HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
Mozaik
eszközök:

Rozália Jósnő: A fukarság, negativitás démonoktól való
A lélek és a szellem csodákra képes… Minden a fejben dől el, hiszen a test önmagában egy tehetetlen hústömeg. Mindent a gondolataink teremtő ereje valósít meg. A negatív gondolatokat viszont, mind-mind a démonok sugallják, illetve rontás-átok – mondja Rozália Jósnő, hozzátéve, hogy rengeteg emberen segített már, csak azokon nem tudott, akik maguk akartak a mélybe zuhanni és ellökték a segítő kezet.

- Vagy csupán azt gondolják, hogy én teljesen ingyen tudok nekik segíteni, de a kellékeket, amelyek a szeánszokhoz, mágiákhoz, rituálékhoz kellenek, nekem is pénzbe kerülnek. Egy jósnőnek is ugyanúgy jönnek a számlák, és fizetnie kell a boltban, hiszen ő sem fényevő. Ha mindezeket saját zsebből venném meg, akkor hamar én is csődbe mennék. Akkor hogyan tudnék azokon segíteni, akik arra várnak, hogy megoldjam a problémáikat? A fukarság, az irigység, a pénz imádata szintén az ördögtől való, de ezt csak úgy megjegyeztem - fejtegette a jósnő.

- Ezreken segítettem már. Ezért, mint mindenkinek, aki valamiben teszi a dolgát, és sok a pozitív visszajelzés vannak irigyeim, akik megpróbálnak lejáratni. Hogy miért alantas okokból, hogy pénzhez jussanak, de ez nem biztos, hogy az ügyfélnek jó választás. Mert, ahogy a párom szokta mondani, a senkik tipikus ismérve az, hogy másokat alázva hangoztatják, hogy ők a valakik. Én teszem a dolgomat és kész. Ám a visszajelzések szerint jó segítő vagyok, és nekem ez épp elég - nyomatékosította.


- Ha egy beteg ember állandóan azt bizonygatja magának, hogy sohasem fog meggyógyulni, akkor szinte teljesen biztos, hogy bajai élete végéig kínozni fogják. Hiszen a testünk önmagában csak egy tehetetlen hústömeg, nem a test, hanem az agy irányít téged. Az agynak vasakarattal kell, hogy uralkodjon egész testen. A negatív gondolkodás az egész életre rányomja a bélyegét. Ha valaki a fejében eldönti, hogy neki ez úgysem sikerülhet, akkor egész életében szerencsétlen lesz - érvelt Rozália.

- Ám a negatív gondolatok miatt legtöbbször démonok, lidércek, és ők sugallják ezt. Nagyon sok félresiklott életet rendbetettem már, de sajnos az olyanokon, akik önmagukat blokkolják negatív gondolataikkal, hogy nekik úgy sem lehet segíteni, és ha ez van megírva, akkor ők sodródnak az árral és vállalják, hogy elvesszenek, meghaljanak, még családtagjuk, gyermekük unokáik elvesztésébe is beletörődnek… - mondta, elcsukló hangon, a sokat látott jósnő.- Ám teljesen téves, ostoba gondolkodás. Egyáltalán nem halsz meg hamar, de ha eszerint az ostoba elmélet szerint élsz, akkor öt, tíz vagy húsz év múlva teherként fogod cipelni elgyengült, beteg, korán megöregedett testedet is. Az ezotéria, a spiritualitás mindenre tud kiutat, minden betegségre tud gyógyírt, ám te is kellesz hozzá, ha ellököd a segítő kezet, magad vállalod azt, hogy a szakadékba zuhanj, holott feléd nyújtották a kezet, hogy felhúzzanak. Mindenre tudok megoldást, mindenre tudok gyógyírt, de ha saját magad nem akarod azt, akkor sajnálom, tényleg elvesztél, akkor a démon győzött, aki azt sugallja neked ne tedd, minden jó úgy, ahogy van - fejtegette tapasztalatait Rozália.

- Hoztam már vissza haldoklót a rákból, hajléktalanság szélén álló családból, sikeres dinasztiát csináltam, öngyilkosság szélén álló elkeseredett nőből, boldog családanyát, feleséget - zárta gondolatait a jósnő.


Móricz János bűnügyi újságíró

Fotót készítette: ahirlap.hu
Nyomtatható változat

Ajánlja a cikket
--- visszalépés ---
forrás: ahirlap.hu


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!