HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikVizes vb 2017 - Február végén sorsolják a vízilabdatorna csoportjait
Budapest, 2017. január 25., szerda (MTI) - Február 24-én sorsolják ki a nyári magyarországi vizes világbajnokság vízilabdatornájának csoportjait.


Davis Kupa - Balázs Attila visszatér Pozsonyban
Budapest, 2017. január 25., szerda (MTI) - Balázs Attila csaknem négyéves távollét után visszatér a tenisz Davis Kupa-válogatottba, amely jövő hétvégén Pozsonyban szerepel az euro-afrikai zóna I-es csoportjában.


Sportügyi megállapodást írt alá Szabó Tünde Kubában
Budapest/Havanna, 2017. január 25., szerda (MTI) - Kuba és Magyarország sportvezetői tárgyalásaik során egyetértettek abban, hogy a doppingellenes küzdelem csakis nemzetközi összefogással és szoros együttműködéssel oldható meg hosszútávon.


Magyarországon tesztel idén a Forma-1-es mezőny
Budapest, 2017. január 25., szerda (MTI) - Silverstone helyett a Hungaroringen lesz idén a Forma-1-es világbajnoki sorozat egyik kollektív tesztje - adta hírül a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA).


Kérdéses a tatabányai labdarúgócsapat szereplése az NB III-ban
Tatabánya, 2017. január 24., kedd (MTI) - Tavasztól kérdéses a Tatabánya FC szereplése a labdarúgó NB III-ban, mivel ügyvezető nélkül, törvénytelenül működik és az elmaradt bérek miatt a csapatot kizárták az átigazolásból.


Májusban érkezik az olimpiai láng, 152 magyar indul
Győr, 2017. január 24., kedd (MTI) - Május végén érkezik Magyarországra a győri rendezésű, XIV. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) lángja, melyet a július 23-i megnyitót megelőzően körbevisznek az országban.


Férfi kézilabda-vb - A dánokra készültek a norvégok
Brides-les-Bains, 2017. január 23., hétfő (MTI) - Christian Berge, a norvég férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, arra készültek, hogy a magyarok helyett az olimpiai bajnok dánokkal találkoznak a franciaországi világbajnokság keddi negyeddöntőjében.


Hajrá MTK, tempó MTK!
Idén ünnepelte fennállásának 125. évfordulóját az ország, a főváros egyik legjelentősebb sportegyesülete, az MTK. A kék-fehérek elnöke, Deutsch Tamás nyilatkozott a jeles alkalomból.


A Benedek-csapat legyőzte az olimpiai bajnokokat
A jelenkori magyar vízilabda-válogatott egy góllal jobbnak bizonyult a Sydney, Athén és Peking olimpiai bajnokiból összeállított csapatnál a debreceni gálamérkőzésen - írja a hirado.hu


Hetvenéves az első magyar világbajnok tájfutó
November 17-én ünnepli hetvenedik születésnapját Monspart Sarolta, az első magyar világbajnok tájfutó, a magyar amatőr futóélet egyik legnagyobb alakja - írja a hirado.hu


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!