Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikRozália Jósnő: - királyi családok, államférfiak, filmsztárok, sztárrendőrök kérték útmutatását
A jósnőt királyi sarjak is felkeresték már féltett titkaikkal, hogy a lehetetlennek tűnő gyermekáldás, öröklés problémájában segítse őket. A magyar rendőrség először a kilencvenes évek döglött ügyekként porosodó, úgynevezett maffialeszámolások kapcsán kereste fel a jósnőt, akinek pontos útmutatásai alapján, számos elkövetőt, mintegy másfél évtized jóvoltából sikerült kiugraszatni a bokorból. Hiszen ki is adhatott volna pontosabb információkat a jósnőnek, mint maguk az áldozatok?


A lelki egészség megőrzése segíthet elkerülni a rákos betegségeket
Budapest, 2017. február 4., szombat (MTI) - A lelki egészség megőrzése, a stresszmentes élet is segíthet elkerülni a rákos betegséget - mondta Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) alapítója szombat reggel az M1 aktuális csatornán.


Rozália Jósnő: Csodálatos gyógyulások – győzelem a halál felett
Az orvostudomány, könnyen képes lemondani az emberi életről, mert sajnos, a pénz jobban dominál, mint a Hippokrateszi eskü, így rámondják menthetetlen – vélekedik Rozália Empatikus Jósnő-Mágusnő (28), aki jósként, kontinenseken át, több száz életet mentett meg.


Magyarországon a depresszió a tartós munkaképesség-csökkenés harmadik leggyakoribb oka
Budapest, 2017. január 24., kedd (MTI) - Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint a depresszió gyakorisága 1990 és 2013 között 53,4 százalékkal nőtt, és ezzel az egyik vezető népegészségügyi problémává vált, Magyarországon ma ez a betegség a tartós munkaképesség-csökkenés harmadik leggyakoribb oka - írja a Magyar Pszichiátriai Társaság (MPT) kedden MTI-hez eljuttatott közleményében.


Leukémia elleni szert fejlesztettek ki magyar tudósok
Budapest, 2017. január 24., kedd (MTI) - Idén kezdik meg annak, a magyar kutatók által fejlesztett, gyógyszerjelölt molekulának a klinikai vizsgálatait, amelytől a humán leukémia kezelésében várnak eredményeket.


Napfény Jósnő: A sorsod, halálod sincs kőbe vésve...
Sokan elfogadják azt, amit ad nekik az élet, és csak sodródnak az árral. Pedig ez nem törvényszerű. Napfény a misztikumok szakértője már sok vakvágányra futott életet terelt vissza a helyes mederbe. Ám mint mondja, segíteni, csak azokon lehet, akik mernek segítséget kérni. Sajnos sokan kételkednek benne, mondja a jósnő, de életünk valamennyi területére rányomja bélyegét, ha rontást, átkot cipelünk magunkkal, hiszen ez blokkol minket, mintha bármibe is kezdenénk, falakba ütköznénk. Pedig, ha szakemberhez fordulunk a sorsunk megváltoztatható, nem szabad beletörődni és elfogadni, hogy nekünk csak a rossz juthat, az van megírva. A Tv2 egyik neves tényfeltáró műsorától is küldtek már hozzám számos riportalanyt, akinek miután sanyarú sorsát bemutatták, megváltoztattam azt, nyomatékosítja Napfény Jósnő


Delfina a félre siklott sorsok megmentője
A közelmúltban több riportot cikket tettünk közzé Ahírlap.hu hasábjain. A cikkek kapcsán számos olvasói levelet kaptunk szerkesztőségünk emailcímére, hogy Delfina Jósnő hány kilátástalannak hitt emberi életet tett sínre, úgy gondoltuk, hogy a teljesség igénye nélkül kötelességünk, közzé tenni néhányat, hogy még többen okuljanak belőle. És a szkeptikusok is átgondolják, hogy csak azért, mert a tudomány valamit kétségbe von, attól még nagyon is létezik, és sokaknak reményt, újrakezdést, új életet ad.


CsaládFő Mentő Program avagy női összefogás a férfi egészségért!
November a prosztatarák hónapja, a Magyar Rákellenes Liga szeretné a média, segítő közreműködésével felhívni minden érintett figyelmét a szűrővizsgálatok fontosságára, ugyanis az onkológiai megbetegedések esetén a korai felismerés életmentő!


Delfina Jósnő még éveket ad a haldoklóknak
Vannak betegségek, amiket az orvostudomány elkönyvel gyógyíthatatlannak, és lemondtak a betegről. Delfina Jósnő-Médium, gyógyítóként is ismert. Az eldugott kis nógrádi faluba utolsó mentsvárként sokan elzarándokolnak. Delfina, mint mondja ő sem Isten, de sok olyan embernek adott még élhető éveket, akiknek az orvosok már csak heteket adtak. Még olyan ismert emberek is felkeresték, mint Stadler József a juhászból lett millárdos, stadion és futball klub tulajdonos. A riportra komoly migrénes fejfájással érkeztem, ami évek óta rendszeresen visszatért, ám Delfina kézrátételes energia gyógyításának köszönhetően, azóta teljesen tünetmentes lettem.


Delfina a kóbor lelkek megmentője
Egyre több sorozat fut a különböző tévécsatornákon, ahol a rendőrök munkáját, látnokok, médiumok segítik. A magyar rendőri szervek, még soha nem erősítették meg, hogy látnokokkal is dolgoznának, eltűnések, rejtélyes gyilkosságok kapcsán, ám nem is cáfolták. Időről-időre megjelenik a médiában, hogy egy-egy sprirituális szakember is részt vett az ügy felgöngyölítésében. Delfina Jósnő is azon tisztánlátó jósok egyike, akinek a megérzéseit, képességét kikérik.


1 2 3 4 5Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!