HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikKína növeli acélgyártását jövőre
Kína növeli acélgyártását jövőre és többet fog exportálni az ideinél, miután a belső kereslete minimálisan visszaesik.


A WizzAir elindította a Debrecen-Moszkva járatát
Elindította hétfőn a Debrecen-Moszkva járatát a WizzAir légitársaság. Az első debreceni járat a vnukovói reptérre szállt le, amelyet a légitársaság moszkvai járatai 2013 óta használnak.


Tőzsde - Pozitív kezdés várható Európában
Az indexek erősödésére számítanak az elemzők a főbb európai értékpapírpiacok hétfői nyitásakor.


Az Egyesült Államokban a nyolcadik bank ment csődbe az idén
Nyolc bank ment csődbe az idén eddig az Egyesült Államokban, a tavalyi öt után.


NGM: az utóbbi hat évben körülbelül 750 ezerrel nőtt az új munkahelyek száma
Az utóbbi hat évben mintegy 750 ezerrel nőtt az új munkahelyek száma, ezért nagy szükség van a képzett munkaerőre - mondta Pölöskei Gáborné, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.


Szijjártó: a paksi bővítés egy átfogó gazdasági fejlesztési terv
A paksi bővítés nemcsak egy energetikai infrastrukturális objektum építése, hanem egy átfogó gazdasági fejlesztési terv - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Orosz Energetikai Hét elnevezésű moszkvai fórum egyik szerdai kerekasztal-beszélgetésén.


Magyarország dollárkötvényt cserélt eurókötvényre
A magyar állam 1,2 milliárd dollár névértékű, dollárban jegyzett államkötvényt vásárolt vissza, ennek fedezetére pedig 1 milliárd euró névértékű eurókötvényt bocsátott ki - közölte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdán este az MTI-vel.


Az MKB által mentorált startupokat díjaztak külföldön
Két olyan magyar startup is rangos nemzetközi elismerésben részesült a múlt héten, amelyeket az MKB Bank FinTech Programja keretében támogat - közölte az MTI-vel a pénzintézet.


Uniós támogatással kutatási projektet indít a Mahart
Budapest, 2017. február 10., péntek (MTI) - Új kutatási projektbe kezdett a Mahart PassNave Kft. és a WSW Proding Kft. alkotta konzorcium, amely közel 175 millió forint uniós és költségvetési támogatást kapott kenő- és adalékanyagok fejlesztésére a belföldi hajózás számára.


Ismét rekordévet zárt a Paksi Atomerőmű
Budapest, 2017. február 9., csütörtök (MTI) - Minden korábbinál több villamos energiát termelt 2016-ban a Paksi Atomerőmű, amelynek már három blokkja megkapta az üzemidő meghosszabbításához szükséges engedélyt - mondta Hamvas István vezérigazgató az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Budapesten tartott sajtótájékoztatóján csütörtökön.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!