Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikKamarás Iván zöldre váltott!
Több mint két éve, hogy Kamarás Iván hátrahagyva hazai sikereit, repülőre ült. A cél Amerika volt, hogy még többet tanuljon és tudjon a színészmesterségről és természetesen a filmkészítésről. Ma már kétlaki életet él, ingázik Budapest és Los Angeles között, mindkét városban elérhető. De nem ez az egyetlen változás a színész életében…


Redox Jelzők – az egyik leggyorsabban fejlődő tudományos terület!
Hosszú kutatási kísérletek eredménye: A testünk állapota a Redox Jező Molekulák állapotától függ. Ma már ismert, hogy mi 100 %-os Redox Jelző Molekula mennyiséggel születünk. Azonban, a környezet károsító anyagok, a helytelen táplálkozás, a baktériumok és vírusok, a gyógyszerek és azok mellékhatásai, a napégés, és a stressz, valamint a szervezet elhasználódása okozza, hogy testünk a Redox Jelző Molekuláinak évenként 1%-át elveszíti. Egy 70 éves ember csak kb.: 30 %-os mennyiséggel rendelkezik.


Jól áll egy nőnek a legférfiasabb autó?
A Bluebeards Revenge egy borotvahabokat és borotválkozás utáni termékeket gyártó cég. A brit vállalat nemrég felmérést végzett, amelyben arra volt kíváncsi, hogy melyik a világ legférfiasabb autója. A győztes a szavazatok 21 százalékának megszerzésével a Ford Mustang lett, amelynek szinte mindegyik generációja - így a mostani is - valóban dögös, sármos autó; azonban akár egy dögös, sármos (és szexi) hölgynek is jól állhatna bármelyik.


Foglalkozása: kerítőnő
Tanult szakmáját tekintve vegyészmérnök. Ám az elmúlt tizennyolc évben a periódusos rendszer helyett inkább az emberi lelket fürkészte, atomok kapcsolódása helyett férfiak és nők egymásra találásához asszisztált. Valójában nem nagy váltás: kémia ez is, az is.


"20 éves a Rozmaring étterem"
Fergetes hangulatban, több száz meghívott vendéggel és Demjén koncerttel ünnepelte 20 éves születésnapját a Rozmaring étterem péntek este szeptember 9-én.


Ukrajna: Valóban képest gyógyítani az ima!
Mihajlo Lazorik ungvári belgyógyász bebizonyította, hogy az ima képes betegséget gyógyítani. Az orvos három éven keresztül 15 páciensét vizsgálta. Mindannyiuk esetében imádkozás után javult a vérkép.


Belarusz nem is olyan rossz hely?
A postimees.ee észtországi portálon jelent meg egy érdekes útibeszámoló, ami észt fiatalok, belorussziai benyomásairól szól. A cikk szerzője, Aivo Peterson abból az elhatározásból választotta úticéljául Belaruszt, hogy megtudja, vajon a mindentudó újságírók által lefestett szörnyű kép „Európa utolsó diktatúrájáról” valóban megfelel-e a valóságnak? - írja az oroszvilag.hu


A gyorséttermek működését szabályozó törvényjavaslatot nyújt be Lázár János
A gyorséttermek működését szabályozó törvényjavaslatot nyújt be Lázár János - A Magyarországon működő gyorséttermek kínálatának egészségesebbé tétele, elsősorban a gyermekek védelme érdekében a közeljövőben törvényjavaslatot nyújt be a parlamentnek Lázár János.


"Nincs problémás kutya, csak olyan kutya van, akinek problémái vannak!"
Somogyi Gabriella: - A módszerem külföldön már világhírű és minden kutyánál alkalmazható. A kutyák játékos, erőszakmentes nevelése, ami öröm mindkét fél számára, így erősebb köteléket építhet ki a legjobb barátjával.


A közösségi oldalakon szereznek ötleteket a betörők?
A közösségi oldalak veszélyeire hívja fel a figyelmet az egyik hazai biztosítási alkusz, mert szakértőik szerint a közösségi portálok használói felelőtlenül sok információkkal tálcán kínálják a lehetőséget a betörésekhez.


1 2 3 4 5 6Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!