Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikA dohányzás, mint „koporsószeg”
A dohányzás társadalmi helyzettől függetlenül csökkenti a túlélési esélyeket, állapította meg Laurence Gruer és kutatócsoportja, amit az eddigi legnagyobb tanulmányban vizsgáltak.


Mutáns gén okozza az öregedést!
Egy kétéves gyerek testébe zárt 17 éves lány mutáns génje lehet a kulcs az emberi élet meghosszabbításához, legalábbis ebben reménykednek a kutatók.


Mire jó a kávé és mire nem?
A kávé valamikor a kiváltságosok itala volt, ma már mindenki issza: - ha ideges, ha fáj a feje, a reggeli ébredésre, vagy csak úgy a társaság kedvéért. Rengeteg a jótékony hatása, ám ugyanannyi rossz tulajdonsággal is bír. Többek között függőséget, elvonási tünetet okoz.


Tarlós István a fekete macskára esküszik
Tarlós István, aki a rendszerváltás óta ciklusokon keresztül volt Óbuda polgármestere, jelenleg a fővárosi közgyűlés frakcióvezetője és főpolgármester-jelölt, gyerekkora óta immáron a hatodik fekete cica gazdája, időpontot kértem tőle. Az irodájában kezdtük a beszélgetést, és óbudai otthonában fejeztük be, ahol készítettem néhány fotót is róla meg Hűről, a család fekete kandúrjáról.


Fogápolás felsőfokon
A rendszeres fogápolás a napi kétszeri fogmosással kezdődik. Ha pedig hosszú ideig szeretnénk megőrizni fogaink egészségét, tartsunk be néhány szabályt.


A só boldoggá tesz
Az átlagember napi 12-20 gramm sót fogyaszt, holott a szervezet csupán a felét viseli el, a vesék ugyanis 24 óra alatt mindössze 5-7 grammot választanak ki.


Értelmesebbek és kevésbé betegesek a sok halat fogyasztó gyermekek
Japánban 2005 óta törvény írja elő, hogy minden iskolás gyermek naponta fogyasszon halat. A sok halat fogyasztó gyermekek értelmi képességei jobbak. Emellett pedig már azt is kimutatták, hogy azoknak a gyerekeknek, akik rendszeresen fogyasztanak halat, csökkent a megbetegedési hajlama - mondta Machay Tamás gyermekgyógyász egy, a halfogyasztást népszerűsítő budapesti sajtótájékoztatón csütörtökön.


Új „vírus” terjed a csórósági impotencia
Megdöbbentő jelenségre lett figyelmes Jernei Anikó szexuálpszichológus. Egyre több olyan páciense van, aki azért, mert nincs pénze, nem tud teljesíteni az ágyban. Jernei Anikó szegénységi impotenciának” nevezte el a jelenséget.


Valójában nem ismerjük testünket!
Jernei Anikó szexuálpszichológus egyre több olyan emberrel találkozik, akik az alapvető szexuális ismeretek hiányában nem tudnak teljesíteni az ágyban.


A Neten csapnak le gyerekeinkre a pedofilok!
Valamikor a szülők még attól is óva intették gyerekeiket, hogy az utcán egyedül ne álljanak szóba idegennel. Pedig a veszély már nem csak az utcákon, hanem saját szobáikban, számítógépeiken keresztül is leselkedik a gyerekekre.


1 2 3 4 5 6Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!