Tel Aviv   New York   Budapest   Moszkva       Kijev

HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
MozaikA világegyetem első csillagait észlelhetik hamarosan a tudósok
A világegyetem első csillagait észlelhetik hamarosan a tudósok Új módszert dolgozott ki egy nemzetközi kutatócsoport a világegyetem legelső csillagainak megfigyelésére, az eljárásról a Nature legújabb számában jelent meg tanulmány.


Nógrád megyébe látogatott az izraeli nagykövet
Egynapos Nógrád megyei látogatást tett kedden Ilan Mor, Izrael magyarországi nagykövete. Balassagyarmati és salgótarjáni tárgyalásain elsősorban a gazdasági kapcsolatok kiépítésén volt a fő hangsúly.


Csúcshódítók – Bagi László újságíró jegyzete
Ha kitűzöl egy célt, soha ne riasszon meg a távolság! Ha azt a pontot, amit el szeretnél érni, egy hófedte hegycsúcsként képzeljük el, valahol a takarásban, a felhők felett, ne feledd, hogy akik már feljutottak oda, ők is épp innen lentről néztek felfelé egyszer.


A hetedik érzékről – Bagi László újságíró jegyzete
A nagyszüleim még azt mondták nekem, soha ne ítéljek elsőre! Egy darabig próbáltam is, így élni az életemet, félredobva azt a bizonyos első megérzést, pláne, ha negatív volt, és észérvekkel, gondolatokkal másfelé terelni magam, hogy ahogy felmenőim mondták, ne ítéljek elsőre.


Egyik volt szocialista országban sincs lezárva az állambiztonsági múlt
Sehol sincs "megoldva", vagyis lezárva az állambiztonsági múlt a volt szocialista országokban - mondta csütörtöki előadásában Cseh Gergely Bendegúz; a történeti levéltár munkatársa a magyarral együtt hét intézmény működését bemutatva cáfolta azokat a bírálatokat, amelyek szerint már szinte mindenhol előrébb járnak ezeknek az adatoknak a nyilvánosságra hozatalával, illetve a kutathatóságával - írja a Mult-kor.hu


Vállalom! - Bagi Lászó újságíró jegyzete
Már megszoktam, hogy rendre lefasisztáznak (nácinak titulálnak) az ultra-liberálisok, mert vannak nemzeti érzéseim!


Horthy kultuszról, újjáélesztőiről – Bagi László újságíró jegyzete
A történelmet sajnos időről-időre átírják, mindig aszerint, hogy az aktuálpolitika egyes képviselői – párttól és színtől függetlenül -, hogyan tudják az egyes történelmi szereplők tevékenységét negatív vagy pozitív változatban tálalva a saját javukra fordítani.


Az árulásról - Bagi László újságíró jegyzete
Valakit elárulni, eladni, kiadni egy kapcsolatban - legyen az barátság, vagy párkapcsolat -, a legvisszataszítóbb emberi bűn! Az árulás fogalma gyakorlatilag egyidős Jézus Krisztus keresztre feszítésével.


Könyvhét – Tomi Lapid izraeli politikusról mutattak be kötetet
Tomi Lapidról, a nemrégiben elhunyt, ismert magyar származású izraeli politikusról szóló kötetet mutattak be a 83. Ünnepi Könyvhéten, az eseményen Hóvári János, a Külügyminisztérium globális ügyekért felelős helyettes államtitkára kiemelte: az egykori politikus nagyon kötődött Közép-Európához.


Párkapcsolati töredékek – Bagi László újságíró jegyzete
Az egyik legfontosabb szabály egy párkapcsolatban, hogy soha ne akarjuk birtokolni a másikat! Adjuk meg neki azt az örök szabadságot, amire nekünk is szükségünk van! Mert ez a szabadság az, ami kialakítja bennünk azt a vágyat, hogy a másikhoz mindig visszatérjünk! Ellenben, ha valakit birtokolni akarnánk, meggyűrűzni, mint egy vadmadarat, időről-időre keresni fogja az utat a szabadság felé!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!