HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikAz Est Media megvált média üzletágától
Megszűnt az Est Media Nyrt. média üzletága Magyarországon, Bulgáriában és Romániában, miután a társaság értékesítette társasági részesedéseit - tette közzé az Est Media hétfőn a BÉT honlapján - írja a napigazdasag.hu


BEFEJEZŐDHET A DEVIZAHITELEK KIVEZETÉSE
A kormány korábbi döntésének megfelelően folyik a bankok elszámoltatása és a devizahitelek forintosítása - olvasható a Nemzetgazdasági Minisztérium közleményében.


ÓRIÁSI LEHETŐSÉGET JELENT SZÁMUNKRA A DUNA-STRATÉGIA
Elindulhat a Duna-stratégia, amelyhez a szükséges források a rendelkezésre állnak - jelentette be Szatmáry Kristóf.


ERŐSÍTENI KELL A HERENDI MÁRKANEVET
Magyarország egyik legismertebb márkaneve a Herendi, ezért fontos a kormánynak a porcelánmanufaktúra jövője - jelentette ki a nemzeti fejlesztési miniszter csütörtökön a Fidesz herendi lakossági fórumán.


Látássérülteknek épül rehabilitációs központ Tatán
A látássérültek komplex rehabilitációját szolgáló, valamint oktatóközpontként működő intézmény alapkövét tették le pénteken Tatán, az intézmény a Vakok Állami Intézetének tatai telephelyeként működik 2015 márciusától.


A kormány segíteni kívánja a magyar vállalkozásokat
A kabinet mindent megtesz annak érdekében, hogy minden segítséget és támogatást megadjon a magyar gazdaság szereplőinek az ukrán és orosz piacokon való tartós, stabil jelenléthez - hangsúlyozta Varga Mihály.


KORSZERŰSÍTETTE CSORNAI TELEPHELYÉT A HANTECH ZRT.
A magyar gazdaság túljutott a holtponton és egyértelmű fejlődési pályára állt – mondta a nemzeti fejlesztési miniszter csütörtökön a Hantech Zrt. csornai telephelyén, amelyet hetvenötmillió százezer forintból korszerűsítettek.


ISMÉT JELENTŐS FEJLESZTÉST ZÁRT LE A HANTECH ZRT.
Ismét jelentős fejlesztést zárt le a Hantech Zrt. A csornai székhelyű vállalkozás az Új Széchenyi terv 26 millió forintos támogatásával korszerűsítette gyártócsarnokait és az üzem szociális helységeit. A 100 millió forintos beruházással felújított telephelyet Seszták Miklós miniszter adta át.


zabadesésben zuhan az ukrán gazdaság
Az ukrán Állami Statisztikai Hivatal közlése szerint 2013 második negyedévében 13 százalékkal zuhant az ukrán gazdaság, miközben ugyanebben az időszakban a FÁK-országokban 1,8 százalékos bővülés volt kimutatható a 2012-es év hasonló időszakához képest.


Varga: Tartható hiányszámot fogadtunk el
Minden esély megvan rá, hogy a költségvetés hiánya 2014-ben is 3 százalék alatt maradjon - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!