Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikERŐSÍTENI KELL A HERENDI MÁRKANEVET
Magyarország egyik legismertebb márkaneve a Herendi, ezért fontos a kormánynak a porcelánmanufaktúra jövője - jelentette ki a nemzeti fejlesztési miniszter csütörtökön a Fidesz herendi lakossági fórumán.


Látássérülteknek épül rehabilitációs központ Tatán
A látássérültek komplex rehabilitációját szolgáló, valamint oktatóközpontként működő intézmény alapkövét tették le pénteken Tatán, az intézmény a Vakok Állami Intézetének tatai telephelyeként működik 2015 márciusától.


A kormány segíteni kívánja a magyar vállalkozásokat
A kabinet mindent megtesz annak érdekében, hogy minden segítséget és támogatást megadjon a magyar gazdaság szereplőinek az ukrán és orosz piacokon való tartós, stabil jelenléthez - hangsúlyozta Varga Mihály.


KORSZERŰSÍTETTE CSORNAI TELEPHELYÉT A HANTECH ZRT.
A magyar gazdaság túljutott a holtponton és egyértelmű fejlődési pályára állt – mondta a nemzeti fejlesztési miniszter csütörtökön a Hantech Zrt. csornai telephelyén, amelyet hetvenötmillió százezer forintból korszerűsítettek.


ISMÉT JELENTŐS FEJLESZTÉST ZÁRT LE A HANTECH ZRT.
Ismét jelentős fejlesztést zárt le a Hantech Zrt. A csornai székhelyű vállalkozás az Új Széchenyi terv 26 millió forintos támogatásával korszerűsítette gyártócsarnokait és az üzem szociális helységeit. A 100 millió forintos beruházással felújított telephelyet Seszták Miklós miniszter adta át.


zabadesésben zuhan az ukrán gazdaság
Az ukrán Állami Statisztikai Hivatal közlése szerint 2013 második negyedévében 13 százalékkal zuhant az ukrán gazdaság, miközben ugyanebben az időszakban a FÁK-országokban 1,8 százalékos bővülés volt kimutatható a 2012-es év hasonló időszakához képest.


Varga: Tartható hiányszámot fogadtunk el
Minden esély megvan rá, hogy a költségvetés hiánya 2014-ben is 3 százalék alatt maradjon - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.


MAGYAR TULAJDONOSOKKAL ÉS HAZAI MENEDZSMENTTEL VÁLIK NYERESÉGESSÉ AZ OFFICE DEPOT MAGYARORSZÁGI CÉGE
Nyereségessé válik az Office Depot magyar cége Stabilizálta helyzetét az év első nyolc hónapjában az Office Depot magyarországi cége. Az év hátralevő hónapjaiban viszont már növekedést várnak, így a jövő évet már nullszaldóval, vagy nyereséggel zárhatják. A cég éves árbevétele 4,5 milliárd forint lesz idén.


LENGYEL TRAKTOROKBA IS MAGYAR MŰSZERFALAK
Lengyel traktorokba is magyar műszerfalak Újabb jelentős exportszerződést kötött a KMGY. A lengyel Crystal nagyteljesítményű erőgépeket gyártó vállalkozás traktoraiba a magyar cég csúcstechnológiát képviselő digitális műszerfalait építi be. A magyar vállalkozás tavasszal a cseh Zetorral kötött hosszú távú megállapodást, így idén ez már a második nagy jelentőségű szerződés a Hantech-csoporthoz tartozó KMGY életében.


Ösztöndíjjal segítenék a hazai professzorok külhoni munkavállalását
A kormányzati tervek szerint ösztöndíjprogrammal segítenék, hogy magyarországi professzorok egy-két évig munkát vállaljanak külhoni magyar képzési nyelvű egyetemeken, főiskolákon - mondta Répás Zsuzsanna nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) határon túli intézmények fórumának plenáris találkozóján kedden Budapesten.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!