Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikMagyarországon a depresszió a tartós munkaképesség-csökkenés harmadik leggyakoribb oka
Budapest, 2017. január 24., kedd (MTI) - Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint a depresszió gyakorisága 1990 és 2013 között 53,4 százalékkal nőtt, és ezzel az egyik vezető népegészségügyi problémává vált, Magyarországon ma ez a betegség a tartós munkaképesség-csökkenés harmadik leggyakoribb oka - írja a Magyar Pszichiátriai Társaság (MPT) kedden MTI-hez eljuttatott közleményében.


Leukémia elleni szert fejlesztettek ki magyar tudósok
Budapest, 2017. január 24., kedd (MTI) - Idén kezdik meg annak, a magyar kutatók által fejlesztett, gyógyszerjelölt molekulának a klinikai vizsgálatait, amelytől a humán leukémia kezelésében várnak eredményeket.


Napfény Jósnő: A sorsod, halálod sincs kőbe vésve...
Sokan elfogadják azt, amit ad nekik az élet, és csak sodródnak az árral. Pedig ez nem törvényszerű. Napfény a misztikumok szakértője már sok vakvágányra futott életet terelt vissza a helyes mederbe. Ám mint mondja, segíteni, csak azokon lehet, akik mernek segítséget kérni. Sajnos sokan kételkednek benne, mondja a jósnő, de életünk valamennyi területére rányomja bélyegét, ha rontást, átkot cipelünk magunkkal, hiszen ez blokkol minket, mintha bármibe is kezdenénk, falakba ütköznénk. Pedig, ha szakemberhez fordulunk a sorsunk megváltoztatható, nem szabad beletörődni és elfogadni, hogy nekünk csak a rossz juthat, az van megírva. A Tv2 egyik neves tényfeltáró műsorától is küldtek már hozzám számos riportalanyt, akinek miután sanyarú sorsát bemutatták, megváltoztattam azt, nyomatékosítja Napfény Jósnő


Delfina a félre siklott sorsok megmentője
A közelmúltban több riportot cikket tettünk közzé Ahírlap.hu hasábjain. A cikkek kapcsán számos olvasói levelet kaptunk szerkesztőségünk emailcímére, hogy Delfina Jósnő hány kilátástalannak hitt emberi életet tett sínre, úgy gondoltuk, hogy a teljesség igénye nélkül kötelességünk, közzé tenni néhányat, hogy még többen okuljanak belőle. És a szkeptikusok is átgondolják, hogy csak azért, mert a tudomány valamit kétségbe von, attól még nagyon is létezik, és sokaknak reményt, újrakezdést, új életet ad.


CsaládFő Mentő Program avagy női összefogás a férfi egészségért!
November a prosztatarák hónapja, a Magyar Rákellenes Liga szeretné a média, segítő közreműködésével felhívni minden érintett figyelmét a szűrővizsgálatok fontosságára, ugyanis az onkológiai megbetegedések esetén a korai felismerés életmentő!


Delfina Jósnő még éveket ad a haldoklóknak
Vannak betegségek, amiket az orvostudomány elkönyvel gyógyíthatatlannak, és lemondtak a betegről. Delfina Jósnő-Médium, gyógyítóként is ismert. Az eldugott kis nógrádi faluba utolsó mentsvárként sokan elzarándokolnak. Delfina, mint mondja ő sem Isten, de sok olyan embernek adott még élhető éveket, akiknek az orvosok már csak heteket adtak. Még olyan ismert emberek is felkeresték, mint Stadler József a juhászból lett millárdos, stadion és futball klub tulajdonos. A riportra komoly migrénes fejfájással érkeztem, ami évek óta rendszeresen visszatért, ám Delfina kézrátételes energia gyógyításának köszönhetően, azóta teljesen tünetmentes lettem.


Kiszökhetnek és támadhatnak a bezsongott állatok
A tavasz a házi kedvenceink (kutyák - macskák) számára egyet jelent a szaporodási időszakkal. Ilyenkor az állatok furcsán viselkedhetnek: izegnek-mozognak, kiássák magukat a kerítésen, elszökhetnek, hangosan vonyítanak, és folyton-folyvást társat keresnek.


A Vajdaság szívében feltöltődik az ember
Az egykor Magyarországhoz tartozó Vajdaságban, Óbecsén jártam, ahol élni támad kedve az embernek. Első hallásra, ha Óbecse nevét halljuk semmi "érdekes" nem jut eszünkbe. Méltatlan, hogy nem ismerjük e kisvárost. Mégis miről is ismerhetnénk?


Minden a fejben dől el: az egészséges gondolat, jó közérzet
gy régi német mondás szerint minden jó dolog három részből áll. Lelkünk az első számú összetevőnk, ezáltal válunk személyiséggé. Agyunk munkája során válnak gondolataink szavakká, tehát itt fejeződik ki személyiségünk. Testünk az egyedüli látható összetevőnk: általa kapcsolatot tudunk teremteni környezetünkkel, és segítségével válnak a szavak és gondolatok tettekké.


Számítógépező bölcsisek?
A gyermekek olvasási, számítógép-használati és televíziózási szokásairól készített online kutatás eredményei és iránytű a minőségi gyermekkönyvek kiválasztásához.


1 2 3 4 5 6Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!