Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikAz orosz cégeket is meghívták a tenderre
Moszkva, 2017. január 24., kedd (MTI) - Meghívta az orosz vállalatokat a budapesti 3-as metró további korszerűsítésére kiírt és jövőbeni magyar állami tenderekre Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter - közölte honlapján az orosz ipari és közlekedési tárca.


Magyarország 6,5 milliárd dollárt veszített az Oroszország elleni szankciók miatt
Moszkva, 2017. január 24., kedd (MTI) - A magyar gazdaság 6,5 milliárd dollárnyi kárt szenvedett el az Oroszország ellen bevezetett gazdasági szankciók miatt - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Kommerszant című lap keddi számában megjelent interjújában, amelyet a TASZSZ hírügynökség is ismertetett.


Újabb 4,7 milliárd forintra pályázhatnak az erdőgazdálkodók
Budapest, 2017. január 24., kedd (MTI) - Az erdei ökoszisztémák ellenálló képességének növelésére és a meglévő erdők természetességi állapotának javítására mintegy 4,7 milliárd forint értékben hirdettek pályázatot - közölte a Miniszterelnökség kedden az MTI-vel.


Devizapiac - Gyengült a forint
Budapest, 2017. január 23., hétfő (MTI) - Gyengült a forint a bankközi piacon a főbb nemzetközi devizákkal szemben hétfőn kora estére a reggeli értékekhez képest.


Stratégiai megállapodást kötött a kormány és a Bank of China
Stratégiai megállapodást kötött a kormány és a Bank of China.


A KORMÁNY TÁMOGATJA A RICHTER DEBRECENI BERUHÁZÁSÁT
A magyar kormány 5 milliárd forinttal támogatja a Richter gyógyszergyár 15 milliárd forintos biotechnológiai kapacitásbővítő beruházását - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.


MAGYAR MÉRNÖK GÁRDA SEGÍTHET IZRAELBEN A TENGERI GÁZKITERMELÉSBEN
Magyar mérnök gárda segíthet Izraelben a tengeri gázkitermelésben.


VARGA: MAGYARORSZÁGNAK KIJÁR A FELMINŐSÍTÉS
A számok és tények alapján Magyarországnak már régen kijárna a felminősítés - fogalmazott Varga Mihály az M1 aktuális csatornán hétfőn.


AZ ELLENZÉKKEL SZEMBEN A FIDESZ TÁMOGATJA A MAGYAR CSALÁDOKAT
A Fidesz-frakció reagálása Szél Bernadett és Schmuck Erzsébet (LMP) nyilatkozatára


AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG IS ELISMERI A MAGYAR GAZDASÁG TELJESÍTMÉNYÉT
Korábbi értékeléseihez képest sokkal kiegyensúlyozottabb képet fest a magyar gazdaság helyzetéről, a magyarországi reformokról ma megjelent jelentésében az Európai Bizottság. A testület több ponton hangot ad a pozitív változásoknak, kiemelve a gazdaság általános állapotának javulását.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!