Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikDasWeltAuto: pörgött a használt autók piaca tavaly
Budapest, 2017. január 28., szombat (MTI) - Pörgött a használt autók magyarországi piaca tavaly: 611 859 használt jármű cserélt gazdát, 12,2 százalékkal több, mint 2015-ben, az eladott kocsik háromnegyede 10 évesnél idősebb volt - közölte a DasWeltAuto az MTI-vel.


Ha jó lesz az ára, népszerű lehet az új Lada
Ősztől újra beindítaná a Lada autók európai, és azon belül magyarországi forgalmazását az orosz AvtoVaz autógyár. A portfolio elemzője azt mondta: egyelőre kevés az információ, így nem tudni, hogy lesz-e külön forgalmazói hálózata a Ladának, ahogy azt sem, hogy milyen áron adnák ezeket a járműveket - írja az inforadio.hu


Miért jó vétel az új Lada Niva ?
Miért éri meg új Lada Niva 4×4 terepjáró gépkocsit vásárolni ?


Új ©KODA Fabia Combi: Praktikus szépség
A ©KODA Fabia Combi a legnépszerűbb kombi a kisautók kategóriájában, és harmadik nemzedékében a ©KODA Fabia Combi ismét mércét állít a térkínálat, a funkcionalitás és a környezetkímélés terén. A legújabb és nagyobb méretosztályokból ismerős biztonsági-, kényelmi- és infotainment-rendszerek teszik teljessé az újdonság kelléktárát, többek között olyan megoldásokkal, mint az okostelefon és az autó egyszerű összekapcsolását lehetővé tévő MirrorLink™-szabvány és SmartGate-funkció. Az új ©KODA Fabia Combi február végén kerül a magyar piacra.


Közel hatmillió autót értékesített a Volkswagen Személyautók márka 2013-ban
A Volkswagen Személyautók márka 2013-ban új kiszállítási rekordot ért el: első ízben adott át tizenkét hónap alatt 5,93 millió (2012: 5,74 millió; + 3,4 százalék) autót ügyfeleinek. December hónap során a márka 535.200 (2012. december: 517.900; + 3,3 százalék) gépkocsiját értékesítette.


Elkezdődött az új Lada Kalina értékesítése
Hivatalosan is elkezdődött az új Lada Kalina értékesítése Oroszországban. Az AvtoVaz ötajtós ferdehátúként és kombiként is forgalmazza a megújult Kalinát, amelynek Lux változata nem marad el a versenytársak felszereltségétől.


Hivatalos: befejeződik a Lada Samara gyártása is
Oroszország legnagyobb autógyártója az AvtoVaz hivatalosan is bejelentett, hogy 2014-től befejezik a Lada Samara gyártását. Idén októberben jelentek meg olyan hírek az orosz sajtóban, amely szerint ennek a típusnak is befejeződik a gyártása, ekkor még a cég nem erősítette meg az információkat.


A Lada visszatér Latin-Amerikába
A Lada visszatér Latin-Amerikába, az AvtoVAZ orosz autógyártó piaci terjeszkedése keretében hamarosan új szalont nyit Peruban - írta a newsland.ru hírportál. Az orosz vásárlók körében már nem örvendenek akkora népszerűségnek az AvtoVAZ autói, mint régen, ezzel szemben a dél-amerikai országok lakói szívesen vesznek Ladákat - írja az oroszhirek.hu


Tigr - Az Orosz Hummuer konkurens
Dmitrij Rogozin miniszterelnök-helyettes már-már történelmi döntést hozott: szolgálati autónak nem Mercedes-t, hanem egy hazai gyártású Tigr (Tigris) dzsipet kért. A Tigr az amerikai Hummer vetélytársa kíván lenni a világpiacon, ami méreteit tekintve (szélessége 2.3 méter) még hihető is.


Végleg leáll a "kocka" Lada gyártása
Oroszország legnagyobb autógyártója az AvtoVAZ bejelentette, hogy jövőhéttől véglegesen befejeződik a klasszikus Lada 2107 típusú személygépkocsik gyártása az IzsAvto üzemében.


1 2 3 4 5 6 7Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!