Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikEgekbe szökik a benzin ára
Rekord magas áron jegyzik az olajat a nemzetközi piacokon, ami a szakemberek szerint a hazai benzinár további emelkedéséhez vezet majd. Már a jövő hétre 4-5 forintos növekedést jósolnak.


Fidesz hazahozatná a magyarok offshore-vagyonait
A fideszes Lázár János és Rogán Antal egy módosító indítványával arra ösztönözné a magánszemélyeket, hogy az offshore társaságokban tartott vagyonaikat tőkejövedelem formájában hozzák Magyarországra. A politikusok ettől az intézkedéstől többletadó-bevételeket remélnek.


Az orosz állam eladja gabonatartalékait
Oroszország kormánya 2011. júniusáig eladja gabonatartalékainak több mint a felét, így csökkentve a búza árát - értesült a Vedmosztyi orosz gazdasági lap.


Fideszes családpolitika: rokonok jó állásban
Kontrát Nóra, Szűcs Panni, Vitézy Dávid, Crespo Rodrigo és Gulyás-Kovács Anna. Mi a közös bennük? Rokonaik is vezető posztokon vannak.


Már több tízmilliárd a lakosság rezsitartozása
Ki lehet-e kerülni az adósságcsapdából, miközben a rezsiköltségek növekedésével egyre többen kerülnek kilátástalan helyzetbe. Megoldást hozhatna a kártyás mérőrendszer, hiszen védelmet biztosít a fogyasztónak, hogy ne maradhassanak energiaszolgáltatás nélkül - állapítja meg a Policy Agenda legfrissebb elemzése.


Obama ratifikálásra ajánlotta a magyar-amerikai egyezményt
A 2010. február 4-én, Budapesten aláírt új megállapodás, amely az érvényben lévő 1979-es egyezményt váltja fel, az indoklás szerint jobban alkalmazkodik az amerikai adópolitikához, és egyebek között kizárja annak lehetőségét, hogy a megállapodással harmadik országból származó személyek és vállalkozások visszaélhessenek.


Szükség van a BKV működőképességére
A kormány úgy döntött, hogy a Bajnai-kormány korábbi ígéretének megfelelően 7,5 milliárd forintos támogatást és 5 milliárd forintos hitelgaranciát biztosít a BKV Zrt. részére, hogy megőrizhesse működőképességét.


Ötezermilliárd forint a bedőlt cégek össztartozása
Bődületes összeggel, ezermilliárdokkal tartoznak az államnak és a gazdasági élet szereplőinek a felszámolás alatt álló társaságok. Akad olyan polgár is ebben az országban, akinek nagyjából száz bedöntött cég van a nevén.


Vizsgálóbizottság alakul a MÁV pénzügyeinek feltárására
A Magyar Államvasutak (MÁV) Zrt. jelenlegi gazdasági helyzetéhez vezető, 2002-2010 közötti döntéseket vizsgálná az a parlamenti bizottság, amelynek létrehozására a Fidesz és a KDNP képviselői tettek javaslatot.


A cseh és a szlovák bérek megelőzik a magyart
A 244 650 forintos cseh és a 232 960 forintos szlovák havi átlagfizetés megelőzi a 218 900 forint összegű magyart - áll a Workania állásportál által működtetett www.merces.hu fizetési felmérésében.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!