Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikUniós támogatással kutatási projektet indít a Mahart
Budapest, 2017. február 10., péntek (MTI) - Új kutatási projektbe kezdett a Mahart PassNave Kft. és a WSW Proding Kft. alkotta konzorcium, amely közel 175 millió forint uniós és költségvetési támogatást kapott kenő- és adalékanyagok fejlesztésére a belföldi hajózás számára.


Ismét rekordévet zárt a Paksi Atomerőmű
Budapest, 2017. február 9., csütörtök (MTI) - Minden korábbinál több villamos energiát termelt 2016-ban a Paksi Atomerőmű, amelynek már három blokkja megkapta az üzemidő meghosszabbításához szükséges engedélyt - mondta Hamvas István vezérigazgató az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Budapesten tartott sajtótájékoztatóján csütörtökön.


Közel 700 milliós nyerséggel zárta a tavalyi évet a Herendi Porcelánmanufaktúra
Veszprém, 2017. február 1., szerda (MTI) - A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. közel 700 millió forintos adózás előtti nyerséggel zárta a tavalyi évet, a cég üzemi tevékenységének összes bevétele pedig öt milliárd forint körül alakult - tájékoztatta szerdán az MTI-t a társaság vezérigazgatója.


Változás a NAV főigazgatói posztján
Budapest, 2017. február 1., szerda (MTI) - Február 1-től Rási Kálmán pénzügyőr ezredes, korábbi főigazgató-helyettes a NAV Központi Irányítás főigazgatója - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.


Oroszország hajlandó finanszírozni az új cseh atomreaktorok felépítését
Prága, 2017. január 28., szombat (MTI) - Oroszország hajlandó lenne finanszírozni a tervezett új cseh atomreaktorok felépítését - állítja Kirill Komarov, a Roszatom orosz energetikai vállalat vezérigazgatójának első helyettese.


Az orosz cégeket is meghívták a tenderre
Moszkva, 2017. január 24., kedd (MTI) - Meghívta az orosz vállalatokat a budapesti 3-as metró további korszerűsítésére kiírt és jövőbeni magyar állami tenderekre Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter - közölte honlapján az orosz ipari és közlekedési tárca.


Magyarország 6,5 milliárd dollárt veszített az Oroszország elleni szankciók miatt
Moszkva, 2017. január 24., kedd (MTI) - A magyar gazdaság 6,5 milliárd dollárnyi kárt szenvedett el az Oroszország ellen bevezetett gazdasági szankciók miatt - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Kommerszant című lap keddi számában megjelent interjújában, amelyet a TASZSZ hírügynökség is ismertetett.


Újabb 4,7 milliárd forintra pályázhatnak az erdőgazdálkodók
Budapest, 2017. január 24., kedd (MTI) - Az erdei ökoszisztémák ellenálló képességének növelésére és a meglévő erdők természetességi állapotának javítására mintegy 4,7 milliárd forint értékben hirdettek pályázatot - közölte a Miniszterelnökség kedden az MTI-vel.


Devizapiac - Gyengült a forint
Budapest, 2017. január 23., hétfő (MTI) - Gyengült a forint a bankközi piacon a főbb nemzetközi devizákkal szemben hétfőn kora estére a reggeli értékekhez képest.


Stratégiai megállapodást kötött a kormány és a Bank of China
Stratégiai megállapodást kötött a kormány és a Bank of China.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!