HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikJavultak a rákos megbetegedések gyógyulási mutatói
Az ezredforduló óta jelentősen nőtt Magyarországon az onkológiai betegségek előfordulása, ugyanakkor 11-12 százalékkal javultak a gyógyulási mutatók - mondta Kásler Miklós onkológus, egyetemi tanár szerdán az MTI-nek abból az alkalomból, hogy szerkesztésében megjelent Az onkológia alapjai című kötet ötödik, aktualizált és bővített kiadása.


Idővel a boszorkányok napjává vált Luca ünnepe
Ez a nap a Gergely-naptár 1582-es életbe lépése előtt használt Julián-naptár szerint az év legrövidebb napja, a téli napforduló ünnepe volt. Luca aztán idővel a boszorkányok napja lett, hiszen a hosszú éjszaka miatt a gonosz erők ilyenkor árthatnak a legtöbbet varázslataikkal - írta a mult-kor.hu


Rozália Jósnő: - királyi családok, államférfiak, filmsztárok, sztárrendőrök kérték útmutatását
A jósnőt királyi sarjak is felkeresték már féltett titkaikkal, hogy a lehetetlennek tűnő gyermekáldás, öröklés problémájában segítse őket. A magyar rendőrség először a kilencvenes évek döglött ügyekként porosodó, úgynevezett maffialeszámolások kapcsán kereste fel a jósnőt, akinek pontos útmutatásai alapján, számos elkövetőt, mintegy másfél évtized jóvoltából sikerült kiugraszatni a bokorból. Hiszen ki is adhatott volna pontosabb információkat a jósnőnek, mint maguk az áldozatok?


A lelki egészség megőrzése segíthet elkerülni a rákos betegségeket
Budapest, 2017. február 4., szombat (MTI) - A lelki egészség megőrzése, a stresszmentes élet is segíthet elkerülni a rákos betegséget - mondta Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) alapítója szombat reggel az M1 aktuális csatornán.


Rozália Jósnő: Csodálatos gyógyulások – győzelem a halál felett
Az orvostudomány, könnyen képes lemondani az emberi életről, mert sajnos, a pénz jobban dominál, mint a Hippokrateszi eskü, így rámondják menthetetlen – vélekedik Rozália Empatikus Jósnő-Mágusnő (28), aki jósként, kontinenseken át, több száz életet mentett meg.


Magyarországon a depresszió a tartós munkaképesség-csökkenés harmadik leggyakoribb oka
Budapest, 2017. január 24., kedd (MTI) - Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint a depresszió gyakorisága 1990 és 2013 között 53,4 százalékkal nőtt, és ezzel az egyik vezető népegészségügyi problémává vált, Magyarországon ma ez a betegség a tartós munkaképesség-csökkenés harmadik leggyakoribb oka - írja a Magyar Pszichiátriai Társaság (MPT) kedden MTI-hez eljuttatott közleményében.


Leukémia elleni szert fejlesztettek ki magyar tudósok
Budapest, 2017. január 24., kedd (MTI) - Idén kezdik meg annak, a magyar kutatók által fejlesztett, gyógyszerjelölt molekulának a klinikai vizsgálatait, amelytől a humán leukémia kezelésében várnak eredményeket.


Delfina a félre siklott sorsok megmentője
A közelmúltban több riportot cikket tettünk közzé Ahírlap.hu hasábjain. A cikkek kapcsán számos olvasói levelet kaptunk szerkesztőségünk emailcímére, hogy Delfina Jósnő hány kilátástalannak hitt emberi életet tett sínre, úgy gondoltuk, hogy a teljesség igénye nélkül kötelességünk, közzé tenni néhányat, hogy még többen okuljanak belőle. És a szkeptikusok is átgondolják, hogy csak azért, mert a tudomány valamit kétségbe von, attól még nagyon is létezik, és sokaknak reményt, újrakezdést, új életet ad.


CsaládFő Mentő Program avagy női összefogás a férfi egészségért!
November a prosztatarák hónapja, a Magyar Rákellenes Liga szeretné a média, segítő közreműködésével felhívni minden érintett figyelmét a szűrővizsgálatok fontosságára, ugyanis az onkológiai megbetegedések esetén a korai felismerés életmentő!


Delfina Jósnő még éveket ad a haldoklóknak
Vannak betegségek, amiket az orvostudomány elkönyvel gyógyíthatatlannak, és lemondtak a betegről. Delfina Jósnő-Médium, gyógyítóként is ismert. Az eldugott kis nógrádi faluba utolsó mentsvárként sokan elzarándokolnak. Delfina, mint mondja ő sem Isten, de sok olyan embernek adott még élhető éveket, akiknek az orvosok már csak heteket adtak. Még olyan ismert emberek is felkeresték, mint Stadler József a juhászból lett millárdos, stadion és futball klub tulajdonos. A riportra komoly migrénes fejfájással érkeztem, ami évek óta rendszeresen visszatért, ám Delfina kézrátételes energia gyógyításának köszönhetően, azóta teljesen tünetmentes lettem.


1 2 3 4 5 6


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!