HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikSzakértő: több oka lehet az alvászavarnak
Valamilyen betegség és a rendszertelen életmód is okozhat alvászavart - hívta fel a figyelmet Purebl György, a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének igazgatóhelyettese az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.


Rozália Jósnő: A fukarság, negativitás démonoktól való
A lélek és a szellem csodákra képes… Minden a fejben dől el, hiszen a test önmagában egy tehetetlen hústömeg. Mindent a gondolataink teremtő ereje valósít meg. A negatív gondolatokat viszont, mind-mind a démonok sugallják, illetve rontás-átok – mondja Rozália Jósnő, hozzátéve, hogy rengeteg emberen segített már, csak azokon nem tudott, akik maguk akartak a mélybe zuhanni és ellökték a segítő kezet.


A gyakori mozgás csökkenti a rák kockázatát
A rendszeres mozgás, a sport csökkenti a rák kockázatát - mondta Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnöke hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.


Kiss Rozália szellemgyógyász: A test tehetetlen hústömeg, a gyógyulás fejben dől el!
A betegség lényege: - a fájdalom miatt, a beteg nem meri terhelni az adott végtagot, ezért csontja és izmai elgyengülnek. A betegség oka:- a fájdalmat leggyakrabban, valami külső fizikai sérülés, például porckorongsérülés, törés váltja ki. Emellett reumatológiai, ortopédiai, akár daganatos betegségek tüneteként is kialakulhat.


Rozália Jósnő: A sorsod, halálod sincs kőbe vésve...
Sokan elfogadják azt, amit ad nekik az élet, és csak sodródnak az árral. Pedig ez nem törvényszerű. Rozália a misztikumok szakértője már sok vakvágányra futott életet terelt vissza a helyes mederbe. Ám mint mondja, segíteni, csak azokon lehet, akik mernek segítséget kérni. Sajnos sokan kételkednek benne, mondja a jósnő, de életünk valamennyi területére rányomja bélyegét, ha rontást, átkot cipelünk magunkkal, hiszen ez blokkol minket, mintha bármibe is kezdenénk, falakba ütköznénk. Pedig, ha szakemberhez fordulunk a sorsunk megváltoztatható, nem szabad beletörődni és elfogadni, hogy nekünk csak a rossz juthat, az van megírva nyomatékosítja Rozália Jósnő.


A szamárköhögés az újszülöttekre veszélyes betegség
A szamárköhögés, bár kötelező védőoltás van ellene, az újszülöttekre és csecsemőkre veszélyes betegség - mondta a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesületének elnöke az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában azzal kapcsolatban, hogy két újszülött kaphatta meg a betegséget.


az újévi szokások a bőség megteremtéséhez kötődnek
Az újévhez kötődő népszokások célja, hogy segítsék a következő évi bőség megteremtését, ennek megfelelően étkeztek és cselekedtek az emberek - mondta Tátrai Zsuzsanna, a Magyar Tudományos Akadémia néprajztudományi intézetének nyugalmazott tudományos főmunkatársa vasárnap az M1 aktuális csatornán.


Szakértő: a férfiak körében is egyre gyakoribb a testképzavar
A férfiak körében is egyre gyakoribb a testkép-, illetve az evészavar - mondta a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének egyetemi adjunktusa az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.


Karácsonykor négyszer gyakoribb a kutyáknál a csokoládémérgezés
Karácsonykor négyszer gyakoribb a családban élő kutyáknál a csokoládémérgezés, mint az év más időszakaiban. A kutyák ugyan szeretik a csoki ízét, de kis mennyiségben is megbetegítheti őket - figyelmeztettek a szakemberek egy új tanulmányban.


Napi egy adag zöldsaláta fiatalon tarthatja az agyat
Napi egy adag zöld saláta a kor előrehaladtával segíthet megőrizni a memóriát és frissen tartani az agyat - állítják egy amerikai tanulmány szerzői.


1 2 3 4 5 6


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!