HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikVIVA Comet 2012: A jelöltek
Idén ismét a Papp László Budapest Sportarénában rendezi meg az áprilisban teljes tartalmi és arculati változáson átmenő VIVA Televízió a 12. Cometet. A 2012. június 14-i gálán a szervezők egy minden eddiginél látványosabb show-val szeretnék megörvendeztetni a zene szerelmeseit. A megújult arculattal és tartalommal jelentkező legnépszerűbb magyar zenecsatorna évente megrendezett ünnepén ismét öt kategóriában szerezhetik meg az elmúlt 12 hónap legjobb előadói a legendás zöld-narancssárga gömböket.


VIVA-Comet: Egyedi ruhákban lép színpadra Iszak Eszti
Gőzerővel készül a VIVA Televízió a június 14-én este esedékes grandiózus gálára, a 12. VIVA Cometre: Iszak Eszter többek között az R9 tervezőinél, míg az Interaktív másik két műsorvezetője, Pizsu és Marcell Random Marci kíséretében a Tyra Clothing showroomjában próbálták fel az egyedi ruhákat, amelyeket a gálán viselnek majd.


Az Anima Sound System kapta az idei első Comet-gömböt
Idén hetedik alkalommal adják át „A Magyar Könnyűzenéért” Comet-gömbjét, amelyet olyan előadók és zenekarok nyerhetnek el, akik legalább 10 éve vannak a pályán és munkájukkal kiemelkedően sokat tettek a hazai könnyűzenéért. 2012-ben az Anima Sound System nyerte el ezt a megtisztelő díjat, így a magyar zene olyan nagykövetei mellé kerültek, mint például Geszti Péter, a Neoton Família vagy Ákos.


Steiner: Önmagán dolgozó, spirituális embernek tartom magam
Steiner Kristóffal a Bravo Otto 2012 díjátadóról beszélgettünk. Kristóf egyébként harmadik könyvének, a Hajónaplóknak bemutatója alkalmából látogatott haza Izraelből, amelyet a könyvhéten dedikálni is fog.


Újabb bravó, a "Bravo Otto" díjátadónak!
Az idén immár 20. alkalommal került sor a Bravo Otto díjátadó gálaestjére. Az est házigazdája Steiner Kristóf volt, háziasszonya pedig Dukai Regina. Az estre óriási tömeg gyűlt össze és természetesen sok jelölt, díjazott is eljött. A megjelentek között volt Tóth Gabi, SP, Fluor Tomi, Lil C, Anti Fitness Club, Vastag Csaba és még sok neves előadóművész.


30 éve halt meg Romy Schneider
Rosemarie Magdalena Albach-Retty néven színészcsaládba született 1938. szeptember 23-án, Bécsben. Szülei: apja, az ausztriai Wolf Albach-Retty és anyja, német Magda Schneider. 1945-ös válásuk után Magda vette magához Romyt és öccsét, Wolfit. Mostohaapjával, Hans-Herbert Blatzheimmel - Magda támogatta tehetséges kislánya karrierjét.


Elsöprő sikert aratott Bódi Sylviék gasztro-divatbemutatója
Cseppet sem szokványos premier részesei lehettek a divat és gasztronómia kedvelői. Tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján a Sugarbird csapata a csodás ruhakölteményeken túl, a Bock Józseffel közös kreációkról is lerántotta a leplet. Az est folyamán egy gombostűt sem lehetett volna leejteni, rekordszámú érdeklődő tette tiszteletét a rendhagyó eseményen.


Donna Summert legyőzte a rák!
Donna Summer eredeti neve: La Donna Andrea Gaines. Az 1970-es évek legnagyobb diszkókirálynője volt, aki tehetsége és sikerei révén lekörözte a legnagyobb riválisait. Egyike volt azon kevés diszkósztárnak, akik a műfaj hanyatlásával sem merültek feledésbe: az 1980-as és az 1990-es években, sőt, még az új évezredben is szerepelt a slágerlistákon.


György Ádám zongoraművész Varsóban
György Ádám, az ifjú magyar zongoraművész januárban ünnepelte 30. születésnapját a New York-i Carnegie Hall-ban adott teltházas koncertjével. Június 8-án a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság megnyitóján lép fel Varsóban, az esemény egyetlen magyar résztvevőjeként. György Ádám, akit a nemzetközi közönség a világ számos országában rock-sztároknak kijáró rajongással ünnepel, különleges műsorral készül az eseményre, amelyet a televízióban várhatóan 300 millióan kísérnek majd figyelemmel világszerte.


Omega először az Arénában!
Csodás karriertörténete során az Omega szinte mindent elért, amiről egy magyar zenekar csak álmodhat. Mégis, bármilyen meglepő, de a legendás együttes idén október 6-án először lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!