HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikMiért jó vétel az új Lada Niva ?
Miért éri meg új Lada Niva 4×4 terepjáró gépkocsit vásárolni ?


Új ©KODA Fabia Combi: Praktikus szépség
A ©KODA Fabia Combi a legnépszerűbb kombi a kisautók kategóriájában, és harmadik nemzedékében a ©KODA Fabia Combi ismét mércét állít a térkínálat, a funkcionalitás és a környezetkímélés terén. A legújabb és nagyobb méretosztályokból ismerős biztonsági-, kényelmi- és infotainment-rendszerek teszik teljessé az újdonság kelléktárát, többek között olyan megoldásokkal, mint az okostelefon és az autó egyszerű összekapcsolását lehetővé tévő MirrorLink™-szabvány és SmartGate-funkció. Az új ©KODA Fabia Combi február végén kerül a magyar piacra.


Közel hatmillió autót értékesített a Volkswagen Személyautók márka 2013-ban
A Volkswagen Személyautók márka 2013-ban új kiszállítási rekordot ért el: első ízben adott át tizenkét hónap alatt 5,93 millió (2012: 5,74 millió; + 3,4 százalék) autót ügyfeleinek. December hónap során a márka 535.200 (2012. december: 517.900; + 3,3 százalék) gépkocsiját értékesítette.


Elkezdődött az új Lada Kalina értékesítése
Hivatalosan is elkezdődött az új Lada Kalina értékesítése Oroszországban. Az AvtoVaz ötajtós ferdehátúként és kombiként is forgalmazza a megújult Kalinát, amelynek Lux változata nem marad el a versenytársak felszereltségétől.


Hivatalos: befejeződik a Lada Samara gyártása is
Oroszország legnagyobb autógyártója az AvtoVaz hivatalosan is bejelentett, hogy 2014-től befejezik a Lada Samara gyártását. Idén októberben jelentek meg olyan hírek az orosz sajtóban, amely szerint ennek a típusnak is befejeződik a gyártása, ekkor még a cég nem erősítette meg az információkat.


A Lada visszatér Latin-Amerikába
A Lada visszatér Latin-Amerikába, az AvtoVAZ orosz autógyártó piaci terjeszkedése keretében hamarosan új szalont nyit Peruban - írta a newsland.ru hírportál. Az orosz vásárlók körében már nem örvendenek akkora népszerűségnek az AvtoVAZ autói, mint régen, ezzel szemben a dél-amerikai országok lakói szívesen vesznek Ladákat - írja az oroszhirek.hu


Tigr - Az Orosz Hummuer konkurens
Dmitrij Rogozin miniszterelnök-helyettes már-már történelmi döntést hozott: szolgálati autónak nem Mercedes-t, hanem egy hazai gyártású Tigr (Tigris) dzsipet kért. A Tigr az amerikai Hummer vetélytársa kíván lenni a világpiacon, ami méreteit tekintve (szélessége 2.3 méter) még hihető is.


Végleg leáll a "kocka" Lada gyártása
Oroszország legnagyobb autógyártója az AvtoVAZ bejelentette, hogy jövőhéttől véglegesen befejeződik a klasszikus Lada 2107 típusú személygépkocsik gyártása az IzsAvto üzemében.


Elkészült az első Lada Largus
Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök, megválasztott államfő kézjegyével látta el az első sorozatgyártású Lada Largust az AvtoVaz Togliatti gyárában. A Largus öt- és hétüléses változatot is kínálnak majd, de az igazi különbség a többi Ladához képest a felszereltségben jelentkezik.


2012: a Panda éve
Rossz nyelvek szerint a Fiat Nápoly melletti, pomogliánói gyárának - amely néhány hete már sorozatban gyártja az új Pandákat - megújulása nem a cég pénzén, hanem száz százalékban az olasz adófizetők befizetéseiből történt.


1 2 3 4 5 6 7 8


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!