HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikHa nem kapják meg otthon, a nők is a szomszéd ágyában keresik…
Régi és sokat hangoztatott szállóige, hogy ha a férfi nem kapja meg otthon, amire vágyik, akkor máshol keresi a boldogságot. De mi a helyzet a nőkkel? Hát, ők is ugyanígy lettek összerakva. Ha nem kapják meg otthon vagy házisárkánnyá válnak, vagy máshol keresik…


Infarktus és hirtelen szívhalál
Szívinfarktus után az első hónapokban gyakoribb a hirtelen szívhalál, de ennek oka legtöbbször más, mint eddig hittük. Egy nagy vizsgálat váratlan eredményét a szívgyógyászati világlap, a Circulation közölte.


A daganatos betegek fele meggyógyul
A rák gyógyítható betegség az esetek 50%-ban, ha időben észreveszik, ezért fontos, hogy rendszeresen járjunk szűrővizsgálatokra.


A jól működő párkapcsolat titkai
A jól működő párkapcsolat alaptétele, hogy mindaz, amit várunk és remélünk, mindkettőnk számára megvalósuljon. - Ha a kapcsolatainkat védjük, az életünket védjük! – állítja Prof. Dr. Bagdy Emőke az egészségpszichológia legújabb kutatási eredményei alapján.


A dohányzás, mint „koporsószeg”
A dohányzás társadalmi helyzettől függetlenül csökkenti a túlélési esélyeket, állapította meg Laurence Gruer és kutatócsoportja, amit az eddigi legnagyobb tanulmányban vizsgáltak.


Mutáns gén okozza az öregedést!
Egy kétéves gyerek testébe zárt 17 éves lány mutáns génje lehet a kulcs az emberi élet meghosszabbításához, legalábbis ebben reménykednek a kutatók.


Mire jó a kávé és mire nem?
A kávé valamikor a kiváltságosok itala volt, ma már mindenki issza: - ha ideges, ha fáj a feje, a reggeli ébredésre, vagy csak úgy a társaság kedvéért. Rengeteg a jótékony hatása, ám ugyanannyi rossz tulajdonsággal is bír. Többek között függőséget, elvonási tünetet okoz.


Tarlós István a fekete macskára esküszik
Tarlós István, aki a rendszerváltás óta ciklusokon keresztül volt Óbuda polgármestere, jelenleg a fővárosi közgyűlés frakcióvezetője és főpolgármester-jelölt, gyerekkora óta immáron a hatodik fekete cica gazdája, időpontot kértem tőle. Az irodájában kezdtük a beszélgetést, és óbudai otthonában fejeztük be, ahol készítettem néhány fotót is róla meg Hűről, a család fekete kandúrjáról.


Fogápolás felsőfokon
A rendszeres fogápolás a napi kétszeri fogmosással kezdődik. Ha pedig hosszú ideig szeretnénk megőrizni fogaink egészségét, tartsunk be néhány szabályt.


A só boldoggá tesz
Az átlagember napi 12-20 gramm sót fogyaszt, holott a szervezet csupán a felét viseli el, a vesék ugyanis 24 óra alatt mindössze 5-7 grammot választanak ki.


1 2 3 4 5 6


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!