Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikKét pasival huncutkodott Iszak Eszti
Valentin napon két pasi is versengett Iszak Eszti kegyeiért! A VIVA Tv műsorvezetőjének oldalán párja Dobrády Ákos mellett ugyanis egy ébenfekete szemű fiatal hódító, Duggy is feltűnt. Eszti természetesen hűséges kedveséhez, csupán kedvenc műsorvezetőtársa, Sanyóca lepte meg azzal, hogy egy teljes napra neki ajándékozta tündéri kiskutyáját.


Kamuregesek, netes ragadozók és kettétört szívek az MTV új dokurealityjében
Átütő felismerések, megrázó fordulatok és hollywoodi szuperprodukciókba illő romantikus végkifejletek – a Kamureg napjaink egyik legérdekesebb kérdését boncolgatja, avagy találhatunk-e a neten párt magunknak. Lehetséges elkerülni az internet ragadozóit? Veszélyesebb a Facebookon randizni, mint a való életben? Nev Schulman, a Catfish című, 2010-es film készítője és barátja, Max Joseph a sorozatban lerántja a leplet arról, mire érdemes figyelni, ha kiválasztottunkkal öt éves chatelés után találkozunk először!


Történelmet írt a Morning Show
Sikerült a Morning Show-nak, ami rádióműsornak még soha! Az ország legnépszerűbb magazinja, a Story által szervezett Gála történetében először vitt el rádiós műsorvezetőjeként díjat Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani! A hallgatók elismerésének és rajongásának köszönhetően, a szombaton megrendezett Story Gála Leg-leg-leg kategóriájának győztese lett a népszerű trió által jegyezett rádióműsor.


A hóesés a Class FM sztárjait is szánkózásra csábította
A Normafa lejtőire merészkedtek a Class FM népszerű rádiósai. Jáksó Laci óvatosságában inkább a lángosok között válogatott, Vágó Piros és Abaházi Csaba azonban vidáman szánkóztak és hógolyóztak csemetéikkel. Mégis nagy szó, hogy így összejöttek, hiszen a műsorvezetők legtöbbször megbeszéléseken, illetve akkor találkoznak, amikor egymást váltják hazánk leghallgatottabb rádiójának mikrofonja mögött.


Gyermekklinika intenzív osztályának felújítására gyűjtött a VIVA
A zenecsatorna immár tíz éve, 2002 óta rendezi meg különleges, jótékonysági rendezvénysorozatát a VIVA Teletont, idén 5 millió forintot gyűjtött össze a november 15-től december 31-ig tartó akcióban. Bartosz Witak, a több csatorna mellett a VIVA televíziót is üzemeltető Viacom International Media Networks kelet-európai régiójának vezérigazgatója adta át Dr. Szabó Andrásnak, a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika vezetőjének az adományt.


A Zeneakadémián jártak a Class DJ-k
Karmatronic, Shane54 és Whiteboy mixei ugyan nem igazán tartalmaznak komolyzenei elemeket, a Class FM népszerű lemezlovasai úgy döntöttek, belépnek a Liszt Ferencről elnevezett szentélybe , hogy klasszikus hangszerekkel ismerkedjenek. Stradivari és Skrillex botlott egymásba a Zeneakadémián. Nem mindennapi esemény ez, hogy két ennyire eltérő stílus találkozzon, a több milliós hegedű kezet fogjon a keverőpulttal és együtt ünnepeljék a zene diadalát és halhatatlanságát. Hazánk leghallgatottabb rádiójának péntek esti házigazdái, a Class DJ-k úgy döntöttek, kicsit közelebbről is megismerkednek azokkal a hangszerekkel, amelyeket kiskorukban félve forgattak csupán. Karmatronic már fiatalon, Milánóban is foglalkozott a zenei hagyományokkal, legnagyobb inspirálója pedig nem más, mint a zene mindenkori géniusza, Mozart. A Zeneakadémián hárfán is kipróbálhatta magát, amelynek hangját lenyűgözőnek találta.


102 éves volt a legidősebb játékos
A Morning Show megint hatalmasat dobott! Magyarország leghallgatottabb reggeli műsorában most egy budapesti család élete változott meg, hiszen 17 éves, sokat próbált járművüket egy vadonatúj autóra cserélhették Balázsék segítségével.


Rúzsa Magdi életében mindig fontos szerepet játszott a spiritualitás
Az énekesnő hisz az angyalokban és úgy gondolja, hogy a 11-es szám rendszeres felbukkanása életének fontos pillanataiban nem a véletlen műve. Sikerei titkáról és jövőbeli terveiről bensőséges beszélgetés során mesélt Kiss Orsinak.


Jelest kapott diplomamunkájára Iszak Eszter, a VIVA Televízió műsorvezetője
A PR, marketing szakon végzett Eszti az utóbbi néhány hétben rendkívül intenzíven tanult, államvizsgája után pedig annyira elfáradt, hogy párjával közös ünnepi vacsoráját is másnapra halasztotta.


Rákóczi Feriék családjában a fiúk uralják a konyhát
20 éves korában szeretett bele a főzésbe, kedvence az olasz konyha, sőt, tanítja is a konyhaművészetet Rákóczi Feri. A Class FM népszerű rádiósa ráadásul kedvese válláról is leveszi a terhet, otthon ugyanis Feri a „szakácsnő”. De nemcsak családja élvezheti a finomságokat, péntekenként Sebestyén Balázsékat lepi meg egy kis általa készített kóstolóval, műsorvezető társai nagy örömére.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!