Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikVilághódító Panda maci
Ritka, sőt talán egyedülálló, hogy egy márka az autóiparban és a természetvédelemben egyaránt tartós és szimpatikus világhírnévre törjön. 1961 óta a kihalásra ítélt fajok és a biodiverzitás védelmének, 1980 óta pedig a józan, takarékos, bájos, környezetbarát és praktikus autózás szimbóluma a pandamaci. Az előbbi időpont a World Wildlife Fund alapításának, utóbbi pedig a Fiat Panda születésének dátuma.


VW „Bogár”: A „kicsi kocsi” tovább száguld…
A Volkswagen április 18-án egyszerre három helyszínen mutatja be a Beetle 21. századi változatát, amellyel ismét új fejezetet nyit az automobilizmus történelmében.


Fiat Freemont világpremier a 2011-es Genfi Autószalonon
Szabadság, komfort, funkcionalitás – ez jellemzi a Freemont-ot, amely a Chrysler csoport és a Fiat szövetség első modellje.


Új, olcsó kisautót gyárt majd a Skoda
Októbertől új modelleket gyárt Pozsonyban a ©koda autógyár. Az újfajta típust a Frankfurti autószalonban mutathatják be, a Volkswagen és a Seat olcsó modelljeinek alternatívájaként. A tervek szerint egy példány mintegy 7200 euróba kerülhet majd.


Putyin sárga Ladáját akarják az oroszok
Már el is kezdték gyártani a Volga autógyárban azt a Lada Kalina Sport változatot, amilyet Vlagyimir Putyin orosz miniszerelnök vezetett a világ leghosszabb 2100 kilométeres autóútján idén augusztus végén Habarovszk és Csita között.


Még idén bemutatják az első orosz hibridet
Mihail Prohorov orosz milliárdos érdekeltségébe tartozó Onexim cégcsoport lázasan készül Oroszország első hibrid meghajtású városi autójának gyártására. A vállalat egy kampányt indított annak érdekében, hogy kitalálják az autó nevét.


50 éves a budapesti csuklós autóbusz
A csuklós autóbusz immáron fél évszázada hozzátartozik a budapesti utcaképhez. Ikarus 60 - ezzel a típussal kezdődtek a pótkocsis próbálkozások, és ez lett a csuklós egyik fele is. Maga a hír rövid, hiszen csak arról van szó, az 50 éves csuklós autóbusz tiszteletére időszakos kiállítást rendezett a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum. Érdemes azonban néhány emléket feleleveníteni.


Átvenné a Lada-gyártás irányítását a Renault
A Renault-Nissan csoport vezetője logikus lépésnek tartja, hogy irányításra jogosító részesedést vásároljon az AvtoVAZ-ban.


Fiat 500 és 500C a forradalmi 85 lóerős TwinAir kéthengeres motorral
2007. július 4-én, Torinóban, pontosan 50 évvel az eredeti Fiat 500 leleplezése után, emlékezetes esemény keretében mutattuk be az új Fiat 500-ast. Attól a naptól kezdve az olasz autógyártás történetét jelképező autó második generációja megállíthatatlanul hódítja meg a vásárlók szívét.


Lada Projekt R90
A Lada új autójának sorozatgyártása leghamarabb 2012 közepén indulhat be. Csak kombiként fogják gyártani.


1 2 3 4 5 6 7Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!