HÍREK
Belföld
Külföld
Sport
Autó-Motor
Életmód-Egészség
Bulvár
Gazdaság
Öko
Mozaik
eszközök:

Rozália Jósnő: A sorsod, halálod sincs kőbe vésve...
Sokan elfogadják azt, amit ad nekik az élet, és csak sodródnak az árral. Pedig ez nem törvényszerű. Rozália a misztikumok szakértője már sok vakvágányra futott életet terelt vissza a helyes mederbe. Ám mint mondja, segíteni, csak azokon lehet, akik mernek segítséget kérni. Sajnos sokan kételkednek benne, mondja a jósnő, de életünk valamennyi területére rányomja bélyegét, ha rontást, átkot cipelünk magunkkal, hiszen ez blokkol minket, mintha bármibe is kezdenénk, falakba ütköznénk. Pedig, ha szakemberhez fordulunk a sorsunk megváltoztatható, nem szabad beletörődni és elfogadni, hogy nekünk csak a rossz juthat, az van megírva nyomatékosítja Rozália Jósnő.


- Egyre többen fordulnak hozzám, de sajnos mégsem elegen. Ha az emberek kellőképpen tájékozottak lennének, hogy a materiális kézzelfogható világon kívül, még mi minden veszi körül őket, amely hatással van az életükre, sokkal kevesebb lenne az elkeseredett, meghasonlott ember. Az ezoterikus világot még ma is sokan egy mesevilágnak tartják, így nem veszik elég komolyan annak súlyát, a veszélyeivel együtt sem. Az átkok, rontások ugyanis nagyon is léteznek, és hatással vannak életünk valamennyi területére, így a pénzügyekre, a sikerre, a szerelemre, és az egészségünkre is. Ha átokkal és rontással élünk, minél tovább cipeljük magunkkal ezt a negatív energiacsomagot, annál inkább magával húz a mélybe, és lelkünk mellett, az egészségünket is egyre inkább lerombolja - kezdte Rozália Jósnő.


- Minden kimondott szónak súlya van, így akár hiszünk benne, akár nem, úton-útfélen a nyakunkba zúdulhat újabb és újabb átok, melynek súlyos terhét magunkkal cipeljük. Sokan csak értetlenül állnak, hogy miért nem sikerül semmi sem az életükben, és elfogadják, hogy nekik ez a sors jutott. Mivel nem hisznek benne, az átok, rontás, generációról, generációra száll, a gyerekeikre, az unokáikra, - van, hogy az illető, aki az átkot a családra tette már régen halott, ettől még erősebb az átok, az úgynevezett koporsós átok - holott ez nem lenne törvényszerű. Az átkoktól rontásoktól, meg kell, és meg is lehet szabadulni. Napjainkban egyre többen foglalkoznak ugyan ezotériával, de az átkokat, rontásokat valójában levenni, kevesen tudják. Ám nem elég levenni, védelmet is kell kérni, egyébként úton, útfélen újabb negatív csomagokat tehetnek az illetőre. Nem beszélve a minket körülvevő láthatatlan világ tele van árnylényekkel, kóbor lelkekkel, démonokkal, lidércekkel, akik szintén ránk telepedhetnek, és negatív irányban határozzák meg a sorsunkat... - fejtegette Rozália.
- Az átok-rontás levétele után, heteken belül 180 fokos fordulatot szokott venni ügyfeleim élete. Mondhatni újjászületnek általam, egy új életet adok nekik, amiről, addig csak álmodtak, elfogadva sorsukat. Nem tudván azt, hogy ez nem is a sorsuk igazából, csak az átok-rontás, blokkolja őket abban, hogy úgy éljenek, mint az álmaikban. Ám a sorsunk nem csak az átok és rontás negatív hullámvölgye határozza meg. A jövőnk is számos veszélyt tartogathat, amit mi jósok előre látunk. Igen, sok minden elkerülhető lenne, ha többen fordulnának hozzánk, és ismernék a jövőjüket. A mágia, a jóslás világa ugyanis nem csak arra képes, hogy megismerjük, mit tartogat számunkra a holnap, hanem arra is, hogy megváltoztassuk a negatív jövőképet, hogy az pozitívba forduljon át. Több ügyfelem volt már, akit önmagát, vagy valamely szerettét, sorsfordító mágiával megmentettem a haláltól. Vagy sikermágiám révén megmentettem a vállalkozását, netán megtarthatta a fedelet a feje felett, amit nélkülem már vitt volna a bank. Vannak akik azt mondják, hogy ez boszorkányság... Nem, ez angyali mágia! Az őrangyalaink segítő szárnyai, én csak közvetítek, ha felkérnek. Zárszóként csak annyit, a sorsunk nincs kőbe vésve, rajtunk áll, hogy változatunk -e rajta, és merünk -e segítséget kérni... - fejezte be Rozália Jósnő.


Móricz János - bűnügyi újságíró

Fotót készítette: ahirlap.hu
Nyomtatható változat

Ajánlja a cikket
--- visszalépés ---
forrás: ahirlap.hu


Adatvédelem      Jogi nyilatkozat

Copyright © 2010. D.Design Studio - Minden jog fenntartva!