Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikFiat 500C - Dolce vita
A Fiat zseniális módon lovagolta meg a retro hullámot. Az újratervezett 500-as megfizethető árával pillanatok alatt vásárlók tízezreit hódította meg, és nem véletlenül. Városi használatra a mérete miatt is tökéletes, de az érzés, amit a használójában kelt, mindennél többet ér.


A Fiat 500 a legtrendibb női autó
A Fiat 500-as a világ legtrendibb női autója. Legalábbis erre a meggyőződésre jutott Dr. Visnyei Balázs az egyik ismert hazai plasztikai sebészet tulajdonosa.


Stadler József csillagpárti
Az egykori stadionépítő Stadler József solti ruhakereskedésében roskadoznak a polcok a széles kínálat alatt. Stadler a német minőségre, precizitásra esküszik, így akárcsak a ruhákban, autóban is a német mellett döntött. Mind kisteherautója, mind személykocsija Mercedes-Benz.


Megbízható és takarékos munkatárs az új Fiat Doblo
Az új Doblo Cargo kategóriaelső teljesítményt és funkcionalitást, hasznos terhelhetőséget és hatékonyságot, csekély üzemanyag-fogyasztást és költséghatékony üzemeltetést kínál.


Renault Wind - mint a szél!
Legyen végre egy elérhető árú csajos kabrió - ez volt a célja a Renault-nak, amikor a Magyarországon nem túl sikeres új generációs Twingót egy kicsit átgyúrták. Ami persze nem volt kis teljesítmény: egy pici kiskategóriás autóból egy kétszemélyes kabriót varázsolni úgy, hogy például a csomagtartó nyitott és zárt tető állapotban is 270 literes. Már ezért elismerés illeti a francia autógyárat.


1 2 3 4 5 6 7Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!