HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikKeretet hirdetett Benedek Tibor
Benedek Tibor, a világbajnok magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 13 fős keretét a november 16-i All Star-gálára és a két nappal később, ugyancsak Debrecenben sorra kerülő, szlovákok elleni világliga-selejtezőre.-írta hírado.hu


Hamilton: A sikereket a családomnak köszönhetem
A bajnoki pontverseny éllovasa, Lewis Hamilton úgy érzi, családja, különösen édesapja, Anthony segítsége nélkül sohasem jutott volna el a királykategóriába és a második világbajnoki cím kapujába. A brit pilóta a Brazil Nagydíj előtt ismét köszönetet mondott a támogatásért.-Írta a hírado.hu


A FRADI ELNÉZÉST KÉR AZ MTK ELLENI MÉRKŐZÉSEN TÖRTÉNTEKÉRT
A Ferencvárosi Torna Club elnöksége szerint a hétvégi FTC-MTK labdarúgó-mérkőzésen politikai provokáció történt, amellyel a nézők egy maroknyi csoportja megsértette a Ferencvárosi Torna Club 114 éves szellemiségét, és minden jóérzésű szurkolótársunkat – írta az egyesület elnöksége az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.


Szocsi: Megkezdődtek a létesítmények tesztjei
Jóllehet csak holnap kezdődik a Szocsiban található "Jéghegy" aréna élesben történő tesztelése - nemzetközi versenyt rendeznek az épületben - de a világ elitjébe tartozó rövidpályás gyorskorcsolyázóktól már így is begyűjtött jó adag dicséretet - írja a www.oroszvilag.hu


II. Esztétikus Gimnasztika Világkupa, I. Challenge Kupa Budapest
2012-ben óriási sportdiplomáciai sikert aratva Magyarország elnyerte a 2013-as világkupa sorozat második versenyének a rendezési jogát. A II. Esztétikus Gimnasztika Világkupa, I. Challenge Kupa versenyre 2013. január 26-27-én kerül sor Budapesten, a XIII. kerületi Láng Sport-Szabadidő Központ sportcsarnokában, felnőtt és junior kategóriákban. A világkupákon minden ország több csapattal képviseltetheti magát, így nagy számban találkozhatunk a sportág legjobbjaival.


Paraolimpia: Tolókocsis egykori harci pilóta nyert
Noám Gersoni harci helikopter-pilóta 2006. nyarán, a második libanoni háború során balesetet szenvedett. Életveszélyes sérülése után kényszerült tolószékbe. Hosszú rehabilitációs kezelés után újra kezdte – szavai szerint – ajándékba kapott életét.


Olimpia: Egy napra felfüggesztették a játékokat
Izraeli nagykövet: egyetlen politikai cél sem igazolhatja ártatlanok megölését A budapesti izraeli nagykövet szerint a terrorizmus ma is valós és állandó veszélyt jelent, Ilan Mor azt is hangsúlyozta, hogy egyetlen politikai cél sem igazolhatja ártatlanok megölését.


Huszonötmilliót ad a kormány a Gyulai István-emlékversenyre
Huszonötmillió forinttal támogatja a kormány az augusztus 20-i Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíj megrendezését.


Világklasszisok sokasága a Gyulai István Memorialon
A már bejelentett friss olimpiai bajnokok, így a kalapácsvető Pars Krisztián, a sprinter Sanya Richards-Ross és a hármasugró Christian Taylor, valamint a világbajnok gátfutó Jason Richardson és a kenyai 800-as „csodagyerek” Timothy Kitum mellett világklasszis atléták egész sora vesz részt augusztus 20-án a Puskás Ferenc Stadionban, a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj 2012 rendezvényen. A szervezők a hivatalos honlapon (www.gyulaimemorial.hu) közzétették a hétfői esemény résztvevőinek tervezett listáját, így a közönség máris csemegézhet a sok kitűnőség között.


Hivatalos: életveszélyes a Puskás Stadion, azonnal le kéne zárni
Egy, az ATV Híradójának birtokába került hivatalos dokumentum szerint életveszélyes a Puskás Ferenc Stadion és közvetlen környezete, ezért a szakértők szerint azonnal le kellene zárni.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!