HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikVlagyimir Putyin lehet a NOB új elnöke?
Amennyiben Vlagyimir Putyin orosz kormányfő úgy dönt, hogy nem indul a 2012-es oroszországi elnökválasztáson, akkor felkérik a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) vezetésére - értesült a Nezaviszimaja Gazeta.


Ferenc József Földre is eljut az olimpiai láng
2013 októberében indul útjára a görögországi Olümpiából az ókori játékok helyszínéről az olimpiai láng Szocsiba a 2014-es téli olimpia helyszínére. A láng csak Oroszországban 9 ezer kilométert tesz majd meg nyugat-keleti irányba és 5 ezer kilométert észak-déli irányba, amely az olimpiák történelmének leghosszabb útja lesz.


Szocsi 2014: Nagy a harc az olimpia kabalája címért!
Oroszország egyik szimbóluma a medve vagy akár egy mezei nyúl, de egy delfin is lehet a 2014-es Szocsi téli olimpia hivatalos kabalája.


Új, nemzeti stadion belátható időn belül
A magyar kormányfő szerdán fogadta Michel Platinit, az UEFA elnökét, akivel többek között áttekintették a magyar és a nemzetközi futball helyzetét.


Putyin szerint 300 milliárdra kerülhet a foci vb
Csütörtök délután jelentette be Sepp Blatter a FIFA elnöke a végrehajtó bizottság döntését, melynek értelmében 2018-ban Oroszország rendezheti meg a labdarúgó világbajnokságot.


Csonka olimpia lehet Szocsiban?
Kicsivel több mint három év múlva kezdődnek meg az ötkarikás játékok az Oroszország déli részén, a grúz határ közelében fekvő Szocsiban. A Grúzia és Oroszország között 2008-ban kirobbant háborús konfliktust követően egy időre teljesen megszakadt a diplomáciai kapcsolat a két ország között.


Jövő héten avatják Kolonics György síremlékét
A Kolonics György Alapítvány a kajak-kenu és a magyar sport minden barátját várja a Farkasréti temetőbe.


Borisz Jelcin, a teniszforradalmár
Ő volt az ember, aki igazán megkedveltette az oroszokkal a játékot – derül ki a CNN riportjából. Bár sokan vitatkoznak a volt elnök politikai örökségét illetően, abban azonban egyetért mindenki, hogy Jelcinnek hatalmas szerepe volt a tenisz Oroszországba történő bevezetésében.


Forma-1 Orosz Nagydíj: megválasztották a szervezőbizottság tagjait
A miniszterelnök-helyettes Dmitrij Kozak vezeti majd a Forma-1-es orosz nagydíj szervezőbizottságát. Az erről szóló rendeletet november 19-én pénteken írta alá Vlagyimir Putyin kormányfő. Kozak nem kis feladatot vállalt el, mivel már korábban megbízták a 2014-es Szocsi téli olimpia beruházásának felügyeletével is.


Bilincsben vezették el a rokonokat a Honvéd stadionból
Bilincsben vezették el a rendőrök a Bozsik Stadionból azt a két nézőt, aki a Bp. Honvéd korosztályos csapatának edzőjén, Farkas Tiboron akart elégtételt venni. Mindezt ráadásul egyenes adásban.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!