HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikMesecsatornán bontogatta szárnyait Jessica Alba
Igazi sikertörténet a színésznő karrierje, aki mindössze 13 éves volt, amikor az Alex Mack titkos életében feltűnve játszotta el a szuperképességekkel rendelkező Alex nemezisét, aki 1994-ben, korát megelőzve alakított klasszikus tinihőst. Mégsem az őt megszemélyesítő Larisa Oleynik, hanem a helyes, de végtelenül gonosz kislányt alakító Jessica Alba hódította meg Hollywoodot, aki olyan szuperprodukciókban tűnt fel, mint a Sin City, a Sötét angyal, vagy éppen A Fantasztikus Négyes-filmek. Persze nem ő az egyetlen, aki a Nickelodeonon kezdte!


Miért ne körözhetné le Rihannát ByeAlex?
Nagy a készülődés ByeAlex háza táján: májusban Malmöben Európa és a világ színe előtt méretteti meg magát Kedvesem című dalával a fiatal énekes. Egyelőre próbálja feldolgozni a hirtelen jött ismertséget, de az utolsókig kitart az őszinteség mellett és mindig a saját feje után megy. Kiss Orsinak őszintén mesélt a Class FM-ben arról is, hogyan dolgozza fel a negatív kritikákat.


Cristofel élete!
Pittmann Cristofel már több mint egy éve az Astoria Fitnessben edz, egy héten öt alkalommal, és fokozott intenzitással. Elmondottakon kívül, egy mixer iskolában tanul, és sajátítja el a mixer szakma fortélyait.


Cristofel mentorával meghódítja a buli helyeket!
Cristofel gondolt egyet, és bármixernek állt, mivel meg fogta őt, az italokban rejlő produktivitás, és energia, ugyanis - ő - hasonlóan sok színű, mint jó néhány koktél, amit sok gyakorlással, művészi szintre fejlesztetten prezentál elénk.


Reviczky szívesen kölcsönzi hangját
„Az egyre hihetőbb arckifejezések, az érzelmi rajzolatok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a nézőközönség beleélhesse magát a történetbe, hiszen sokszor az apróságokon dől el manapság, hogy egy meseszéria mennyire lesz sikeres. Ezek azok, amelyekben nagyon erős A Madagaszkár pingvinjei.” – mondta el Reviczky Gábor, aki a Kapitányt szólaltatja meg a második Madagaszkár film után játszódó történetben.


Új társra lelt Caramel
Nemrégiben ünnepelte születésnapját, hamarosan pedig új nagylemezzel lepi meg közönségét. Caramel életében jelenleg a zene szerepel az első helyen, azonban szabadidejét korántsem tölti magányosan. Sőt, új élettársra lelt! Hazánk leghallgatottabb rádiójában Kiss Orsival beszélgetett szerelemről, randizásról, és zenéről az egykori Megasztáros.


A Nickelodeon kezében van Adele és Johnny Depp
Döntött a fiatal korosztály! A gyerekeken múlik, hogy ki lesz az év legmenőbb színésze, hogy az iCarly vagy a V, mint Viktória fut-e be a legjobb sorozatnak járó díjért való versenyben és megközelíti-e valaki Will Smith-t, a tavalyi show házigazdáját, aki tízszer diadalmaskodott már a rendezvény történetében. Március 23-án rendezik meg az év legnépszerűbb gyerekműsorát, amely Amerikában évről-évre rekordnézettséggel tarol, olyan sztárokkal, mint a Napos oldal főszereplőnője, Jennifer Lawrence, a Bosszúállók Fekete Özvegye, Scarlett Johansson, vagy éppen a három díjra esélyes Taylor Swift. A nagyszabású díjátadót a hazai rajongók március 27-én, szerdán 19 órától a nézhetik meg magyarul a Nickelodeonon.


Két pasival huncutkodott Iszak Eszti
Valentin napon két pasi is versengett Iszak Eszti kegyeiért! A VIVA Tv műsorvezetőjének oldalán párja Dobrády Ákos mellett ugyanis egy ébenfekete szemű fiatal hódító, Duggy is feltűnt. Eszti természetesen hűséges kedveséhez, csupán kedvenc műsorvezetőtársa, Sanyóca lepte meg azzal, hogy egy teljes napra neki ajándékozta tündéri kiskutyáját.


Kamuregesek, netes ragadozók és kettétört szívek az MTV új dokurealityjében
Átütő felismerések, megrázó fordulatok és hollywoodi szuperprodukciókba illő romantikus végkifejletek – a Kamureg napjaink egyik legérdekesebb kérdését boncolgatja, avagy találhatunk-e a neten párt magunknak. Lehetséges elkerülni az internet ragadozóit? Veszélyesebb a Facebookon randizni, mint a való életben? Nev Schulman, a Catfish című, 2010-es film készítője és barátja, Max Joseph a sorozatban lerántja a leplet arról, mire érdemes figyelni, ha kiválasztottunkkal öt éves chatelés után találkozunk először!


Történelmet írt a Morning Show
Sikerült a Morning Show-nak, ami rádióműsornak még soha! Az ország legnépszerűbb magazinja, a Story által szervezett Gála történetében először vitt el rádiós műsorvezetőjeként díjat Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani! A hallgatók elismerésének és rajongásának köszönhetően, a szombaton megrendezett Story Gála Leg-leg-leg kategóriájának győztese lett a népszerű trió által jegyezett rádióműsor.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!