Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikA BMW X3 kategóriája legmegbízhatóbbja
A BMW csoport modelljei hagyományosan kiválóan szerepelnek a Német Autóklub (ADAC) éves megbízhatósági felmérésein. A nemrég kiadott dokumentumban a BMW X3 pedig a terepjárók szegmensének élére került, míg a BMW X5 modellt utóbbi kategória második helyére sorolták.


Párizsi-autószalon – Megújuló Seat modellek
Az elektromos hajtású SEAT IBE prototípus és az új SEAT Alhambra mellett a spanyol márka a legújabb fejlesztéseket tartalmazó Exeo sorozatát is bemutatja a Párizsi Autószalon alkalmával.


Az új Fiat Dobló Cargo nyerte el a 2011-es Év haszongépjárműve díját
A 24 országból érkezett haszonjármű szakíróból álló zsűri a lehetséges 168-ból 128 ponttal az új Fiat Dobló Cargónak ítélte a 2011-es Nemzetközi Év Haszongépjárműve díjat. A rangos díjat az egyik legjelentősebb európai haszonjármű kiállításnak számító 63. Hannoveri Nemzetközi Autószalonon adták át.


Új motorral bővült a ©koda Superb palettája
A Superb modellsorozat motorkínálata az Octavia modellekben már sokszorosan bizonyított négyhengeres dízel erőforrással bővül.


Alfa Romeo Giulietta: minden idők legbiztonságosabb kompaktja
Az Alfa Romeo Giulietta a neves Euro NCAP ütközésbiztonsági vizsgálatán ötcsillagos végeredményt, és a maximálisan adható százból 87 pontot ért el. Ez a kiemelkedő teljesítmény minden idők legbiztonságosabb alsó-középkategóriás autójává teszi az új Alfa Romeót.


SLS AMG: az új szárnyas-ajtós Mercedes-Benz
Magával ragadó autó, a legmagasabb műszaki színvonalon az új Mercedes-Benz SLS AMG. A szuper-sportkocsi letisztult formával, következetesen könnyű építéssel, fölényes menetdinamikával és példás biztonsággal kelt lelkesedést.


Őfelsége Zsófia spanyol királyné vezette először a Peugeot iOn-t
Zsófia spanyol királyné a Peugeot spanyol leányvállalata által rendelkezésére bocsátott Peugeot iOn-nal fog közlekedni Palma de Mallorca-i nyaralása idején Őfelsége lesz tehát a Peugeot új, elektromos meghajtású gépjárművének első vezetője.


Megérkezett az új Fiat Doblò Panorama: íme a „családi tér”
Íme, itt a vadonatúj Doblò, az új családi Fiat. Rengeteg benne a családtagokkal és barátokkal megosztható, hasznos, kényelmes és valóban élhető hely.


A ©koda megkezdi Fabia sorozata új modelljei, az RS és a GreenLine II sorozatgyártását
bA ©koda Auto népszerű Fabia modellcsaládja két új tagjának sorozatgyártását indítja be idén júniusban, Csehországban így már 2010 közepétől megvásárolható a Fabia RS és a Fabia Combi RS (sportmodellek), valamint a Fabia Combi GreenLine (a ©koda különösen környezetkímélő modellsorozata) második generációja.


Peugeot 508 - Az igényesség az érzelem szolgálatában
A Peugeot 508 testesíti meg a márka új filozófiáját a nagy utazóautók szegmensében. Az 508 két karosszériatípusát, a limuzint és az SW-t 2011 elején kezdik forgalmazni Európában. Az 508 modellel a Peugeot folytatja nemzetközi előretörését. Az európai piacra szánt modelleket Franciaországban gyártják; a Kínába, a világ legnagyobb piacára szánt modellek a helybeli Wuhanban készülnek.


1 2 3 4 5 6 7Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!