Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikMeghosszabbította 20 évvel a paksi atomerőmű 4. blokkjának üzemeltetési engedélyét
Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kérelmére 20 évvel meghosszabbította a paksi atomerőmű 4. blokkjának üzemeltetési engedélyét az Országos Atomenergia Hivatal (OAH).


Varga Mihály: sikeres évet zárt Magyarország az elektromobilitás teré
Sikeres évet zárt Magyarország az elektromobilitás terén: 2017 végén több mint 3500 autó fut zöld rendszámmal az ország útjain, majdnem kétszer annyi, mint 1 évvel ezelőtt - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Budapesten az állami intézmények 26 új elektromos autójának csütörtöki átadásán.


Paksi bővítés - Az OAH észrevételeit figyelembe véve nyújtják be az engedélykérelme
A Paks II. Atomerőmű Zrt. csütörtökön honlapján közölte, hogy egyes felvonulási épületekkel kapcsolatos engedélykérelmek visszavonásáról döntött a fővállalkozó. Mint írták, a hatósági észrevételek szerint módosított tervdokumentációt új engedélykérelmek formájában nyújtja majd be a projekttársaság a közeli jövőben.


Érvényesíthető az Uberre a hagyományos taxicégekre vonatkozó szabályozás
Az innovatív koncepció ellenére közlekedési vállalatnak minősül az internetes fuvarmegosztó szolgáltatást nyújtó Uber, így érvényesíthető rá a hagyományos taxitársaságokra vonatkozó nemzeti szabályozás - mondta ki szerdai ítéletében az Európai Bíróság.


Több mint négyszázmillióból fejlesztheti iparterületeit Komló
Komló 410 millió forintos támogatást nyert el iparterület-fejlesztésre európai uniós forrásból - közölte a mecseki város önkormányzata az MTI-vel.Komló 410 millió forintos támogatást nyert el iparterület-fejlesztésre európai uniós forrásból - közölte a mecseki város önkormányzata az MTI-vel.


Októberben a magyar építőipari érte el a legnagyobb éves növekedést
A várakozásokkal ellentétben csökkent októberben az euróövezet építőiparának teljesítménye az előző havihoz képest az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat kedden kiadott kimutatása szerint, ugyanakkor a magyar építőipar havi bázison a második legnagyobb, éves összevetésben a legnagyobb teljesítménynövekedést érte el az uniós tagok közül.


Kifogásolhatónak tartja a Facebook adatgyűjtési gyakorlatát a német versenyhivatal
A német szövetségi versenyhivatal (Bundeskartellamt) monopolhelyzettel és a felhasználói adatokkal való visszaéléssel vádolta meg a Facebook közösségi portált vizsgálatának előzetes összegzésében.


Kína növeli acélgyártását jövőre
Kína növeli acélgyártását jövőre és többet fog exportálni az ideinél, miután a belső kereslete minimálisan visszaesik.


A WizzAir elindította a Debrecen-Moszkva járatát
Elindította hétfőn a Debrecen-Moszkva járatát a WizzAir légitársaság. Az első debreceni járat a vnukovói reptérre szállt le, amelyet a légitársaság moszkvai járatai 2013 óta használnak.


Tőzsde - Pozitív kezdés várható Európában
Az indexek erősödésére számítanak az elemzők a főbb európai értékpapírpiacok hétfői nyitásakor.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!