Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikVietnám tárt karokkal várja a magyar befektetőket
A magyar-vietnami gazdasági kapcsolatok erősítése érdekében együttműködési megállapodást írt alá Márton Péter, az ITD Hungary - Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség - vezérigazgató-helyettese Hanoiban Do Kim Langgal, a vietnami Ipari és Kereskedelmi Minisztérium felügyelete alatt működő helyi testvérintézmény, a VIETRADE (Vietnam Trade Promotion Agency) vezérigazgató-helyettesével - közölte az ITD hétfőn.


Malév és az energetikai együttműködés a napirenden
A közeljövőben szakértői tárgyalásokra kerül sor az energetikai együttműködés és a Malévval kapcsolatos kérdések ügyében - állapodott meg Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter és Viktor Zubkov (Виктор Алексевич Зубков), az Oroszországi Föderáció első miniszterelnök-helyettesével tárgyalásukon.


Zöld út a takarításnak – Konferencia
A takarítás olyan szolgáltatás, amely egyre jelentősebb szerepet játszik a munkaerő-foglalkoztatásban – hangzott el azon a keddi (szeptember 28-ai) budapesti rendezvényen, amelyet a Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség rendezett. Klem Ervin, a MATISZ elnöke megnyitójában kiemelte, hogy a takarítási szolgáltatás a létesítménygazdálkodás legnagyobb munkaerőt foglalkoztató területe. A szervezethez csatlakozott cégek közel kétszázezer embert alkalmaznak.


600 milliárddal terhelte a devizahiteleseket a forintgyengülés!
Csaknem 600 milliárd forinttal növelte a gyenge forint a lakossági devizaadósok hátralékát júniusban - derül ki a közzétett jegybanki adatokból. A májusi átértékelődés hatásával együtt így már 800 milliárd forintnyi a háztartások pluszterhe – állítja a Napi Gazdaság.


Repülőgéplopás: nem fizet a biztosító, mert ilyen még nem volt!
Nem tudni, hogy ez a jelenség is a gazdasági válság hozománya-e, de egy biztos: a gépkocsikat biztosító társaságoknál ma már általánosan bevett gyakorlat a nemfizetés. „Műszakilag nem azonosítható" - áll minden második káreseményt lezáró, elutasító levelükben. Persze a szerencsétlen károsultak többsége beletörődik, és csak minden ötödik viszi perre az esetet.


Egy fillér sincs a négyes metró második szakaszára!
Megszüntetné az igazgatótanácsokat, a politikai kegyencállásokat és az ellenzéknek adná a felügyelőbizottsági tisztségeket Budapesten Tarlós István várospolitikus. A Fidesz fővárosi frakciójának vezetője és főpolgármester-jelöltje szerint a Sziget fesztivál kinőtte jelenlegi helyszínét, és nem hisz abban, hogy a következő önkormányzati ciklusban lehetőség lesz nagy ívű fejlesztésekre. Tarlós azt ígéri: – ha ősztől lehetőséget kap Budapest irányítására, jelentősen visszaszorítja a korrupciót, szerinte ugyanis annak jelenlegi mértéke a fővárosban elviselhetetlen.


Köddé vált repülőgép!
Ködösítő biztosító, ködösítő PSZÁF, köddé vált repülőgép… „Mutyi-országban” élünk! Ez sajnos tapasztalható a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeleténél is. Nem kell messze mennünk elég, ha csak a MÁV Biztosító ténykedésére, a biztosítót felügyelő állami kontrol hiányára gondolunk.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!