Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikHölgyek figyelem! Itt a nőtlen orosz milliárdosok listája
Többnyire a nyugati médiában szokás összegyűjteni a mesés vagyonnal rendelkező embereket. Több magazin évről évre elkészíti "top százas" listáját is. Az egyik amerikai magazin információi szerint 127 nőtlen milliárdos él a világon, köztük sok orosz. Most felsorolunk párat.


A mobiltelefon negatív hatásai
Szinte minden embernek van mobiltelefonja, mégis nagyon kevesen tudják, milyen hatást gyakorolhatnak a készülékek egészségünkre.


Pénisznövelés! Ismert emberek is itt növelnek!
Már 7 éve, hogy Jernei Anikó összegezte a világ több tájának fallosz-növelési tapasztalatait, és hazánkban megnyitotta az első péniszhosszabbító, -kiegyenesítő és -merevítő központot. Nincs olyan hímtaggal kapcsolatos probléma - legyen az a rövidséggel, görbeséggel, netán a keménységgel vagy a kitartással kapcsolatos -, amire a központ ne tudna megoldást. Az elégedett kuncsaftok lajstromában pedig ismert emberek egész sora áll.


Dr. István Gábor: Műtétek nagy hegek nélkül
Ki ne látott volna a strandon embertársaink hasán, oldalán hatalmas forradásokat, melyek valljuk be nem éppen esztétikai látványok. Csak keveseknek adatik, meg hogy plasztikasebészi eljárással tüntetessék el, árnyaltabbá műtessék az operációs hegeket. A gyomor és belső szervek műtéti gyógyítása ma már kicsiny forradásokkal is megoldható a laparoszkópos eljárással.


Szexuláis téren az orosz nők a legaktívabbak Kelet-Európában
Egy felmérés szerint az orosz nők a legaktívabbak szexuális téren Kelet-Európában. A férfiak körében pedig a románoké az első hely.


A szerencsejáték olyan lehet, mint az alkohol vagy a drog!
A kóros szerencsejáték életeket, családok, karriereket mos el. Az illető elveszíti az állását, összedől a családi élete, úszik az autó, a lakás, és még mindig nem tudja azt mondani, hogy megállj? Éppen ezért a kóros játékszenvedélyt, ma már szenvedélybetegségként kezelik, akár az alkohol, vagy drogfüggőséget.


Ha nem kapják meg otthon, a nők is a szomszéd ágyában keresik…
Régi és sokat hangoztatott szállóige, hogy ha a férfi nem kapja meg otthon, amire vágyik, akkor máshol keresi a boldogságot. De mi a helyzet a nőkkel? Hát, ők is ugyanígy lettek összerakva. Ha nem kapják meg otthon vagy házisárkánnyá válnak, vagy máshol keresik…


Infarktus és hirtelen szívhalál
Szívinfarktus után az első hónapokban gyakoribb a hirtelen szívhalál, de ennek oka legtöbbször más, mint eddig hittük. Egy nagy vizsgálat váratlan eredményét a szívgyógyászati világlap, a Circulation közölte.


A daganatos betegek fele meggyógyul
A rák gyógyítható betegség az esetek 50%-ban, ha időben észreveszik, ezért fontos, hogy rendszeresen járjunk szűrővizsgálatokra.


A jól működő párkapcsolat titkai
A jól működő párkapcsolat alaptétele, hogy mindaz, amit várunk és remélünk, mindkettőnk számára megvalósuljon. - Ha a kapcsolatainkat védjük, az életünket védjük! – állítja Prof. Dr. Bagdy Emőke az egészségpszichológia legújabb kutatási eredményei alapján.


1 2 3 4 5 6Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!