HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
Mozaik25-30 SZÁZALÉKKAL CSÖKKENNEK A DEVIZAHITELEK
A devizahitelesek túlnyomó többsége jobban jár – hangsúlyozta Rogán Antal. Együttesen kell kezelni a bankok elszámoltatásáról szóló törvényt, a fair bankokról szóló törvényt és a devizahitelek forintosításáról szóló törvényt – jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján a Fidesz frakcióvezetője, hozzátéve, ezek együttesen határozzák meg egy jelenlegi devizahiteles helyzetét.


ÁLLAMI KEZESSÉGVÁLLALÁS A 3-AS METRÓ FELÚJÍTÁSÁHOZ
Az állam 60 milliárd forint értékben vállal kezességet azért, hogy mielőbb elkezdődhessen a 3-as metró felújítása - jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter vasárnap este az ATV Szabad szemmel című műsorában - írja a fidesz.hu


CSÖKKENTJÜK A DEVIZAHITELESEK TŐKETARTOZÁSÁT
Német és osztrák minta alapján készült a fair bankokról szóló törvényjavaslat fogyasztóvédelmi rendelkezései - jelentette ki Répássy Róbert az M1 Lényeg című műsorában - írja a fidesz.hu


A MAGYAR GAZDASÁG TELJESÍTMÉNYE ISMÉT KIEMELKEDŐ AZ EU-BAN
Magyarország gazdasági teljesítménye alapján ezúttal is az Európai Unió éllovasai közé fog tartozni, az Európai Unió és különösen az eurózóna növekedési üteme a magyar gazdaságénál jobban mérséklődött az év első feléhez képest - közölte a Nemzeti Gazdasági Minisztérium.


KIEMELT FIGYELEM A GAZDASÁGFEJLESZTÉSRE
A 2015 a külhoni magyar szakképzés éve program eddigi előkészületeit és a kapcsolódó feladatokat mutatta be Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) gazdaságfejlesztési és önkormányzati szakbizottsága csütörtöki budapesti ülésén.


MEGFELELŐ JOGI KÖRNYEZET KELL A BEFEKTETŐKNEK
Megfelelő jogi környezetre van szükség ahhoz, hogy a Magyarországon befektető külföldi cégek biztonságban érezzék magukat - mondta Trócsányi László


A KORMÁNY CÉLJA A GAZDASÁG FEHÉRÍTÉSE
A jövő évi költségvetési törvényjavaslat folytatja azt a kormányzati gazdaságpolitikát, amely az áfacsalások kiszűrését szolgája – mondta Banai Péter Benő, az Országgyűlés költségvetési bizottságának szerdai ülésén.


ÖT UNIÓS PÁLYÁZAT NYÍLIK MEG SZERDÁN
Öt európai uniós pályázat nyílik meg szerdán, a kiírások keretében több mint 61 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra lehet pályázni.


ÚJRA LENDÜLETBEN A HAZAI IPAR
Az augusztusi, átmeneti nyári gyárleállások okozta mérsékeltebb teljesítmény után idén szeptemberben a várakozásoknak megfelelően ismét kiemelkedő mértékben, 7,6 százalékkal bővült Magyarország ipari termelése.


Kikopott a részvény a családi ezüst mellől
Tovább csökkent a háztartások részvényállománya szeptemberben, elsősorban annak következtében, hogy június óta nem látott összegben adtak el papírokat − derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn közölt statisztikájából - írja a napigazdasag.hu


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!