HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikOrbán Viktor: Isten éltesse, Real Madrid!
Orbán Viktor miniszterelnök levélben köszöntötte a 110. születésnapját pénteken ünneplő Real Madridot és a 65 éves Floreintino Pérez elnököt.


A „kézifék” okozhatta a hokisok gépének tragédiáját!
A lehető legbanálisabb hiba okozta a Lokomotív Jaroszlavl jégkorongcsapat gépének egy héttel ezelőtti lezuhanását: a pilóták nem engedték ki a „kéziféket” – jelentette a Moszkovszkij Komszomolec című lap saját, meg nem nevezett forrásaira hivatkozva.


D'ess Alex, a macskamentő jet-ski bajnok
Segítség, azért, hogy továbbra is tudjanak segíteni. Talán így foglalható össze azt a különleges kezdeményezés, amely a legfiatalabb magyar jet-ski európa bajnok, D’Ess Alex Bendegúz nevéhez fűződik.


Állati becenevek a focistáknál
Rovarok, halak, madarak és emlősök az „állati” csodacsapatban. A Nemzeti Sport online összeállításában olyan labdarúgókat gyűjtöttek össze, akik beceneve valamilyen állathoz kapcsolódik. Ugyancsak félelmetes tizenegy állt össze.


Gyulai István Memorial: Világbajnokok sztárparádéja
Világbajnokok igazi sztárparádéja lesz a női 100 méteres gátfutás a Gyulai István Memorialon – jelentették be az Atlétikai Magyar Nagydíj 2011 szervezői.


Dzsudzsákot "gyászolják" a PSV-nél
Bár nem hozták nyilvánosságra, Dzsudzsák Balázs elárulta: több mint 10 millió eurót ad érte az Anzsi Mahacskala, így a PSV történelmének egyik legjobb üzletét csinálták meg vele a klub vezetői - írja az nb1.hu


Oscar Pistorius is indul a Gyulai István Memorialon
A négyszeres paralimpiai bajnok, többszörös világcsúcstartó Oscar Pistorius is részt vesz a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj 2011 elnevezésű nagyszabású rendezvényen – jelentették be a verseny szervezői.


A Gyulai István Memorial újabb nagy dobása
A már korábban bejelentett sztár, a kétszer is a világ legjobb női atlétájának választott amerikai Sandra Richards-Ross után újabb világklasszisok részvételéről történt megállapodásról számoltak be a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíj 2011 szervezői.


Messi megdöntötte Puskás csúcsát
A címvédő, egyben listavezető Barcelona hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a Vadócz Krisztiánt végig soraiban tudó Osasuna felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának szombati játéknapján, így megőrizte nyolcpontos előnyét a Real Madriddal szemben.


A legenda folytatódik - Gyulai István emlékére
Július 30-án rendezik meg a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíjat a Puskás Ferenc Stadionban. Legalább tízezer nézőt várnak a szervezők a Gyulai István, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség 2006-ban elhunyt főtitkára emlékére rendezett atlétikai nagydíjra.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!