HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikKiszökhetnek és támadhatnak a bezsongott állatok
A tavasz a házi kedvenceink (kutyák - macskák) számára egyet jelent a szaporodási időszakkal. Ilyenkor az állatok furcsán viselkedhetnek: izegnek-mozognak, kiássák magukat a kerítésen, elszökhetnek, hangosan vonyítanak, és folyton-folyvást társat keresnek.


A Vajdaság szívében feltöltődik az ember
Az egykor Magyarországhoz tartozó Vajdaságban, Óbecsén jártam, ahol élni támad kedve az embernek. Első hallásra, ha Óbecse nevét halljuk semmi "érdekes" nem jut eszünkbe. Méltatlan, hogy nem ismerjük e kisvárost. Mégis miről is ismerhetnénk?


Minden a fejben dől el: az egészséges gondolat, jó közérzet
gy régi német mondás szerint minden jó dolog három részből áll. Lelkünk az első számú összetevőnk, ezáltal válunk személyiséggé. Agyunk munkája során válnak gondolataink szavakká, tehát itt fejeződik ki személyiségünk. Testünk az egyedüli látható összetevőnk: általa kapcsolatot tudunk teremteni környezetünkkel, és segítségével válnak a szavak és gondolatok tettekké.


Számítógépező bölcsisek?
A gyermekek olvasási, számítógép-használati és televíziózási szokásairól készített online kutatás eredményei és iránytű a minőségi gyermekkönyvek kiválasztásához.


Kamarás Iván zöldre váltott!
Több mint két éve, hogy Kamarás Iván hátrahagyva hazai sikereit, repülőre ült. A cél Amerika volt, hogy még többet tanuljon és tudjon a színészmesterségről és természetesen a filmkészítésről. Ma már kétlaki életet él, ingázik Budapest és Los Angeles között, mindkét városban elérhető. De nem ez az egyetlen változás a színész életében…


Redox Jelzők – az egyik leggyorsabban fejlődő tudományos terület!
Hosszú kutatási kísérletek eredménye: A testünk állapota a Redox Jező Molekulák állapotától függ. Ma már ismert, hogy mi 100 %-os Redox Jelző Molekula mennyiséggel születünk. Azonban, a környezet károsító anyagok, a helytelen táplálkozás, a baktériumok és vírusok, a gyógyszerek és azok mellékhatásai, a napégés, és a stressz, valamint a szervezet elhasználódása okozza, hogy testünk a Redox Jelző Molekuláinak évenként 1%-át elveszíti. Egy 70 éves ember csak kb.: 30 %-os mennyiséggel rendelkezik.


Jól áll egy nőnek a legférfiasabb autó?
A Bluebeards Revenge egy borotvahabokat és borotválkozás utáni termékeket gyártó cég. A brit vállalat nemrég felmérést végzett, amelyben arra volt kíváncsi, hogy melyik a világ legférfiasabb autója. A győztes a szavazatok 21 százalékának megszerzésével a Ford Mustang lett, amelynek szinte mindegyik generációja - így a mostani is - valóban dögös, sármos autó; azonban akár egy dögös, sármos (és szexi) hölgynek is jól állhatna bármelyik.


Foglalkozása: kerítőnő
Tanult szakmáját tekintve vegyészmérnök. Ám az elmúlt tizennyolc évben a periódusos rendszer helyett inkább az emberi lelket fürkészte, atomok kapcsolódása helyett férfiak és nők egymásra találásához asszisztált. Valójában nem nagy váltás: kémia ez is, az is.


"20 éves a Rozmaring étterem"
Fergetes hangulatban, több száz meghívott vendéggel és Demjén koncerttel ünnepelte 20 éves születésnapját a Rozmaring étterem péntek este szeptember 9-én.


Ukrajna: Valóban képest gyógyítani az ima!
Mihajlo Lazorik ungvári belgyógyász bebizonyította, hogy az ima képes betegséget gyógyítani. Az orvos három éven keresztül 15 páciensét vizsgálta. Mindannyiuk esetében imádkozás után javult a vérkép.


1 2 3 4 5 6


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!