HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikVARGA: MAGYARORSZÁGNAK KIJÁR A FELMINŐSÍTÉS
A számok és tények alapján Magyarországnak már régen kijárna a felminősítés - fogalmazott Varga Mihály az M1 aktuális csatornán hétfőn.


AZ ELLENZÉKKEL SZEMBEN A FIDESZ TÁMOGATJA A MAGYAR CSALÁDOKAT
A Fidesz-frakció reagálása Szél Bernadett és Schmuck Erzsébet (LMP) nyilatkozatára


AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG IS ELISMERI A MAGYAR GAZDASÁG TELJESÍTMÉNYÉT
Korábbi értékeléseihez képest sokkal kiegyensúlyozottabb képet fest a magyar gazdaság helyzetéről, a magyarországi reformokról ma megjelent jelentésében az Európai Bizottság. A testület több ponton hangot ad a pozitív változásoknak, kiemelve a gazdaság általános állapotának javulását.


ORBÁN VIKTOR A NEMZETKÖZI TÁVKÖZLÉSI EGYESÜLET (ITU) TELECOM WORLD 2015 VILÁGKONFERENCIÁJÁN
Az Európai Unióban nálunk fejlődik leggyorsabban a digitális gazdaság – hangsúlyozta Orbán Viktor a Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) Telecom World 2015 világkonferenciáján, Budapesten. A kormányfő beszédében kitért az InternetKon eredményeire is.


Ukrajna még mindig nem ért a gödör aljára?
Szerhij Arbuzov volt ukrán miniszterelnök-helyettes, az Ukrán Nemzeti Bank volt elnöke szerint Ukrajna még mindig nem ért a gödör fenekére. Ha ebben az évben csak 10 %-os GDP csökkenés következik be, jövőre pedig stagnáció lesz, az már jó eredménynek tekinthető - írja az oroszvilag.hu


Orosz cég újítja fel a 3-as metró szerelvényeit
Az orosz Metrowagonmash cég nyert a budapesti 3-as metró szerelvényeinek korszerűsítéssel egybekötött felújítására, valamint az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások és eszközök szállítására kiírt tenderen - közölte a BKV Zrt. szerdán az MTI-vel. A bírálóbizottság megállapította, hogy a Metrowagonmash ajánlata - hiánypótlás után - mindenben megfelel az ajánlattételi felhívás és az ajánlattételi dokumentáció előírásainak. Az egyetlen érvényes ajánlatot adó orosz cég 219,1 millió euróért (69 milliárd forint) végzi el a 37 darab, hat kocsiból álló szerelvény felújítását - írja az oroszhirek.hu


Kétszáz éve született Ganz Ábrahám
Megkoszorúzták a kétszáz éve született Ganz Ábrahám, vasöntőmester, gyáros síremlékét a Fiumei úti temetőben található Ganz-mauzóleumnál 2014. december 15-én.


Izrael a világ egyik vezető országa a high-tech iparágak
Izrael a világ egyik vezető országa a high-tech iparágak és az innováció területén – mondta a zsidó állam budapesti nagykövete csütörtökön a magyar fővárosban, a második izraeli-magyar innovációs napon.


KÁRTALANÍTJÁK A TISZA TAKARÉKSZÖVETKEZET BETÉTESEIT
A jövő hét elején megkezdődhet a tiszaföldvári Tisza Takarékszövetkezet betéteseinek kártalanítása - egyebek között ezt tartalmazza az a válaszlevél, amelyet Lázár János írt Boldog Istvánnak, a térség fideszes országgyűlési képviselőjének.


A DUÁLIS SZAKKÉPZÉS SIKERE AZ ÖSSZEFOGÁSBAN VAN
A duális rendszerű szakképzés sikerének kulcsa az összefogásban van, kellenek hozzá olyan cégek, amelyek felismerik, hogy érdekükben áll bekapcsolódni a tanulóképzésbe, és kellenek hozzá olyan oktatási intézmények is, amelyek képzési palettájukat átalakítva elsősorban a hiányszakmára összpontosítanak - hangsúlyozta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szakképzésért és munkaerőpiacért felelős államtitkára szerdán Csepregen.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!