új blokkjának megvalósításáért felelős tárca nélküli miniszter újságíróknak hétfőn Budapesten, miután megbeszélést folytatott az OECD NEA (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet Nukleáris Energia Ügynökség) főigazgatójával.


Putyin: az Északi Áramlat-2 nem alternatívája az ukrajnai tranzitvezetéknek
Nem alternatívája az ukrajnai tranzitvezetéknek az Oroszország és Németország között megépítendő Északi Áramlat-2 földgázvezeték - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Sebastian Kurz osztrák kancellárral folytatott kétoldalú tárgyalások után szerdán Moszkvában tartott közös sajtóértekezleten.


Simicskó: a magyar védelmi iparnak ismét vannak lehetősége
A Magyar Honvédség haderőfejlesztési terve nyomán a magyar védelmi iparnak is számos lehetősége, feladata van - emelte ki a honvédelmi miniszter kedden Budapesten, egy szakmai konferencia megnyitóján.


Szijjártó: versenyképes a magyar autóipar
Versenyképes a magyar autóipar, ezt igazolja, hogy termelésének 91,8 százalékát külföldön értékesíti - mondta a külgazdasági és külügyminiszter.


Putyin aláírta a tőkerepatriálást ösztönző törvényt
Aláírta a külföldre menekített pénzeszközök repatriálását ösztönző törvényt hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!