Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikKarsai Mónika Ázsiából hozta haza tudását és tapasztalatait
Az elmúlt időben nagyon közkedveltté vált a távol-keleti kultúra, és sokan választják pihenési célzattal a világ ezen táját. Van, aki felületesen, csak szereti kihasználni Ázsia keleti része által nyújtott varázslatos nyaralási lehetőséget, de van azonban olyan is, aki beleszeret, és rabjává válik a helyi stílusnak, életnek.


Most érdemes augusztus 20 utánra szállást foglalni a Balatonra
A Balaton idegenforgalmának izgalmas színfoltja az egész évben nyitva tartó siófoki vízparti szálló, a Hotel Magistern. A néhány évvel ezelőtt wellness részleggel bővített szálláshely sztorija igazi sikertörténet. Igazgatónője, Pártényiné Guzslován Tünde szerint Siófokon nyaralni annak ellenére is izgalmas nyári program, hogy gyakorlatilag járhatatlan a belvárosa.


Csatornahajózás: nyaralás, kaland, világlátás…
Akár hiszik akár nem, már áprilisban is lehet nyaralni. Legalábbis akik a csatornahajózás mellett döntenek. Ezt, az egyre népszerűbb nyaralási formát Szentandrási Zoltán, a Benaco Yachting ügyvezetője mutatja be. Cége 14 éve foglalkozik lakóhajózással. Idén két sláger ország van: Lengyelország és Németország.


A plasztikai műtét életkedvet adhat!
Manapság egyre divatosabb egy jónevű plasztikai sebész kezei alatt szépülni, viszont azt kevesen tudják, hogy ezeknek a műtéteknek milyen kockázatai vannak. Egyre több férfi keresi meg szemhéj és hasplasztika ügyében.


Önbizalmat is növeli?
Tallózván a sajtóban az apró hirdetések között egy érdekes hirdetésre bukkantam, ami felkeltette érdeklődésemet. A hirdetés szövege: PÉNISZNÖVELÉS!


1 2 3 4 5 6Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!