HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikNÖVELNI KELL AZ ENERGIAFELHASZNÁLÁS HATÉKONYSÁGÁT
Csökkenteni kell Magyarország kiszolgáltatottságát az energiaellátásban - jelentette ki a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára szerdán Budapesten, a Károli Gáspár Református Egyetem konferenciáján.


MEGÚJUL A MAGYAR VIDÉKPOLITIKA
A magyar vidékpolitikában a 2010. évi kormányváltással megújulás kezdődött, és erre a folyamatra büszkeséggel lehet tekinteni - mondta a földművelésügyi miniszter kedden Budapesten, a IV. Vidékfejlesztési Napon.


A jövő évi költségvetési javaslat változtatásairól és főszámairól szavaz a parlament
Az Országgyűlés mai ülésén vezetheti át a jövő évi költségvetési javaslathoz érkezett módosító indítványokat, kialakítva ezzel a 2015-ös büdzsé végleges bevételeit és kiadásait. A képviselők emellett dönthetnek a kormány azon javaslatáról is, amely a két éven át veszteséges szuper- és hipermarketeket szankcionálná.


ERŐSÍTENI KELL AZ EXPORTKÉPES VÁLLALKOZÁSOKAT
Az uniós fejlesztési forrásokból a magyar vállalkozások külföldi vetélytársakkal szembeni versenyhátrányát kell ledolgozni - jelentette ki a fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár kedden, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara évzáró ünnepi küldöttgyűlésén, Kecskeméten.


430 MILLIÓ FORINTOS BERUHÁZÁS
430 millió forintos beruházás keretében, uniós támogatásból újul meg a Terrorelhárítási Központ (TEK) Zách utcai bázisának egyik irodaépülete.


Újabb történelmi mélyponton a rubel árfolyama
Az orosz deviza gyengülését a kőolaj nemzetközi árának csütörtöki és pénteki csökkenése okozta, amely komoly kockázatot jelent az olajbevételektől függő orosz gazdasági növekedésnek - írja a hirado.hu


Áder: a politikai "zöld lámpa ég"
A kapu nyitva, a politikai "zöld lámpa ég" a vietnami magyar beruházások megkezdése előtt - nyilatkozta Áder János szombaton az MTI-nek Ho Si Minh-városban, egyhetes vietnami látogatásának utolsó állomásán - írja a hirado.hu


L. SIMON LÁSZLÓ: A VENDÉGÉJSZAKÁK SZÁMÁNAK NÖVELÉSÉT A TÓKÖRNYÉKI TELEPÜLÉSEK CSAK EGYÜTT KÉPESEK EL
A vendégéjszakák számának növelését a tókörnyéki települések csak együtt képesek elérni – emelte ki L. Simon László.


A TÖRLESZTŐRÉSZLETEK 25-30 SZÁZALÉKKAL CSÖKKENNEK MAJD
Európában a legnagyobb, legátfogóbb hitelmentő csomagot, intézkedéssorozatot a magyar kormány fogadta el – hangsúlyozta Varga Mihály.


MEGEMELIK A TERMELÉSI KAPACITÁST BŐVÍTŐ KKV-PÁLYÁZAT KERETÉT
Eddig mintegy 34 milliárd forint értékű igénylés érkezett be az eredetileg 8,5 milliárdos kerettel meghirdetett, a kkv-k termelési kapacitásának bővítését támogató uniós pályázatra - közölte Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára a Világgazdasággal.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!