Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
Mozaik50 éve halt meg Marilyn Monroe
Norma Jeane Mortensonként született Los Angelesben (1926 június 1), de az édesanyja első férje után Norma Jeane Baker néven ismerjük. Gyermekkorát nevelőszülőknél és intézetben töltötte. Apját nem ismerte, anyja elmegyógyintézetbe került.


Sziget 2012: A YouTube világszerte élőben közvetíti
A jubileumi, huszadik Sziget idén először a világ legnagyobb „Nagyszínpadán” lép fel. A fesztivált a YouTube – a világ legnagyobb videomegosztó oldala – élőben fogja közvetíteni. Válogatott programját így az egész világon követni lehet majd az interneten keresztül – akár mobiltelefonról is – a Sziget hivatalos YouTube csatornáján. Ez az első rendezvény, amelyet a YouTube élőben közvetít Magyarországról.


Borgore a Sziget Fesztiválon
Ígéretes tehetségű DJ és producer Izraelből, akit, bár alig múlt huszonnégy éves, mindenki jól ismer a nemzetközi dubstep hálózatban. Egyedi stílusa, amit alkotója csak gorestepnek nevez, masszív dobalapokra, illetve a heavymetalra jellemző kemény és torzítós hangzásra épül. Több anyaga jelent meg a Mad Decent, a Sumerian Records és saját kiadója, a Buygore védjegye alatt.


Megvannak a 2012-es MTV Video Music Awards jelöltjei
Bejelentették a 2012-es MTV Music Video Awards jelöltjeit. A díjakat szeptember 6-án este, a los angelesi Staples Centerben adják majd át, amit az MTV Hungary eredeti hanggal, élőben közvetít. Rihanna és Drake számára lesz a legizgalmasabb az este, hiszen mindketten öt-öt kategóriában esélyesek az év egyik legfontosabb zenei eseményén. A gálán Alicia Keys és a brit One Direction is fellép.


Szponzorokat keres Körtvélyessy és felesége az Auschwitz-darabra
Szponzorokat keres, és az egykori haláltábor borzalmairól szeretne megemlékezni a Barátok közt szélsőséges építésvezetőjét alakító Körtvélyessy Zsolt egy elhagyatott Budapesti Zsinagógában. A darab címe: „Last minute Auschwitz, avagy Versvonat a pokolba. Egy utazó szemén keresztül eleveníti fel a halálgépezet legkisebb fogaskerekeit, akit Körtvélyessy felesége Egerszegi Judit kelt életre.


Gina Lollobrigida ma 85 éves
Luigina Lollobrigida néven látta meg a napvilágot 1927 július 4-én. Subiacoban, egy festői szépségű olasz faluban tölötte gyermekkorát. Az 1947-es Miss Italia szépségversenyen harmadik helyezést ért el.


Egy fesztivál, ami jobb, mint a reklámja
Stand-up comedy, tehetségkutató estek, vendégprodukciók és számtalan koncert. Ezek várják a nevetni vágyókat a Dumaszínház jóvoltából rendezett balatonfüredi nyári humorfiesztán. Július 27-én veszi kezdetét a tíznapos jókedv, ahol a poén nagymesterei gondoskodnak a felhőtlen fesztiválhangulatról a SunCity-ben.


Punk’d: Nagy nevek, nagy átverések
Vasárnap este 20.25-kor visszatér az MTV képernyőjére a Punk’d! Az amerikai sztárok átverését szívügyének kikiáltó reality legújabb évadában már nemcsak Ashton Kutcher, hanem vendég műsorvezetők is a frászt hozzák celebtársaikra.


Rekordokat döntött az idei VIVA Comet
Az idén tizenkettedik alkalommal megrendezésre került díjátadó a Comet történelmének egyik legsikeresebbje lett. Fergeteges show, óriási nézettség, teltházas küzdőtér az év legrangosabb zenei eseményén.


Viva Comet: Tóth Gabi és Sp ujjongott, Tolvai Renáta mindent bedobott
Idén is megrendezésre került a Viva Comet 2012 Díjátadó Gálaműsor, ami Magyarország legrangosabb és legelismertebb könnyűzenei díjátadó estje. Sztárokból az idén sem volt hiány: mindenki eljött, aki számít.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!