HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikBikiniben ünnepelt Póth Dia és Kiss Orsi
Strand, csajos buli, és meglepetés a Class FM-ből. Kiss Orsi és Póth Dia huszonöt éve elválaszthatatlan barátnők, így nem csoda, hogy a születésnapokat is együtt töltik. A többszörös műkorcsolyázó bajnok Dia a napokban ünnepelte 32. születésnapját, amelynek megszervezésében Orsi is nagy szerepet vállalt.


Lady Gaga új dala a Class FM-en debütál
Újabb dalpremier fültanúi lehetnek augusztus 14-én a Class FM hallgatói! Magyarországon elsőként a Morning Show-ban mutatják be a világpremierrel szinte egy időben az extravagáns énekesnő, Lady Gaga vadonatúj felvételét.


Felforgatta az országot a Class FM
Egész napos adások, nyereményeső, ismert műsorvezetőkkel és a legkiválóbb zenei felhozatallal. A Class Nyár 2013 roadshow elvitte a rádiót a hallgatókhoz, és őrületes bulival ünnepelte a nyarat hazánk nagyvárosaiban. A rajongók hihetetlen lelkesedéssel fogadták a Class csapatát, sőt még házi finomságokkal is kedveskedtek kedvenc műsorvezetőiknek.


Kiss Orsinak gyerekkoráról mesélt Heincz Gábor Biga
A fél ország dúdolgatja nap, mint nap a Learning To Let Go című slágert. Heincz Gábor Bigát, a dal előadóját láthattuk már a Megasztárban és az Eurovíziós dalfesztiválon is, most gyerekkoráról, az első gitáros élményéről és új kislemezéről is mesélt Kiss Orsinak.


Bradányi Iván 83 éves lett a közelmúltban!
Szinte alig van ebben az országban olyan ember, aki ne ismerné az „Édes kisfiam“, „Indián nyár“, „Szerelmes asszony“, „Egy nyáron át“ és még kis túlzással a végtelenségig sorolhatnám milyen dalokat. Ezeket a dalokat rögtön az előadóikkal Cserháti Zsuzsával, Kovács Katival, Mátrai Zsuzsával azonosítják, de vajon gondol-e valaki arra, hogy a szerzők nélkül ezek a slágerek nem létezhetnének. A zeneszerzők mellett, egy olyan magyar szövegíró áll ezek mögött, akinek most ünnepelték a 83. születésnapját. Egy olyan szövegíró, akit alig lehet kikerülni. Ahol még játszanak élő zenét, lehetetlen, hogy az ember ne hallja vacsora közben a „ Majd gondolj néha rám...“ a híres „Casablanca“ című filmből, vagy a „Ha bűn, hogy várok rád“ címü dalokat.


A szerelmének énekelt: innen tudni, hogy újra összejöttek
John Mayer Katy Perrynek ajánlott egy dalt, ez az egyik legszebb módja, hogy a világ tudtára adja, hogy ők ketten újra egy párt alkotnak. A 35 éves amerikai énekes szombat este a Wisconsin állambeli Milwaukee-ben tartott koncertjén barátnőjének, Katy Perrynek énekelt.


Örömmámorban a brit királyi család: újabb baba érkezik
A Buckingham-palota hétfőn bejelentette, hogy Zara Phillips, II. Erzsébet királynő legidősebb leányunokája gyermeket vár, és az újszülött érkezése 2014-ben várható.


Túljutott a depresszión: saját dalait hallgatta az énekes
Lionel Richie nem gondolta volna, hogy saját dalainak a szövegei segítenek neki


Ez végzett a zenésszel - elkészült a halottkémi jelentés
A rapper Chris Kelly halálát kábítószer-túladagolás okozta.


Kegyetlenül bántalmazta barátnőjét a zenész
50 Cent volt barátnője a hálószobába zárkózott be, onnan hívta a rendőrséget.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!