HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
Mozaik
eszközök:

Rozália Jósnő: Csodálatos gyógyulások – győzelem a halál felett
Az orvostudomány, könnyen képes lemondani az emberi életről, mert sajnos, a pénz jobban dominál, mint a Hippokrateszi eskü, így rámondják menthetetlen – vélekedik Rozália Empatikus Jósnő-Mágusnő (28), aki jósként, kontinenseken át, több száz életet mentett meg.

- Az orvostudomány világba, sajnos kétségbe vonja az alternatív gyógymódokat, mert számukra, ami nincs benne az orvostudomány nagykönyvébe, és úgymond, tudományosan nem alátámasztott, nem bizonyított az nem létezik – kezdte, gyógyítói tevékenységének történetét Rozália Jósnő.
- Az Univerzumban, és a természetben rengeteg olyan pozitív energia rejlik, amely képes arra, hogy az orvostudomány által, gyógyíthatatlannak bélyegzett, megoldhatatlan betegségben szenvedő embereknek, még éveket adjon úgy, hogy mindeközben teljes életet éljenek – fejtegette a Jósnő.
- A halottak kivételével, bármilyen betegségben szenvedő emberen tudok segíteni, mert a halottakat feltámasztani bizony, csak Jézus Urunk képes. De, amég a lélek a testben van, addig nincs olyan betegség, amely felett, ne lehetne átvenni az irányítást, amelyen ne lehetne győzedelmeskedni, az Univerzum erejével, a gyógyító angyalok segítségét kérve, az akarat diadalát felhasználva. Mert bizony, csak azon lehet segíteni, aki saját maga is akarja a gyógyulását. Mert, mint sok mindennek, ennek is a fejben van, a kezdet kulcsa – folytatta.
- Egy betegemnek az orvosok mindössze két-három hetet adtak. A diagnózis szerint, előrehaladott tumor, hétköznapi nevén tüdőrák uralkodott el a testében. Ám az akaratereje, nagyon nagy volt! Korábban már járt nálam, hogy jósoljak, neki. Én meg is jövendöltem neki, napra pontosan, hogy hosszak kórházi kezelésre számíthat, melynek a vége, ha nem vigyáz, maga a halál. Ügyfelem újra felkeresett, hogy ha már az orvosok lemondtak róla, de ő élni akar, mutassam meg neki, hogy mire képes az ezotéria, az energiagyógyítás, a gyógyító angyalok segítsége. Természetesen a segítségemért, a gyógyításért pénz nem kérek, csupán a kellékek árát, mert amég a betegséget a testből el nem tudom távolítani, folyamatos rituálékra van szükség, hogy a gyógyító angyalok segítségét kérjük, és folyamatosan küldöm az energiákat páciensem felé. Egy hónap kitartó mágiázás, és folyamatos energiagyógyításom, közvetítésem kellett, de az ezotéria, és ügyfelem akarata, végül diadalt aratott. A tumor visszahúzódott, és ügyelem még több évtizedig élhetett teljes életet.

MÓRICZ JÁNOS TÉNYFELTÁRÓ SZAKÍRÓ

Fotót készítette: 
Nyomtatható változat

Ajánlja a cikket
--- visszalépés ---
forrás: ahirlap.hu


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!