HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikBelarusz nem is olyan rossz hely?
A postimees.ee észtországi portálon jelent meg egy érdekes útibeszámoló, ami észt fiatalok, belorussziai benyomásairól szól. A cikk szerzője, Aivo Peterson abból az elhatározásból választotta úticéljául Belaruszt, hogy megtudja, vajon a mindentudó újságírók által lefestett szörnyű kép „Európa utolsó diktatúrájáról” valóban megfelel-e a valóságnak? - írja az oroszvilag.hu


A gyorséttermek működését szabályozó törvényjavaslatot nyújt be Lázár János
A gyorséttermek működését szabályozó törvényjavaslatot nyújt be Lázár János - A Magyarországon működő gyorséttermek kínálatának egészségesebbé tétele, elsősorban a gyermekek védelme érdekében a közeljövőben törvényjavaslatot nyújt be a parlamentnek Lázár János.


"Nincs problémás kutya, csak olyan kutya van, akinek problémái vannak!"
Somogyi Gabriella: - A módszerem külföldön már világhírű és minden kutyánál alkalmazható. A kutyák játékos, erőszakmentes nevelése, ami öröm mindkét fél számára, így erősebb köteléket építhet ki a legjobb barátjával.


A közösségi oldalakon szereznek ötleteket a betörők?
A közösségi oldalak veszélyeire hívja fel a figyelmet az egyik hazai biztosítási alkusz, mert szakértőik szerint a közösségi portálok használói felelőtlenül sok információkkal tálcán kínálják a lehetőséget a betörésekhez.


Hölgyek figyelem! Itt a nőtlen orosz milliárdosok listája
Többnyire a nyugati médiában szokás összegyűjteni a mesés vagyonnal rendelkező embereket. Több magazin évről évre elkészíti "top százas" listáját is. Az egyik amerikai magazin információi szerint 127 nőtlen milliárdos él a világon, köztük sok orosz. Most felsorolunk párat.


A mobiltelefon negatív hatásai
Szinte minden embernek van mobiltelefonja, mégis nagyon kevesen tudják, milyen hatást gyakorolhatnak a készülékek egészségünkre.


Pénisznövelés! Ismert emberek is itt növelnek!
Már 7 éve, hogy Jernei Anikó összegezte a világ több tájának fallosz-növelési tapasztalatait, és hazánkban megnyitotta az első péniszhosszabbító, -kiegyenesítő és -merevítő központot. Nincs olyan hímtaggal kapcsolatos probléma - legyen az a rövidséggel, görbeséggel, netán a keménységgel vagy a kitartással kapcsolatos -, amire a központ ne tudna megoldást. Az elégedett kuncsaftok lajstromában pedig ismert emberek egész sora áll.


Dr. István Gábor: Műtétek nagy hegek nélkül
Ki ne látott volna a strandon embertársaink hasán, oldalán hatalmas forradásokat, melyek valljuk be nem éppen esztétikai látványok. Csak keveseknek adatik, meg hogy plasztikasebészi eljárással tüntetessék el, árnyaltabbá műtessék az operációs hegeket. A gyomor és belső szervek műtéti gyógyítása ma már kicsiny forradásokkal is megoldható a laparoszkópos eljárással.


Szexuláis téren az orosz nők a legaktívabbak Kelet-Európában
Egy felmérés szerint az orosz nők a legaktívabbak szexuális téren Kelet-Európában. A férfiak körében pedig a románoké az első hely.


A szerencsejáték olyan lehet, mint az alkohol vagy a drog!
A kóros szerencsejáték életeket, családok, karriereket mos el. Az illető elveszíti az állását, összedől a családi élete, úszik az autó, a lakás, és még mindig nem tudja azt mondani, hogy megállj? Éppen ezért a kóros játékszenvedélyt, ma már szenvedélybetegségként kezelik, akár az alkohol, vagy drogfüggőséget.


1 2 3 4 5 6


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!